„Vásároljon

Vendégeink, témáink:

 

- Krausz Csilla, a Trauma Ambulancia alapító elnöke: az egyesület célja olyan balesetet szenvedett embereken segíteni, akik a fizikai gyógykezelésen túl lelki támogatásra szorulnak. A sikertörténetek lenyűgözőek, sokaknak mutattak már utat kilátástalannak tűnő helyzetekben.

- Erdész Róbert, billentyűs - zeneszerző és producer az ELTE matematika-fizika szakán tanult, egyetemi évei alatt született meg első zenekara, a SOLARIS. A zenekar legendás Marsbéli Krónikák albuma Japánban is megjelent, számos díjat kapott, élőben mutatták be az Egyesült Államokban, Brazíliában, Mexikóban.

- Léner Péter,  Kossuth - és Jászai Mari-díjas rendezőt, a József Attila színház egykori igazgatóját 85. születésnapján köszöntöttük.

 - Gáti Oszkár, színész új vizekre evezett. Létrehozott egy könyvkiadót és kiadta Verebes István, Hátraarc című könyvét. "Ez a könyv fontos, mert tudást,  értéket, párbeszédre való képességet, 60 évnyi színháztörténetet, nem feledhető emlékeket őriz, színészekről, rendezőkről, Thália felkentjeiről. "- vallja. 

- Vágó István ma már  politikus, de sokaknak megmaradt annak a legendás televíziósnak, akit és ahogyan évtizedekkel ezelőtt megismerhettük. Most ünnepeltünk, születésnapján köszöntöttük a kvízjátékok professzorát.

- Búcsúztunk a fiatalon, 29 évesen elhunyt nagyszerű zenésztől és embertől, az AWS  zenekar énekesétől, szövegírójától, Siklósi Őrstől.

2021. február 13. Klubdélelőtt (2021. február 13., szombat 09:00)
150:53
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa