„Vásároljon

Adások

Kitörni a rendszerszintű korrupcióból – de hogyan?
Hetes Stúdió

Kitörni a rendszerszintű korrupcióból – de hogyan?

Orbán elmegy Putyinhoz látogatóba – politikai elemzőt és az ukrán nagykövetet is megkérdezzük a Hetes Stúdióban, ahol arról is lesz szó, hogy Varga Zs. András egy éve áll a Kúria élén, valamin arról, hogy a Transparency International elemezte korrupció szempontjából az elmúlt tíz évet.

Lovagok, királyok, szuperhősök
Galaxis kalauz

Lovagok, királyok, szuperhősök

A hiúság bűn mivoltától a szuperhősök munkaköri kötelességeiig vezetett a Galaxis kalauz ezen a héten. Útközben azt is megvizsgáltuk, hogy egy középkori uralkodó miért akarhatott jobb színben feltűnni a nép szemében, ha végeredményben nem az határozott az uralkodásáról.

Hogyan lesz itt tisztességes médiarendszer?
Megbeszéljük...

Hogyan lesz itt tisztességes médiarendszer?

Bolgár György Megbeszéljük című műsorában Polyák Gábor a Mérték Médiaelemző Műhely vezetője volt a vendég. Ezúttal új minőségében, ugyanis ő az Egységben Magyarországért ellenzéki összefogás egyik szakpolitikai kabinetvezetője, ő irányítja azt a munkacsoportot, amelyik a kormányváltás utáni sajtó- és médiaprogram kidolgozásáért felel. A feladat egy nagy részét már novemberben-decemberben elvégezte a csapat, a terv gerince készen van, de rengeteg munkára van még szükség, ki kell dolgozni a részleteket. Csak előtte még meg kell nyerni a választást, most erre koncentrál mindenki.

Nem találunk szavakat
Café Péntek

Nem találunk szavakat

Bekukkantottunk a most megnyílt Esterházy Péter és Gitta Könyvtárba, a Q Contemporary Gyűjteménybe, a Deák Erika Galériába, és egy kétnyelvű Babits-kiadásról is szó volt. 

Jó utat, Bajnok!
Klubdélelőtt

utat, Bajnok!

Szombaton délelőtt ismét három órányi műsor Kun Zsuzsától, már húsz éve rendületlenül.

Lázas rettegés a háborúra készülő Kijevben, de ez elsőre nem igazán látszik
Esti gyors

Lázas rettegés, ami elsőre nem látszik

Megdöbbentő, hogy az erőszak közelsége ellenére milyen csalóka a külső kép, Kijevben. Így volt ez más konfliktusoknál is – mondta Jászberényi Sándor riporter Kijevből.