„Köszönjük

Adások

Anno Budapest

Anno Budapest: Divatcsarnok

Panxnotded Miklós sosem járt a Divatcsarnokban. Éppen ezért nagy segítségre volna szüksége, ezért fordulunk Önökhöz.

Világok találkozása
Galaxis kalauz

Világok találkozása

Európa első levélszekrényétől a washingtoni haditengerészet kutatóintézetén át a kolozsvári zsidóság múltjáig vezetett a Galaxis kalauz ezen a héten. A humán- és a reálvilág között épített hidat az adás Lőwy Dániel vegyészkutató, helytörténész segítségével.

Egy tökös magyar legény, sosem hazudja jóra az igazságtalanságot
Szavakon túl

Egy tökös magyar legény, sosem hazudja jóra az igazságtalanságot

Nagy Ervin, Jászai Mari-díjas színész, producer, akit a Színművészeti Főiskola elvégzése után rögtön szerződtetett a Katona József Színház, ahol 2020-ig társulati tag volt Játszott többek között A Hídember, az Állítsátok meg Terézanyut!, a Kaméleon, a Testről és lélekről, valamint a Kincsem filmekben. Ő volt az RTL Klubon futott A Tanár sorozat címszereplője. Az egyik legfoglalkoztatottabb férfi filmszínészünk Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túlban.

Törökország útját követjük?
Hetes Stúdió

Törökország útját követjük?

Infláció, gazdaságpolitika, háború, kül- és belpolitika, kormánypárt és ellenzék, szociális törvény, posztszocialista átmenet, dezinformáció - ezekről mind szó lesz a Hetes Stúdióban, a második órában pedig megbeszéljük a héten történteket.

Már elfogadja magát – Botos Éva az Ötösben
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Már elfogadja magát – Botos Éva az Ötösben

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János vendége Botos Éva színművész volt; 11 órától Bóta Gábor színházkritikai rovatát hallhatták, valamint Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges recepteket.

Horn Gábor: Rossznak tartom, ha Orbánt lenácizzuk
Megbeszéljük...

Horn Gábor: Rossznak tartom Orbán lenácizását

Horn Gábor szerint azt mondani, hogy Orbán Viktor náci, azt jelenti, hogy a magyar miniszterelnök egy népcsoportot, egy fajt, egy vallást ki akar irtani, erről azonban nincs szó.

Láthatatlan dollár – Selmeci János jegyzete
Esti gyors

Láthatatlan dollár – Selmeci János jegyzete

Nem tűnt fel az a nagy rakás USA dollár, amit a demokrácia megmentésére kaptak, pontosabban nem is ők, hanem az a másik, aki elrontott mindent, aki miatt már megint diktatúra és kétharmad, ők ott sem voltak, nem láttak semmit, főleg a pénzt nem.

Orbán élvezi a feszültséget
Reggeli gyors

Orbán élvezi a feszültséget

A miniszterelnök a Fidesz-szavazóknak, a szélsőjobboldali radikálisoknak és az Európai Bizottságnak is jelzést küldött a Nagy-Magyarország sállal – mondta az iRozhlas cseh internetes rádiómak Varga György. A volt prágai magyar nagykövet szerint Orbán az uniós pénzek elvesztésénél is jobban tart attól, hogy fel kell adnia autoriter rendszerét.