„Klubrádió

Adások

Politikus pólóban; egy előválasztás tök egyszerű tanulsága – Selmeci János jegyzete
Esti gyors

Politikus pólóban

Egy előválasztás tök egyszerű tanulsága – Selmeci János jegyzete

Rékassy: Másodlagos orvosként kezeljük a háziorvosokat
Esti gyors

"Másodlagos orvosként kezeljük a háziorvosokat"

Ahhoz, hogy kórházak számát csökkenteni lehessen, az alapellátást kellene erősíteni, de ez úgy nem megy, hogy jogosultságokat vonnak meg a háziorvosoktól – véli Rékassy Balázs.

Láng Balázs: Nem talál fogást a propaganda Magyar Péteren
Megbeszéljük...

Láng: Nem talál fogást a propaganda Magyar Péteren

Reagált az őt ért vádakra a kormánymédia által Magyar Péter "külföldi háttéremberének" nevezett aktivista. Láng Balázs, a Talpra Külföldi Magyarok Facebook-csoportjának vezetője a Megbeszéljük című műsorban elmondta: a lejáratására felesleges szórtak el sok 10 milliót, arra számít, hogy rengeteg pert fog nyerni a következő időszakban. 

Nosztalgia és mítosz – az Ötös vendége volt Szarka Judit filmkritikus
Ötös – Murányi Tündével és Kálid Artúrral

Nosztalgia és mítosz

A pénteki Ötös mottója: "múlt, jelen, jövő nem különíthető el, átjárják egymást". A műsor vendégei Szarka Judit, Iványi-Bitter Brigitta, Szőnyi Andrea és Paulo-Varga Ákos voltak.

Munkában a humanoid robotok a kecskeméti Mercedes-gyárban
Reggeli gyors

Munkában a humanoid robotok Kecskeméten

Csapdát kerül el a Három Tenger Kezdeményezés azzal, hogy jövőre Magyarország helyett Lengyelország lesz a házigazda. A Euronews megvételének kormányzati szálait bogozza a nemzetközi sajtó is. Kecskeméten dolgozó robotokra figyel az AI világ. Lapszemle.

Papírmesék
Ember a Földön - Zöldségek Nemes Takách Katával

Papírmesék

Egy nyomtatott könyvnek vagy egy e-booknak nagyobb az ökológiai lábnyoma? Hogy szabadul meg egy tudatos vállalkozó a papírhulladéktól? Hogyan takarékoskodhatunk a háztartási papírokkal? És hogyan készíthetünk mi magunk zárható füzetet DVD tokból? A költészet napja apropóján az Ember a Földönben a papír volt fókuszban. Nemes Takách Kata vendégei Szarka Szilvia, szállítmányozási vállalkozó, Bartus Marci, a Rend a lelke rovat állandó szereplője és Mózesné Szilka Hilda gyógynövényszakértő voltak.

Potozky László: Tigriscsíkok
Belső közlés

Potozky László: Tigriscsíkok

A fiatal kortárs székely prózaíró szövegrészletét hallgathatják meg internetes irodalmi rovatunkban most hétvégi kiadásában.