Műsorvezető:
Báder Tamás »
Filep István Gábor »
Kárpáti Iván »
László B. Katalin »
Náray Attila András »
Szabó Kati »
Időpont: hétfő - péntek 12:00
Műsorvezető:
Időpont: vasárnap 07:00
Az Acélsodrony a szellem, a kultúra és a művészet közelmúlt évtizedeibe kalauzolja a hallgatót. Nosztalgia-műsor?. Igen is meg nem is. Nosztalgikus élményeket ébreszthet azokban, akik felnőtt fejjel élték át a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas éveket, és ismeretforrás azoknak, akik semmit vagy csak nagyon keveset tudnak erről az időről. Ha tehát Ön emlékezni akar arra vagy épp ismereteket szerezni arról, hogy a cseh filmművészet új hullámától a hetvenes évek magyar sikerkönyvein át a 8o-as évek Nobel díjasáig mi minden foglalkoztatta a kultúrára éhes embereket; ha tudni akarja, hogy a szellem miféle termékeire költöttünk pénzt, olykor sokat akkortájt mi magyarok meg más népek az óceánon innen és túl, akkor hallgassa szombatonként és vasárnaponként az Acélsodronyt.
Higgye el, nincs jobb érzés, mint megmerítkezni a szellem világában, amely, ellentétben a tárgyi világ javainak nagyobbik felével, soha nem süllyed el.
 »
Műsorvezető:
Pálinkás Szűcs Róbert »
Időpont:
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Szénási Sándor »
Időpont: vasárnap 18:00; péntek 20:00
A legtöbb európai vágya a szabadság, a béke, a jogállamiság, a jólét, a sokszínűség és a szolidaritás. Honnan jöttünk, hova tartunk, merre kellene haladnunk? Európa történetét Szénási Sándorral fejtjük fel. A szerkesztő Kovács Gabriella Anna.
 »
Műsorvezető:
Rózsa Péter »
Időpont: szombat 14:00; csütörtök 20:00
A későn és nagyon súlyos kompromisszumokkal létrejött baloldali választási szövetség amint alulmaradt a 2014. április 6-i parlamenti választáson, szétesett. A május 25-i EU-választáson elszenvedett újabb vereség pedig sokkolta a résztvevőket. Az őszi önkormányzati választásokig annyira kevés idő maradt, amennyi alatt elképzelhetetlen, hogy a demokratikus, köztársaság- és szabadságpárti formációk új alternatívát kínáljanak a megjegecesedett Fidesz hatalommal szemben. Látni-e egy új doktrínát, egy új, modern, európai, az eddigi bal-jobb és liberális politikai krédót meghaladó programot? Ebben a műsorban az egyetemi kutatóhelyeken, konferenciákon, újságok, blogok oldalain megjelenő fiatal szakemberek szállnak vitába az ismert baloldali és liberális véleményvezérekkel.
 »
Műsorvezető:
Bencsik Gyula »
Göczey Zsuzsa »
Időpont: szombat 19:00; kedd 20:00
Nyitott fülű zenészekről, nyitott fülű hallgatóknak. Szerkesztő Göczey Zsuzsa. »
Műsorvezető:
Marton Éva »
Vári György »
Időpont: kedd 04:30; hétfő 20:00
Hétfőnként jelentkezik a Belső közlés, a Klubrádió új, zenés irodalmi műsora, Pályi Márk szerkesztésében. A rádió erényt próbál kovácsolni a kényszerű műsorstruktúra-váltásból, és a zenét nem az okos szó elhallgattatására, hanem az ahhoz fűződő viszonyunk elmélyítésére próbálja fölhasználni. Az új műsorban hétről hétre költők, írók olvassák föl megjelenés előtt álló szövegeiket, és zeneszámokat hoznak mellé, amelyek befolyásolták a szövegek megszületését, alkotói pályájukat, meghatározták életük fordulópontjait. Az első hetekben olyan pályakezdő fiatalokkal ismerkedhettünk meg, akik már letettek valamit az asztalra. A beszélgetések minden hétfőn este 20-tól 21 óráig hallhatóak. A műsorok az adás után a rádió honlapjának archívumában és a http://belsokozles.blog.hu címen is meghallgathatóak. »
Műsorvezető:
Fon Gabi »
Gerenday Bars Ágnes »
Tímár Ágnes  »
Időpont:
Hetente háromszor jelentkező könyvbemutató műsor, ahogy a címe is jelzi: Bemutatópéldány! Hétfőn szerdán és pénteken a déli hírek után jelentkezik.
Itt értesülhetnek a hallgatók, hogy milyen könyvek jelentek meg mostanában, ugyanis szinte csak újdonságokkal foglalkozunk... Illetve a szerzők... Az írókról lehet többet megtudni ebből a műsorból, ugyanis az ő életük is szóba kerül egy-egy beszélgetésben... »
Műsorvezető:
Gerenday Bars Ágnes »
Időpont:
A bor és borkultúra szerelmeseinek műsora. A BorKlub tájékoztatja a hallgatókat a hazai és nemzetközi borfesztiválokról, a borszakértők és borászok munkájáról, a bor és az egészséges életmód kapcsolatáról. »
Műsorvezető:
Váradi Júlia »
Időpont: vasárnap 12:00; szerda 20:00
A Klubrádióban induló mûsorom címe: DOBSZERDA, sugárzási ideje mikor is lehetne máskor, mint szerdánként, este 9 és 10 között.
A téma minden alkalommal egy olyan ember alapos bemutatása, aki épp azon a héten valamiért fontos, érdekes szereplője a kulturális életünknek. (Elsősorban a hazai kultúrára gondolok, de alkalmanként az országhatáron túlra szeretnék kitekinteni).  »
Műsorvezető:
Időpont:
Szerkesztő: Oláh Andrea

