„Klubrádió

Adások

Iványi Gábor: Lehet, hogy eljutottunk a falig
Megbeszéljük...

Iványi Gábor: Lehet, hogy eljutottunk a falig

Hosszú időn át kitartott a támadások ellenére a Magyar Evangéliumi Testvérközösség, azonban mostanra valóban kérdésessé vált, miből finonszírozzák az elkövetkező hónapokban az egyház működését – mondta Iványi Gábor a megbeszéljük című műsorban. 

Házassági politika − Herskovits Eszter jegyzete
Esti gyors

Házassági politika − Herskovits Eszter jegyzete

Nevetségessé teszi a saját és sajnos más áldozatok ügyét ő maga, amikor egy nagyon súlyos állításokat tartalmazó hangfelvétel kiszivárgása után a képünkbe mondja, hogy csak azért hangoztak el ezek az állítások, mert bántalmazó kapcsolatban élt.

Találkozunk az Indulási oldalon – új műsorunk indul szombat délután Gyürke Katával
Indulási oldal - mert utazni jó

Találkozunk az Indulási oldalon!

Új műsorral jelentkezünk szombattól: az Indulási oldal az utazás körül forog majd. Március 30-án délután 2-től várja Önöket az első adásban Gyürke Kata szerkesztő-műsorvezető!

Jójárt: A terrorakció az orosz szolgálatok inkompetenciáját bizonyítja
Reggeli gyors

"Az orosz szolgálatok inkompetensek"

A moszkvai terrortámadás rámutat arra, hogy mennyire inkompetensek a szolgálatok, nem tették dolgukat. Inkább háborúellenes szereplőkkel voltak elfoglalva – véli Jójárt Krisztián.

Spar-vezér: Tönkre akar tenni minket a kormány, aztán kivásárolnának
Reggeli gyors

Spar-vezér: Tönkretenne minket a magyar kormány

Azért akarja a magyar kormány ellehetetleníteni a külföldi tulajdonú kiskereskedelmi vállalkozásokat, hogy romba döntve őket a saját oligarcháit ültesse a vezetői székbe – mondta a Handelsblattnak Hans Reisch, a Spar vezérigazgatója.

A Matula a magyar Roxfort? – Szilágyi Zsófia irodalomtörténész újra az Ötösben
Ötös – Murányi Tündével és Kálid Artúrral

A Matula a magyar Roxfort? – Szilágyi Zsófia az Ötösben

A klasszikusok újratöltve rovatunkban ezúttal Szabó Magda Abigél és Tündér Lala című műveiről beszélgettünk. A vendégünk volt Szilágyi Zsófia, irodalomtörténész, aki szerint "olyan bonyolult mondatokat írni, mint Szabó Magda azért kevesen tudnak”. Erre az Abigél legújabb, török nyelvű fordítása hívta fel a figyelmét, amikor a fordítóval beszélgetett a műről.

Végre kitűzték a Nemzet Színésze-választás időpontját
Megbeszéljük...

Végre megválasztják a Nemzet Színészét

Jordán Tamás két nappal ezelőtti, klubrádiós interjújának köszönhetően felgyorsult a Nemzet Színészének kiválasztása körüli szervezés – mondta a színész.