„Klubrádió“

Adások

Lakner az újabb konzultációról: A kormány visszatért a sorosozáshoz
Esti gyors

Lakner: A kormány visszatért a sorosozáshoz

Az elmúlt tíz év valójában összekapcsolódó kampányok folyamata, és úgy tűnik, a sorosozást minden helyzetben válasznak tekinti a kormányoldal – mondta Lakner Zoltán.

Bozóki: Orbán itt a piros, hol a pirost játszik
Megbeszéljük...

Bozóki: Orbán itt a piros, hol a pirost játszik

Bozóki András politológus, volt miniszter szerint az ellenzék óriási esélyt szalasztott el azzal, hogy nem vonult ki a Parlamentből, amikor bevezették a rendeleti kormányzást.

Ferencz Győző: Egy kikerülhetetlen hibáról
Belső közlés

Ferencz Győző: Egy kikerülhetetlen hibáról

A költészet napjától a karanténidőszak legvégéig a Klubrádió honlapján minden nap közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül, hogy az otthon maradást ezzel is tartalmasabbá, könnyebben elviselhetővé tegyük. Ma Ferencz Győző Egy kikerülhetetlen hibáról – A múltkonstrukció balladája című költeményét hallgathatják meg a szerző előadásában.

Szeressük egymást, Gyerekek!
Klubdélelőtt

Szeressük egymást, Gyerekek!

Különleges gyereknap a Klubdélelőtt műsorában: írók, művészek, színészek, közéleti emberek ismert, felnőtt gyerekei lesznek a vendégeink.

Védekezésből elégtelen
Reggeli gyors/Reggeli személy

Védekezésből elégtelen

A kormány sikernek tünteti fel a koronavírussal szembeni védekezést. Az igazság az, hogy az egész régiót megkímélte a járvány, a magyar halálozási arány pedig iszonyú magas.

PDSZ: A primitívségre primitív választ ad a kormány
Reggeli gyors

Primitívségre primitív válasz

Lesznek iskolák, ahol fellélegezve fogadják az iskolaőrséget, de az is biztos, hogy ez önmagában nem oldja meg az iskolai erőszak problémáját – véli a PDSZ.

Kádár nyomdokain jár Orbán
Esti gyors

Kádár nyomdokain jár Orbán

Még mindig erős a Kádár-rendszer iránti nosztalgia. A Fidesz-szimpatizánsok egyharmada is úgy véli, hogy jobb volt akkor.

 Békának érzik magukat a gödiek, főleg azután, amit a kormány csinált velük
Reggeli gyors

Békának érzik magukat a gödiek

Nem elég, hogy a megkérdezésük nélkül kezdték el építeni náluk a kontinens egyik legnagyobb akkumulátorgyárát, de a cégtől jövő pénzt is elvették tőlük.