„Klubrádió

Adások

Élünk egy vegyi csík alatt – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Élünk egy vegyi csík alatt – Szénási Sándor jegyzete

A chemtrail ugyebár egy vegyi csík, amit nemcsak a katonai, de a polgári repülőgépek is maguk után húznak-vonnak, hogy a belőlük kihulló méreggel megritkítsák a Föld népességét, hogy aztán a maradékot egy szűk elit uralma alá vonhassa. Állítólag nanorobotokat is szórnak, amelyek belélegezve agyvérzést, infarktust, esetleg agysorvadást okoznak, bár ez utóbbi a teória hívei között már post festa.

A Samsung-gyár bővítése 20 százalékos kapacitásnövekedést jelent
Reggeli gyors

Húsz százalékkal növekszik a gödi gyár kapacitása

A Samsung kapcsán a dél-koreai sajtó harmadik gyárról, a magyar hatóságok egyszerűen csak bővítésről írnak. Bodnár Zsuzsa, civil környezetvédővel, az Átlátszó újságírójával beszélgettünk, aki azt is elmondta, májusban tüntetést szervez Budapestre az Akkumulátor Károsult Települések Igazáért Szövetség.

Rászorulókat segítve alkotni
Dobszerda

Rászorulókat segítve alkotni

Az e heti Dobszerdában Váradi Júlia vendége Puskás Panni író, az idei Európai Irodalmi Díj egyik jelöltje lesz.

Zuglói gigaberuházás:
Reggeli gyors

Zuglói gigaberuházás: "A vakvilágba építkeznek"

A zuglói városközpont terve fokozatosan alakult át az elmúlt években és egyre inkább kiszorultak a lakosok és a környék szempontjai. Ha valóban 8500 új munkahely jön létre a területen, akkor legalább két vadonatúj buszjáratra lenne szükség, ehhez képest arról nincs hír, hogy a beruházó tárgyalna a közlekedést üzemeltető fővárossal – mondta Ongjerth Richárd építészmérnök, urbanista a Reggeli gyorsban.

Tóth Zoltán: Orbán brüsszeli kampánynyitóját lehetne kifogásolni a Nemzeti Választási Bizottságnál
Megbeszéljük...

Tóth Zoltán: Orbán brüsszeli kampánynyitóját lehetne kifogásolni a Nemzeti Választási Bizottságnál

Orbán Viktor múlt pénteki rádióinterjújában ismerte el, hogy kampányindítónak szánták azt a brüsszeli konferenciát, amit rendőrök szakítottak meg. Azonban az eseményt szervező MCC állami szervezet lévén nem vehetett volna részt kampánytevékenységben. Bár lehetne jogi panasszal élni ennek kapcsán a Nemzeti Választási Bizottságnál, annak Fideszhez való elköteleződése miatt nem valószínű, hogy jogi következménye lenne az ügynek – mondta Tóth Zoltán választási szakértő a Megbeszéljük című műsorban.

Szent-Iványi: Olcsón úszná meg Orbán a közeledést Zelenszkijhez, de ez az ECR-nek kevés lehet
Reggeli gyors

Szent-Iványi: Olcsón úszná meg Orbán a közeledést

Ahhoz, hogy a Fidesz beléphessen az Európai Konzervatívok és Reformerek pártcsaládba radikálisan változtatni kellene a kormány Ukrajna-politikáján, ez pedig nemcsak belpolitikailag kényelmetlen. Szent-Iványi Istvánnal beszélgettünk.

Ez a kisfilm biztos ott lesz Cannes-ban
Ötös – Murányi Tündével és Kálid Artúrral

Ez a kisfilm biztos ott lesz Cannes-ban

A magyar irodalom aranykorától a művészet kínálta globális találkozási pontokig vezetett az április 19-i Ötös útja. Budapestről indultunk, Berlinben, Amszterdamban és Leccében folytattuk. A műsor vendégei Kárpáti Péter, Bársony Kata, Szatmári Andrea, Végh Krisztina és Szűcs Liza voltak.