„Klubrádió“

Adások

„Kellemetlen meglepetés, hogy Szörényi és Bródy Orbán emberével bratyizik”
Megbeszéljük...

„Kellemetlen meglepetés, hogy Szörényi és Bródy Orbán emberével bratyizik”

Bozóki András politológus, volt kulturális miniszter nagyra tartja Szörényi Leventét és Bródy Jánost, szerinte ők több generáció példaképei, akik a szabadság szellemét és a '68-as nemzedéket képviselik. Utóbbival szemben határozza meg magát Orbán Viktor, akinek elkötelezett embere Demeter Szilárd, akinél a két zenész nemrég járt, és ez Bozóki szerint kellemetlen meglepetés. Úgy véli, ha egy nem demokratikus rendszerben egy független művész a hatalom emberével "bratyizik", azt morális szempontból is megítéli a közvélemény.

Kaleta semmit sem kockázat a fellebbezéssel
Esti gyors

Kaleta semmit sem kockázat a fellebbezéssel

Sándor Zsuzsa jogász, volt bíró szerint Kaleta kockázat nélkül fellebbezhet, mert az ügyész elfogadta az ítéletet, sőt, az ügyészség indítványozta a felfüggesztettet.

Niedermüller: Tovább is nyitva maradhatnának a teraszok a bulinegyedben
Megbeszéljük...

Niedermüller a teraszok bezárásáról

Ha a többség a teraszok későbbi zárását támogatja a bulinegyedben, és benyújtanak erről egy javaslatot, Niedermüller Péter polgármester nem akadályozza meg.

Egy végjátékról – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Egy végjátékról – Szénási Sándor jegyzete

Egy képviselő a magyar parlamentben gyalázza a rendszert, a rezsim névadójának jelenlétében. A hatalmi kör tűnődik: ez lenne a vezér távozásának pillanata? És ha igen, ki marad életben a régiek közül? Az biztos, hogy ki lesz az új erős ember, de mit akar? Ki jó neki? Mihez kell idomulni? Senki sem gondolt arra, hogy nemsokára nemhogy a régi, de az új erős ember sem lesz, meg a rendszer se. Onnan belülről nem látszott a vég.

Betegen nem jó a szauna!
Ötös - Bódy Gergővel

Betegen nem jó a szauna!

Ha betegek vagyunk, nem jó szaunázni és az antibiotikumok szedésével, az orrcseppek alkalmazásával is óvatosan kell bánnunk, ezt is elmondta Rezessy Bálint háziorvos.

Az átélendő jelen - Bereményi Géza a Dobszerdában
Dobszerda

Az átélendő jelen - Bereményi Géza a Dobszerdában

Nemrég jelent meg Bereményi Géza regényes önéletrajza, mely a Magyar Copperfield címet kapta, és amely egyesek szerint akár az év könyve címre is eséllyel pályázhat. A mai Dobszerdában Váradi Júlia vendége a népszerű író.

Lassan nem lesz szabadstrand a Balaton-parton
Reggeli gyors

Fogytán a szabadstrand a Balatonnál

Manapság nagyobb veszélynek vannak kitéve a szabadstrandok, mint valaha. Az önkormányzatok bevételt akarnak, közben a a vállalkozók elkezdték felvásárolni a partszakaszokat.

Nem hagyták ott Baranyit – Cáfolja az MSZP-DK frakció a ferencvárosi ellenzék szakadását
Megbeszéljük...

Nem hagyták ott Baranyit

Cáfolta az MSZP-DK frakció a ferencvárosi ellenzék szakadását. Nem mondták fel a szövetséget Baranyi Krisztina polgármesterrel – mondta a képviselőcsoport vezetője.

Reggeli gyors

„Jönni fog a koronavírus második hulláma”

Nem kérdés, újra lendületet vesz. Talán jobbak leszünk a védekezésben, de arra is fel kell készülni, sokan meghalnak még. Az amerikai FDA volt igazgatóhelyettese a Klubrádiónak.