Időpont: Minden hétköznap 10 óra előtt pár perccel és 13 óra előtt pár perccel. »
Műsorvezető:
Neuman Gábor »
Időpont: csütörtök 05:00; péntek 14:00
A Klubrádió új műsora a közélet, az üzleti élet vezetőit, a döntéshozókat, vagy ami olykor fontosabb a befolyásos embereket kérdezi, arról, hogy mi van… egyébként…? »
Műsorvezető:
Szente László »
Időpont: vasárnap 06:00; péntek 15:00
Műsorvezető: Szente László »
Műsorvezető:
Fábián László »
Időpont: csütörtök 03:30; szombat 08:00; szerda 13:00
Az Élőben a városból 2.0 autós és közlekedési műsor egyben. Alcíme sokat elárul:Autótól a Zebráig A-tól Z-ig; minden, ami közlekedés. A szerkesztők igyekeznek a legszélesebb körben tájékoztatni a rádióhallgatókat az aktuális és érdekes, de mindenképpen közlekedéssel kapcsolatos kérdésekről.
A témák... úgy nagy általánosságban: autómárkák bemutatása, a tömegközlekedés hírei-változásai, KRESZ, autótechnika közérthetően, az autózás körülményei (biztosítás, törvények, adók, továbbá üzemanyag, gumiabroncsok...), baleset-megelőzés, autótörténelem, gyermekek az autóban, gyalogosok védelme, motorkerékpár és bicikli. »
Műsorvezető:
Báder Tamás »
Dési János »
Kárpáti Iván »
Kovács Gabriella Anna »
Pikó András »
Rózsa Péter »
Szelestey Lajos »
Szénási Sándor »
Időpont: hétfő - péntek 18:00
Mi történt ma?

