„Vásároljon

Adások

Baranyi: Ha a budapestiek elutasítják, a Fudan kampusza nem épül meg
Esti gyors

Baranyi: Az olimpiáról is letett a kormány

Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester szerint, amíg nincs lehetőség helyi népszavazásra, konzultáció során kérik ki a fővárosiak véleményét a Fudanról.

Az előválasztás mint esély – Dési János jegyzete
Esti gyors

Az előválasztás mint esély – Dési János jegyzete

Ha egymás kinyírása fontosabb lesz, mint az értelmes vita, akkor valóban jobb elővenni a földgömböt és keresgélni rajta. Nyilván egyszerűbb hülyét kiáltani –  messzebbre is hallik időnként –, mint értelmesen végiggondolni egy bonyolult dolgot. Talán fegyelmezi a résztvevőket, hogy ha megvan az előválasztási eredmény, akkor együtt kell dolgozniuk.

Ez Magyarországnak nem lesz kellemes változás
Reggeli gyors/Reggeli személy

Ez Magyarországnak nem lesz kellemes változás

A Visegrádi Együttműködést ki fogja szorítani a lengyelek és románok uralta Három Tenger Kezdeményezés, amiben Magyarország elveszítheti a V4-ben megszokott jelentőségét. 

Lakhatási válságot okoz az önkormányzati lakások kiárusítása
Reggeli gyors

Válságot okoz a lakástörvény

Tiltakozást hirdetett a Habitat for Humanity az önkormányzati bérlakások kiárusításáról szóló javaslat ellen. Szegfalvi Zsolt, a szervezet ügyvezető igazgatója szerint egy ilyen javaslatnak nincs helye a Parlamentben.

Karácsony lehet Orbán kihívója
Reggeli gyors

Karácsony lehet Orbán kihívója

Még az arkansas-i Democrat Gazette-ben is megjelent a magyar politikai élet hétvégi híre. Nemzetközi lapszemle Karácsony bejelentéséről, és az orbáni rendszerről.