„Vásároljon

Adások

Szerepvállalás

"Az időskor nem betegség"

Ahogy idősödik a társadalom, úgy értékelődik fel a geriátria szerepe - ez volt a Szerepvállalás egyik témája. A másik a fiatalok internethasználata, annak veszélye.

Anno B̶u̶d̶a̶p̶e̶s̶t̶ Miskolc
Anno Budapest

Anno B̶u̶d̶a̶p̶e̶s̶t̶ Miskolc

Az Anno adása történelme során először végre elhagyja a fővárost, és a Szinva, Hejő és Sajó völgyébe, Miskolcra látogat.

PSZ: A tavaszi szünetig be kell zárni az iskolákat
Megbeszéljük...

PSZ: A tavaszi szünetig be kell zárni az iskolákat

A gyerekek, az oktatásban dolgozók számára meg kell adni a biztonságot, amihez határozott intézkedésre van szükség, tehát arra, hogy a tavaszi szünetig mindenképpen be kell zárni az iskolákat és át kell térni a digitális oktatásra. Ehhez pedig száz százalékos táppénzt kell adni a gyerekeikkel otthon maradó szülőknek – közölte Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke.

Hogyan tovább ellenzék? - Hetes stúdió
Hetes Stúdió

Hogyan tovább ellenzék? - Hetes stúdió

Már-már kialakulni látszott az egység az ellenzéken belül, de helyi csatározások még vannak. Az egészségügyben az új munkaszerződések szítják a vitát. Ez van.

 Árnyalat, ember, árnyalat
Hetes Stúdió

 Árnyalat, ember, árnyalat

Az Alkotmánybíróságnak kellett kimondania, hogy az állam a szülők neveléshez való jogát csak akkor korlátozhatja, ha a gyerek és a szülő érdeke ellentétbe kerül. Szénási Sándor jegyzete.

Mimika, tánc, celebek
Galaxis kalauz

Mimika, tánc, celebek

Az emberi mimika egyetemességétől a tévénézési szokásokig vezetett a Galaxis kalauz a legutóbbi adásában. Útközben azt is megvizsgáltuk, hogy a tánc alapja az utánzás-e.

A szocialista könnyűzene margójára
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

A szocialista könnyűzene margójára

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János Victor Máté zeneszerzőt köszöntötte születésnapján; majd Ignácz Ádám zenetörténésszel beszélgetett a szocialista könnyűzenéről.

Karácsony Gergely: Megengedhetetlen ami Csepelen történt
Esti gyors

"Megengedhetetlen ami Csepelen történt"

Budapest továbbra is biztonságos – hangsúlyozta Karácsony Gergely a Csepelen történt késes támadás kapcsán, amelyről azt állította, hogy elszigetelt esetről van szó. Azt is hozzátette, hogy ide vezet az uszító propaganda és ez megengedhetetlen. A főpolgármester hangsúlyozta, szívesen részt vállal a főváros járvány elleni védekezés szervezésében.

Drágul a hús, a tej
Esti gyors

Drágul a hús, a tej

Tévhit, hogy Magyarország önellátó lenne az élelmiszer-termelésben, importra szorul. Éppen ezért a válság, a forint gyengülése meg fog jelenni a fogyasztói árakban.