Objektív hírháttér műsor minden hétköznap 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…  »
Műsorvezető:
Időpont: hétfő - csütörtök; szombat; vasárnap 19:55
Műsorvezető:
Szelestey Lajos »
Zentai Péter »
Időpont: szombat 07:00; péntek 13:00
Integrációs heti műsor. A műsor tematikus felépítésű, az Uniós csatlakozás gyakorlati kérdéseivel foglalkozik. Szerkesztő: Zentai Péter. »
Műsorvezető:
Neuman Gábor »
Időpont: hétfő - csütörtök 11:45
Műsorvezető:
Eszes Kinga »
Molnár Szabolcs »
Időpont: csütörtök 04:30; szombat 06:00; szerda 21:00
A Klubrádió új műsora a klasszikus zenei élet aktualitásaival foglalkozik. Adásonként általában két témát és ezekhez kapcsolódóan – kifejezetten előzetes jelleggel – két zenei eseményt jár körül, melyekhez az előadókkal, zeneszerzőkkel, szakértőkkel beszélgetve, és persze sok-sok zenei részlettel igyekszik kedvet csinálni a műsorvezető, Molnár Szabolcs és a szerkesztő, Eszes Kinga.  »
Műsorvezető:
Kovács M. Veronika »
Időpont: szerda 03:30; vasárnap 04:00; kedd 13:00
Fülbevaló – magazin az életről igazi nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket.

Egy igazi nő sokszínű, és mindenre figyel; nyitott a világra és százféle szerepben is helyt áll. Egy igazi nő anya, társ, munkatárs, divatdiktátor, szépészeti tanácsadó, cukrász, szakács és még sok minden más egyszerre.

Ehhez kínál sorvezetőt, a Fülbevaló – egy nőcis darab nem csak nőknek.  »
Műsorvezető:
Oláh Andrea »
Időpont:
A Go! című interaktív magazin hetente jelentkezik péntekenként, 15 és 16 óra között.
A műsor célja, hogy:
- felkeltse az érdeklődést Magyarország és más országok kultúrája, kitüntetett vagy éppen elfeledett nevezetességei iránt, de lehetőség van még fel nem fedezett turisztikai látnivalók bevezetésére, megismertetésére is,
- mutassa be az épített és természeti környezet különlegességeit,
- információkat szolgáltasson, programokat, eseményeket, fesztiválokat ajánljon a hallgatóknak.
Műsorvezető: Oláh Andrea
 »
Műsorvezető:
Göczey Zsuzsa »
Időpont: kedd - csütörtök 02:00; hétfő 23:00
Jó a jó édesség, az egyik legjobb a grillázs: karamellbe sütött dió. Nagyon tömény, nem kell belőle túl sok, kevés is hatásos.

A műsoridő, amikor nem beszélnek a kollegák, a próza felől „luk”, de a zenei szerkesztőnek „Grillázs”! Zenei finomságok a gazdag kollekcióból, ha csak 25 percig, hát addig, ha hosszabban, akkor hosszabban, hétfőn, kedden,szombaton, bármikor!

Édes világzene, blues, rock, alter, electro, klasszikus, pop, csakis a legjobbaktól, magyar és nem magyar előadóktól.
 »
Műsorvezető:
Borgula András »
Fábián László »
Sugár Ágnes »
Időpont: hétfő 01:30; vasárnap 15:00
Egy kis kikapcsolódás a hétköznapi zsongásból. A közélet, a politika, a mindennapok felkavaró történései után, most figyeljünk magunkra! Tudnivalók, érdekességek, furcsaságok rólunk, emberekről. Céljainkról és vágyainkról, kapcsolatainkról és értékeinkről, mindazon dolgokról, amelyekkel együtt élünk, de mégsem mindig értünk. Kéthetente vasárnap Sugár Ágnes ül a mikrofonnál. A köztes vasárnapokon Borgula András és Fábián László váltják egymást. Egy nő máshogyan közelít. Az érzelmek oldaláról. Sugár Ágnessel felfedezzük a mesék üzenetét, megfejtjük életfordulóink titkait, megismerjük nagy emberek, nagyon is emberi, nem is mindig nagyszerű életét. A férfiak mások. Ők a felfedezés bajnokai. Borgula András és Fábián László kalandokra hív. Lesz náluk science fiction, utazás, katonás dolgok és csajozás, és lesz, aki az apa szerepben tündököl.

Sugár Ágnes, Borgula András és Fábián László műsora vasárnap délután kettőtől hatig.

