„Klubrádió
A lényeg

Elkészült az ellenzék közös programtervezete, a választók véleményezése után véglegesítik

11/06/2021 14:46

"Magyarország legfontosabb emberéhez fordulunk, hogy a véleményét kérjük hazánk jövőjével kapcsolatban: Önhöz. Önhöz, mert hisszük, hogy a következő kormány sikere attól függ, hogy milyen változást ér el az Ön életében és mindennapjaiban, milyen választ ad az Ön mindennapi kihívásaira és nehézségeire. Ez a dokumentum arról szól, hogy hogyan lesz Magyarország olyan hely, amely Önről szól" - így kezdődik az ellenzék közös programtervezete.

Elkészült az ellenzéki együttműködés pártjainak – a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd – közös programtervezete, amire most a választók visszajelzéseit várják, és azok alapján fogják véglegesíteni.

tervezethez bárki hozzászólhat június 30-ig, ezután készül el a végleges dokumentum, a pártok azt írják a  tervezetben, hogy „az egyeztetés hónapok óta tart, és nem is akartuk ezt siettetni: azt akartuk, hogy minden mondata olyan legyen, amelyben mindegyikünk egyetért; amelyben mindannyiunk szempontjai érvényesülnek”, ez lesz „az a közös alap, amelyet minden párt minden jelöltje vállal és képvisel majd az előválasztáson” – írja a 444.hu.

Ellenzéki együttműködés tervezet