„A

Adások

Reggeli gyors

"Sokmilliós kérdés: elektromos, vagy hidrogén"

Nem lehet tudni, hogy sikerül-e 10-20 éven belül kellő számú töltőállomást létesíteni Európában, vagy a benzinkutak képesek lesznek-e hidrogént biztonságosan szolgáltatni.

Müller Péter Sziámi a Petőfi Zenei Tanácsról: Bekérdeztek a buták
Megbeszéljük...

Sziámi a zenei tanácsról: Bekérdeztek a buták

Én be vagyok tiltva, mondta Müller Péter Sziámi a Megbeszéljükben, ahol arról is kérdezték, hogyan került éppen ő a mostani kormányzati kurzus díszzenészei közé a Petőfi Zenei Tanácsban. Szerinte beteg dolog a bal- és jobboldalizás, és anélkül jobban működne "ez az egész". Müller Péter Sziámi a testületben azért vállalt szerepet, mert húsz éve elköteleződött a Petőfi rádió mellett.

Megmutatják magukat, akik nem éreznek szexuális vonzalmat
Reggeli gyors

Megmutatják magukat, akik nem éreznek szexuális vonzalmat

Magyarországon is sokan lehetnek olyanok, akik egyáltalán nem éreznek szexuális vonzalmat mások iránt. Ők az aszexuálisok, akik áprilisban Pride-felvonulást tartanak. Ez lesz a világ első aszexuális felvonulása, Sulyok Viktória a Reggeli gyorsban beszélt erről a szexuális irányultságról, ami nélkülözi a szexualitást.

A kárpátaljai magyarok őrlődnek Kijev és a putyinista Orbán között
Reggeli gyors

A kárpátaljai magyarok őrlődnek Kijev és a putyinista Orbán között

Szijjártó Boszniában kijelentette, nem állítja le az orosz gáz vásárlását. A svéd külügyminiszter magyarázatot vár a magyar kormánytól miután már a svéd parlament is elfogadta a NATO-tagsághoz szükséges törvénymódosításokat, és a terrorista szervezetekre vonatkozó jogszabályt is szigorította. Mi a magyarok indoka a NATO-bővítés akadályozására?

Nem hat az infláció a Parlament éttermére

Nem hat az infláció a Parlament éttermére

Alig emelkedtek az Országház alagsorában működő étterem árai, amelyek évek óta kifejezetten alacsonyak. Rekordinfláció mellett is marad a kedvező étkezési lehetőség.

Esti gyors

"A rock örök, és lehetőleg állami"

A popzene államosításához asszisztálnak az öreg rockerek, akik azt mondják: "a rock örök és elpusztíthatalan, és lehetőleg állami" – véli Hammer Ferenc.

Megbeszéljük...

"Mintha a Pitagorasz-tételt bocsátanák vitára"

Amit most társadalmi vitára bocsátanak, az az, hogy a nyugdíjak valorizációjának számítása helyes-e – véli Karácsony Mihály, a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesületének elnöke.

Álomkór - Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Álomkór - Szénási Sándor jegyzete

"A biztonságra törekvő szaúdiak ugyanis Kínának kiegyensúlyozó, és nem döntő szerepet szánnak, kereskednek vele, de az olajiparban nem juthatnak monopol helyzetbe. Moszkvától ugyan vesznek fegyvert, de a legfőbb szállítójuk továbbra is az USA marad, bizonyos csúcstechnológiát pedig Izraeltől várnak."

Kulcsra-készház: múlt, jelen, jövő
Kulcsrakész

Kulcsra-készház: múlt, jelen, jövő

Ismét megállunk egy adás erejéig, hogy kitekintsünk az ingatlanpiacon zajló folyamatokra, és megvizsgáltunk olyan területeket is, amikről csak félinformációink vannak. 

Hegedűs: Nemcsak Magyarország kezelheti kreatívan a NATO szabályait
Reggeli gyors

"A NATO is kezelheti kreatívan a szabályait"

A NATO-főtitkár lényegében azzal szembesítette Szijjártót, ha visszaél a NATO szabályrendszerével, akkor ő ugyancsak alkalmazhatja "kreatívan" a szabályozást.