Ne csak hallgassanak, beszéljenek is! Hívjanak minket az adás témáival kapcsolatban, az adás idejében a +3630 3030 953-as telefonszámon.
 »
Műsorvezető:
Végh Fruzsina »
Időpont: szombat 05:00; hétfő 22:00
Interaktív Slam Poetry magazin a Klubrádióban, minden hétfőn este 10 órától. Szó, szót követ. »
Műsorvezető:
Dési János »
Neuman Gábor »
Pikó András »
Rózsa Péter »
Szakonyi Péter »
Időpont: vasárnap 01:00; vasárnap 09:00; szombat 15:00
Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak. A Hetes stúdió a rádiózás klasszikus hagyományait is tisztelve 166 órányi periódust ölel fel, hetente, ennyi idő telik el két műsor között. A riportok, az interjúk nem csak a hét legizgalmasabb politikai, külpolitikai, gazdasági, kulturális ügyeiről szólnak, hanem arra is vállalkozik, hogy az éppen méltatlanul háttérbe szorult eseményekről is beszámoljon vagy a méltatlanul háttérbe szorult személyiségekkel is szót értsen. »
Műsorvezető:
Báder Tamás »
Filep István Gábor »
László B. Katalin »
Szabó Kati »
Időpont:
A Klubrádió műsorfolyamában kiemelkedő helyet foglalnak el a hírek és a hírműsorok. A nap 24 órájában külön stáb dolgozik azon, hogy hallgatóink a legfrissebb információkat kapják meg. Függetlenül attól, hogy közéletről, politikáról, közlekedésről vagy éppen sportról van szó. »
Műsorvezető:
Időpont:
Azokat a közleményeket olvashatja itt, amelyek közzétételét a cégek tartották fontosnak.  »
Műsorvezető:
Szénási Sándor »
Időpont:
Milyen terheket cipelnek magukkal a magyarok az elmúlt 150 évből? Mik azok a kulturális, politikai, gazdasági, társadalmi, mentalitásbeli gyökerek, melyek máig olyan megoldatlan konfliktusokat hordoznak, melyeken az ország nem tud keresztülvergődni és melyekből bajaink többsége ered. Ezt hivatott vizsgálni ez a műsor, melynek műsorvezetője Szénási Sándor, szerkesztője Kovács Gabriella Anna. »
Műsorvezető:
Ivanovics Dalma, Lay Viktória, Kocsmár-Tóth István »
Időpont: péntek 23:00
In Da Club – fiatalok a klubból

A Klubrádió magazinműsora, minden második hétvégén, vasárnap 14 órától, fiataloktól fiataloknak.

A stúdióban Ivanovics Dalma, Lay Viktória és Kocsmár-Tóth István beszélget közéletről, kultúráról, sportról, szórakozásról és a mindennapok ügyes-bajos dolgairól szakértők, fiatal tehetségek bevonásával. »
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: szerda 02:30; vasárnap 03:00; kedd 15:00
A műsor kedden délután 15 és 16 óra között hallható. Egy órában naprakész információkat közvetít az ingatlanpiac aktuális kérdéseiről. E mellett minden műsorban lehetőséget kapnak a hallgatók arra, hogy a meghívott szakértőktől kérdezzenek. Állandó szakértők hitelezéssel, lakástakarékokkal, földhivatali ügyekkel, ingatlan adózással, illetékfizetéssel, közjegyzői ügyekkel, lakásfelújítással, lakberendezéssel és ingatlan értékének meghatározásával foglalkoznak. »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Halper László »
Időpont: vasárnap 20:00
A Jazzteszt című műsorban barangolunk a jazz világában, bemutatva a műfaj sokszínűségét. Ebben a vasárnap esti két órában helyet kapnak a jazz-zel rokon műfajokban alkotó művészek felvételei is. »
Műsorvezető:
Gulyás Zoltán »
Időpont:
Ha érdekel, hogy ki lesz az első női miniszterelnöknő, vagy, ha szeretnéd tudni, hogy lehet-e fekélyt műteni vietnámi papuccsal, ráadásul, ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan kebelezi be a magyar üzleti élet nyugat európát, akkor ott a helyed a Klubrádió Kabaréjának nyilvános hangfelvételén, a New Orleans Clubban.

