„A

Adások

Magyarországon lehet a legnagyobb eséllyel megúszni a bűnöket
Reggeli gyors

Magyarországon lehet a legnagyobb eséllyel megúszni a bűnöket

Magyarországon nem nyúlnának hozzá Putyinhoz, de feltehetően sosem kerül  majd Hágába a nemzetközi bíróság elé, bár Slobodan Miloševićet is elérték egyszer. Elkészült a büntetlenség világatlasza, ami azt mutatja meg, milyen mértékű a felelősségre vonás elmaradása az egyes országokban, ebben Magyarország a legrosszabb helyezést érte el az EU-ban. Putyin nemzethalállal kapcsolatos és a Nyugat fenyegetésére való hivatkozásai hatni látszanak az orosz közvéleményre. Nemzetközi lapszemle.

Reggeli gyors

"Sokmilliós kérdés: elektromos, vagy hidrogén"

Nem lehet tudni, hogy sikerül-e 10-20 éven belül kellő számú töltőállomást létesíteni Európában, vagy a benzinkutak képesek lesznek-e hidrogént biztonságosan szolgáltatni.

Müller Péter Sziámi a Petőfi Zenei Tanácsról: Bekérdeztek a buták
Megbeszéljük...

Sziámi a zenei tanácsról: Bekérdeztek a buták

Én be vagyok tiltva, mondta Müller Péter Sziámi a Megbeszéljükben, ahol arról is kérdezték, hogyan került éppen ő a mostani kormányzati kurzus díszzenészei közé a Petőfi Zenei Tanácsban. Szerinte beteg dolog a bal- és jobboldalizás, és anélkül jobban működne "ez az egész". Müller Péter Sziámi a testületben azért vállalt szerepet, mert húsz éve elköteleződött a Petőfi rádió mellett.

Megmutatják magukat, akik nem éreznek szexuális vonzalmat
Reggeli gyors

Megmutatják magukat, akik nem éreznek szexuális vonzalmat

Magyarországon is sokan lehetnek olyanok, akik egyáltalán nem éreznek szexuális vonzalmat mások iránt. Ők az aszexuálisok, akik áprilisban Pride-felvonulást tartanak. Ez lesz a világ első aszexuális felvonulása, Sulyok Viktória a Reggeli gyorsban beszélt erről a szexuális irányultságról, ami nélkülözi a szexualitást.

A kárpátaljai magyarok őrlődnek Kijev és a putyinista Orbán között
Reggeli gyors

A kárpátaljai magyarok őrlődnek Kijev és a putyinista Orbán között

Szijjártó Boszniában kijelentette, nem állítja le az orosz gáz vásárlását. A svéd külügyminiszter magyarázatot vár a magyar kormánytól miután már a svéd parlament is elfogadta a NATO-tagsághoz szükséges törvénymódosításokat, és a terrorista szervezetekre vonatkozó jogszabályt is szigorította. Mi a magyarok indoka a NATO-bővítés akadályozására?