„Hírek

Adások

Karácsony: Nem kurucoskodunk, amit nem akarunk befizetni, az nem jogszerű
Esti gyors

Karácsony: Nem kurucoskodunk

Karácsony Gergely szerint a kormány arra játszik, hogy megszorító csomagot fogadjon el a főváros, amire aztán rámondhatná a propaganda, hogy "a baloldal megint megszorít".

Úton a senki földjére - Kárpáti Iván jegyzete
Esti gyors

Úton a senki földjére - Kárpáti Iván jegyzete

"Csak nehogy arra keljünk egy péntek reggelen, hogy Orbán Viktor ezzel a könnyedséggel jelenti be az állami rádióban, hogy miután van élet az uniós pénzeken túl, úgy van élet az EU-n kívül is és most már nem csak a szavak szintjén."

Számtalan számos választ adtunk
Kulcsrakész

Számtalan számos választ adtunk

Most lasszóval kell fogni a vevőket, de ha az aktuális piaci szintnek megfelelően árazzák be a tulajdonosok a lakásukat, akkor azért gond nélkül el tudják adni.

Patent: Nem tinilányok rohangálnak abortuszra
Reggeli gyors

Patent: Nem tinilányok rohangálnak abortuszra

A tévhittel szemben többségében nem tinilányok, hanem olyan nők folyamodnak abortuszhoz, akiknek már van gyermekük – véli Les Krisztina A Patent Egyesület munkatársa.

A Dnyeper hatalmas területeket áraszthat el
A lényeg

A Dnyeper hatalmas területeket áraszthat el

A tározóban szokatlanul magas volt a vízszint, az ukránok szerint azért, mert az oroszok szándékosan duzzasztották a vízszintet. A két fél egymást vádolja a robbanásért.

Jávor: A paksi bővítés veszteséges, és a NER-esek légyként lepik el
Esti gyors

"A NER-esek légyként lepik el a paksi bővítést"

A paksi bővítésről szóló szerződések módosítása semmivel sem gyorsítja a projektet – véli Jávor Benedek, aki szerint ennek célja hogy továbbra is pénzt pumpáljanak a kormányközeli cégbirodalomba.

Komáromi Zoltán: A mentődolgozók megbecsülésének írmagját sem látni
Megbeszéljük...

"Írmagja sincs a mentősök megbecsülésének"

A menedzsment elhibázott döntései miatt a mentődolgozók túlterheltek, sokan pedig ellátás nélkül maradnak – mondta Komáromi Zoltán a DK egészségügyi árnyékminisztere.

A civilizált rablás kora – Dési János jegyzete
Esti gyors

A civilizált rablás kora – Dési János jegyzete

Személyükben összekötve a kellemes a hasznossal. Ipari méretekben hülyítik a rossz iskolarendszerből kikerült hülyíthetőket, és ebben még az sem mentség, hogy elég sokan imádják, ha hülyítve vannak, és lelkesen szapulják Európa hőseit, az ukránokat. Ez a kellemes része a dolognak. A hasznos azok a száz- és százmilliárdok, amelyeket a propagandára hivatkozva lapátolnak ki a rendszerből. Akarom mondani, lopnak el. Égig érő összeg lehet ez már, ami elvesztette közpénz jellegét.