A műsor állandó szereplői, Gálvölgyi János, Bajor Imre, Bach Szilvia, Kerekes József, Tényi Anett és Gulyás Zoltán. »
Műsorvezető:
Vámos Miklós »
Időpont: péntek 04:00
Vigyázat! Csütörtök esténként pontban nyolckor kegyetlen kalózadás várható! Vámos Miklós kapitány és legénysége pergőtűzzel támad a nyílt tengeren! Száj nem marad szárazon! Kalózadás!"

Itt lehet meghallgatni a korábbi adásokat: http://www.mixcloud.com/kalozadas/

A műsor Facebook-oldala: https://www.facebook.com/kalozadas

 »
Műsorvezető:
Nemes Nagy Péter »
Időpont: hétfő 04:00; szombat 20:00
A műsorban a blues műfaj színes palettáját tárjuk a Kedves Hallgatók elé. Szó esik a műfaj elnevezéséről, kialakulásáról, különböző stílusairól, meghatározó személyeiről és természetesen bemutatásra kerülnek az aktuális újdonságok is. Az Észak-Amerikában született műfaj mára világszerte elterjedt, így a Mississppitől a Földet megkerülve eljutunk a Duna mellé is. Szombat esti kalandozásainkhoz kíván jó szórakozást Nemes Nagy Péter. »
Műsorvezető:
Kun Zsuzsa »
Időpont: vasárnap 00:00; szombat 09:00; szombat 22:00
A Klubrádió egyik legkedveltebb szombat délelőtti magazinműsora, érdekes emberekkel, színészekkel, művészekkel. Kun Zsuzsa mindent megkérdez az ország legnépszerűbb embereitől.

 »
Műsorvezető:
Bálint Judit »
Göczey Zsuzsa »
Időpont:
Piaci séta, válogatás, terefere a hentessel, a zöldségessel, kóstolók, és meglepetések is - hiszen sosem lehet tudni, milyen népszerű, ismert ember jön szembe kosárral a kezében. Ezt kínálja új műsorunk a Kofavizit.

Göczey Zsuzsa és Bálint Judit szombatonként reggel 8-kor – hogy a hallgató az ebédfőzéshez is kaphasson némi segítséget – a Lehel Csarnokban vásárol, és aztán a műsorban - mindenki füle hallatára el is – készít egy-egy ínycsiklandó ételt.


 »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Gerenday Bars Ágnes »
Oláh Andrea »
Időpont: kedd 03:30; hétfő; szombat; vasárnap 13:00
Könyvklub – a Klubrádió új könyvekkel foglalkozó műsora, minden nap kétszer 5 perc reggelente és egy óra hétfőn 13 órától (ismétlés vasárnap 14 órától) »
Műsorvezető:
Időpont:
A Klubrádió hétköznaponként a reggeli és a délutáni csúcsforgalom idején ad közlekedési híreket.
Reggel 7 és 10, valamint 16 és 19 óra között negyedóránként.
 »
Műsorvezető:
B. Bíró Zoltán »
Időpont: szombat 18:00; vasárnap 23:00
Kedves Hallgatóim örvendeznék, és természetesen szeretném is, ha Önök a műsorban rendre zenei érdekességek, színes hírek és információk szórakoztató gyűjteményéből csemegézhetnének.
Szóval művészetről, az emberi cselevések lehetőségeinek korlátjairól, korunk kulturális alapélményeiről, az ősi művészetek és a ma élő művészek - köztünk élő emberek - ihlette napi aktualitásokról beszélek, melyeknek ma látható-hallható szépségei szerintem messze, az ősi múltban gyökereznek.
 »
Műsorvezető:
B. Bíró Zoltán »
Időpont:
Műsorvezető:
Időpont:
Szabályzat: A műsorvezetőnek a legelején meg kell mondani, hogy mit kell kitalálni: gólt, nevet, egyéb esemény.

