„Köszönjük

Adások

Egy tökös magyar legény, sosem hazudja jóra az igazságtalanságot
Szavakon túl

Egy tökös magyar legény, sosem hazudja jóra az igazságtalanságot

Nagy Ervin, Jászai Mari-díjas színész, producer, akit a Színművészeti Főiskola elvégzése után rögtön szerződtetett a Katona József Színház, ahol 2020-ig társulati tag volt Játszott többek között A Hídember, az Állítsátok meg Terézanyut!, a Kaméleon, a Testről és lélekről, valamint a Kincsem filmekben. Ő volt az RTL Klubon futott A Tanár sorozat címszereplője. Az egyik legfoglalkoztatottabb férfi filmszínészünk Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túlban.

Törökország útját követjük?
Hetes Stúdió

Törökország útját követjük?

Infláció, gazdaságpolitika, háború, kül- és belpolitika, kormánypárt és ellenzék, szociális törvény, posztszocialista átmenet, dezinformáció - ezekről mind szó lesz a Hetes Stúdióban, a második órában pedig megbeszéljük a héten történteket.

Már elfogadja magát – Botos Éva az Ötösben
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Már elfogadja magát – Botos Éva az Ötösben

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János vendége Botos Éva színművész volt; 11 órától Bóta Gábor színházkritikai rovatát hallhatták, valamint Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges recepteket.

Horn Gábor: Rossznak tartom, ha Orbánt lenácizzuk
Megbeszéljük...

Horn Gábor: Rossznak tartom Orbán lenácizását

Horn Gábor szerint azt mondani, hogy Orbán Viktor náci, azt jelenti, hogy a magyar miniszterelnök egy népcsoportot, egy fajt, egy vallást ki akar irtani, erről azonban nincs szó.

Láthatatlan dollár – Selmeci János jegyzete
Esti gyors

Láthatatlan dollár – Selmeci János jegyzete

Nem tűnt fel az a nagy rakás USA dollár, amit a demokrácia megmentésére kaptak, pontosabban nem is ők, hanem az a másik, aki elrontott mindent, aki miatt már megint diktatúra és kétharmad, ők ott sem voltak, nem láttak semmit, főleg a pénzt nem.

Orbán élvezi a feszültséget
Reggeli gyors

Orbán élvezi a feszültséget

A miniszterelnök a Fidesz-szavazóknak, a szélsőjobboldali radikálisoknak és az Európai Bizottságnak is jelzést küldött a Nagy-Magyarország sállal – mondta az iRozhlas cseh internetes rádiómak Varga György. A volt prágai magyar nagykövet szerint Orbán az uniós pénzek elvesztésénél is jobban tart attól, hogy fel kell adnia autoriter rendszerét.

Ahány szempont, annyi valóság – Kárpáti János jegyzete
Esti gyors

Ahány szempont, annyi valóság – Kárpáti János jegyzete

Ahány számítási szempont, annyi valóság. A tisztességes médiának pedig az a dolga, hogy ne elégedjen meg azokkal a hivatalosan közzétett adattermékekkel, amelyek – mondjuk így – előfőzöttek, fogyasztásra kész állapotban mosolyognak az úgynevezett közmédia polcain, csak be kell tenni a mikróba.