Ezek után egy történet következik, olyan mint egy találós kérdés, amelyben a játékosoknak kb. egy percük van megmondani a megoldást. A versenyzők közül az nyer, aki hamarabb, a felolvasó szövegébe belevágva (a saját nevét, kiabálva) ki tudja találni a feladvány megoldását. Ha ez nem sikerül, tippkérdéssel döntünk, hogy a két versenyző közül melyik jut tovább.

Egy 32 játékosból álló bázis próbálkozhat, a napi meccs (címvédő-kihívó) győztese jut tovább és próbálkozhat másnap. A győztes továbbjut, a vesztes kiesik. A 32 játékos az első Facebookon, e-mailen vagy telefonon jelentkező játékosok kerül ki, ha kell sorsolás útján.

Az lesz a klubrádió világbajnoka, aki július 13-án a fináléban győz. A fináléba a legtöbb győzelmet elérő 2 játékos kerül.

Egy illetve két vereséggel még újra be lehet nevezni a játékba. Ha valaki egy héten át élen tud maradni, akkor kiesése esetén fájdalomdíj jár neki. A végső győztesnek azt hirdetjük ki, aki az utolsó nap a fináléban győzni tud. »
Műsorvezető:
Udvarhelyi Tessza, Misetics Bálint »
Időpont: csütörtök 21:00
Levegőt ! - csütörtökön 21 órától

Misetcs Bálint és Udvarhelyi Tessza műsora az elnyomásról és az
ellenállásról! »
Műsorvezető:
Szentpéteri Nagy Richard »
Időpont: csütörtök 14:00; szombat 17:00
Műsorvezető:
Balog József »
Időpont: kedd 02:30; hétfő 14:00
A Mecénás azokat szólítja meg, akik tudják, a kortárs művészet nem csupán az idegek harca.
A Mecénás azokkal találkozik, akik tudják, kortárs művészet valójában nem létezik.
A Mecénás olyan áramvonalas kiadása a kortárs művészetnek, hogy sokszor csak elsuhan mellettünk.
A Mecénás különkiadása a kortárs művészetnek, de nem feledkezik meg arról, hogy kortárs minden ember.
A Mecénás azzal is főz, amit mások már megelégeltek és az feledés lassú halálával borítottak.
A Mecénás fölfedezi azt, ami az orrunk előtt hever, azt, ami kiüti a szemünket.
A Mecénás nem fokozza a fokozhatatlan, ám rezignáltam cseresznyézget a kortárs művészet egytáljából.
A Mecénás egy mecénás jóvoltából csütörtökönként 13 órakor rajtol a Klubrádióban.
A Mecénás nem bánja, ha mecénások jönnek-mecénások mennek.
A Mecénás eltulajdonított egy mondatot Hús Zoltántól és most megköszöni.
A Mecénás köszöni A szem tükre a világ. mondatot Hús Zoltán festőnek.
A Mecénás mindössze annyit fűz a mondathoz: Több fület a tükörbe!
 »
Műsorvezető:
Bolgár György »
Dési János »
Pikó András »
Szelestey Lajos »
Időpont: kedd - szombat 00:00; hétfő - péntek 16:00
A Megbeszéljük régi és új műsor egyszerre. Régi, mert már 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban, sőt még ennél is régebbi, mert elődje, a Beszéljük meg! 1992-től ment a Kossuth Rádióban. »
Műsorvezető:
Friderikusz Sándor »
Időpont:
Friderikusz Sándor ünnepi műsora, melyben sok híres és ismeretlen embert keres meg, akivel az idén valami furcsa, meghökkentő vagy szép dolog történt. »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Rózsa Péter »
Időpont:
Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc élőben a Klubrádióban

Orbán Viktor évértékelő beszédét élőben közvetíti a Klubrádió vasárnap délután két órától és a rendezvény után politológusok értékelik a Fidesz elnökének üzeneteit. A beszédet este 10 órakor megismételjük

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök évértékelő beszédét és a frakcióvezetők reakcióit is élőben közvetíti hétfőn délután a Klubrádió.

Értéket értékkel, véleményt véleménnyel, nézetet nézettel, kockázatot kockázattal szembesítünk:
Választás 2006 - Klubrádió »
Műsorvezető:
Mélykuti Ilona »
Időpont: csütörtök 02:30; vasárnap 11:00; szerda 15:00
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: szombat 12:00; csütörtök 15:00
Ha lehet jobb, kényelmesebb vagy izgalmasabb, színesebb vagy tartalmasabb az életünk, miért ne próbáljunk tenni érte? Pici lépéseket vagy nagyobbakat, lényeg, hogy magunk is kipipálhassuk: megpróbáltuk, legfeljebb… Nincs legfeljebb, sikerülnie kell.

A Nívó az „életminőségről és a minőségi életről” szól. Hogyan tegyük élvezhetőbbé hétköznapjainkat, mi javíthatná hangulatunkat, kényelmesebbé (élhetőbbé) környezetünket, mi tenné egyszerűbbé az ügyintézést, biztonságosabbá a vásárlást, kevésbé feszültté a közlekedést, praktikusabbá az utazást, pihentetővé a szabadidőt…. »
Műsorvezető:
Jaksity Kata »
Időpont:
A Klubrádió életmód-magazinja a családok, a nők életéről, de nem csak nőknek. A műsor minden szerdán, 10.00 és 12.00 óra között jelentkezik, műsorvezetője: Jaksity Katalin. »
Műsorvezető:
Sugár Ágnes »
Időpont:
A zene szenvedély és költészet, a zene az élet, a szüntelen történés. De a világhírű zeneszerzők is csak emberek voltak. Mit hallgatott Csajkovszkij, ha ki akart kapcsolódni? És ki tette tönkre a Carment? Hogyan lett a Tévedt nőből Traviata? És, képzeljék, hogy nem a zenéjére volt a legbüszkébb Verdi, de akkor vajon mire? Mennyire legyen kicsi az opera, hogy operettnek nevezhessük? Vagy mekkora az az operett, amit már operának tekinthetünk? Egyáltalán, ki találta ki az operett elnevezést? Történetek sok zenével. szerzőkről és műveikről - könnyedén a klasszikusokról. Egy műsor Partitúra nélkül, vagyis ún. vezérkönyv nélkül, kiragadott példákon, érdekes epizódokon keresztül egy-egy komponista életművéről, néhány remekmű történetéről, sok zenével. Partitúra nélkül. Minden hétköznap a fél egyes hírek után.  »
Műsorvezető:
Papp Réka Kinga »
Időpont: vasárnap 14:00
Műsorvezető:
Szunyogh Szabolcs »
Időpont: hétfő 21:00; vasárnap 22:00
Sorsok és alkotások, programok és kihívások, Művek és életművek, ügyek és csalafintaságok, sok finomság, amit az idő egymásra rakott.  »
Műsorvezető:
Dési János »
Németh Tamás »
Pikó András »
Pikó András - Pálinkás Szűcs Róbert »
Rózsa Péter »
Szénási Sándor »
Időpont: hétfő - péntek 06:00
Tájékozatlanság ellen

Reggeli gyors

Minden munkanapon, amikor elindul az élet az országban, akkor a legfontosabb tudnivalók, egy helyen, a Reggeli gyorsban.

Negyedóránként időjárás jelentés, Friss közlekedési információk - folyamatosan és élőben a városból, Közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, és sport-hírösszefoglaló.  »
Műsorvezető:
Csisztu Zsuzsa »
Időpont: péntek 03:30; vasárnap 19:00
Egy műsor azokról, akik az emberi teljesítőképesség határait feszegetik… »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Kovács M. Veronika »
Időpont: szombat 02:00; péntek 21:00
Egy műsor, amelyben egy-egytekintélyes hetilap, folyóirat szerkesztői és meghívott vendégei beszélgetnek az általuk szabadon választott témáról, vagy akár többről is, a rendelkezésükre bocsátott egy órában, vasárnap, este 8-kor illetve 9-től.

Mi abban bízunk, hogy az új szerkesztőségek új megközelítéseket, új szereplőket, új témákat hoznak a Klubrádióba és nekünk felelősségünk minél tágabbra nyitni a kaput az éterben.

Nem mellesleg kísérleti terepet kínálunk a szerkesztőségeknek.

Azt látjuk, hogy a hetilapok és a folyóiratok sok izgalmas ügyet felvetnek, és aztán nem mindig van alkalmuk a visszhangot is bemutatni.

A Szabad a pálya erre is jó lehet »
Műsorvezető:
Rangos Katalin »
Időpont: hétfő - szerda; péntek 05:00; vasárnap 08:00; hétfő - péntek 19:00
Elveszünk a részletekben

A műsor alcíméért erősen rajongok, mert elárulja Önöknek, ami az eredeti szándékom: beszélgethetek olyan ügyekről, olyan emberekkel, akik a hétköznapjaink érdekes vagy fontos, vagy idegesítő, vagy hátborzongató jelenségeiről érdemben képesek mondani valamit, - ami mindannyiunk számára jelentős lehet. És mert az ördög a részletekben lakik, sokszor a jelentéktelen kis vackok, az apróságok, a mellékkörülmények segítenek bennünket a tisztánlátásban. Vagy az ügyek valóságos megismerésében. Vagy abban, hogy egy emberről pontosabb képet kapjunk. Ezzel próbálkozom a műsorban.

 »
Műsorvezető:
Oláh Andrea »
Időpont:
Nekünk fontos a kortárs magyar líra, és úgy tűnik egyre fontosabb a hallgatóinknak is! Nagy siker volt a közéleti verseket feldolgozó "Édes hazám" rovatunk, ezért folytatjuk a hazai költők műveinek bemutatását. Az új sorozatunk alapja a Szép versek 2013 antológia. Ennek a kötetnek a szerzői olvassák fel verseiket, ezen az oldalon pedig Önök újra meghallgathatják őket.

Időpont: Minden hétköznap 10 óra előtt pár perccel és 13 óra előtt pár perccel. »
Műsorvezető:
Bíró Bori »
Időpont: szombat 13:30; kedd 14:30
Főszerepben a társadalom annak a riportsorozatnak a címe, amelyben rászorulók és támogatottak valamint támogatóik beszélnek arról, hogy a cégek társadalmi szerepvállalásával milyen gondokat sikerült enyhíteniük a szolidaritásban nem csupán szurkoló, de tevékenyen is közreműködő vállalkozásoknak. A Klubrádió 'Média a társadalomért' különdíjjal kitüntetett műsora. »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: hétfő 15:00
Az érdekképviseletek, a szakszervezetek fóruma, ahol elmondhatják érveiket, ahol szembesíthetik álláspontjukat a munkaadókkal, a magántulajdonosokkal és az államigazgatás valamint a törvényhozás képviselőivel. »
Műsorvezető:
Neuman Gábor »
Időpont:
Szószátyár – a Klubrádió kéthetente jelentkező nyelvészeti műsora Neuman Gáborral és Kálmán Lászlóval, az MTA Nyelvtudományi Intézet munkatársával.

Válaszolunk a hallgatók nyelvészeti kérdéseire. Telefonszámaink:

24-07-953
24-06-953 »
Műsorvezető:
Dési János »
Időpont:
Műsorvezető:
Joós Andrea »
Időpont: péntek 02:30; csütörtök 13:00
Műsorvezető:
Kárpáti Iván »
Időpont: kedd 14:00
A műsor célja a gazdasági összefüggések elemzése, a háttér megvilágítása.

Szakértőket kérdezünk a folyamatokról, azt szeretnénk, hogy a hallgatók a legfontosabb információkról értesüljenek. A szerkesztő arra is törekszik, hogy a cégek irányítói tudjanak azokról a kezdeményezésekről, amelyekkel könnyebben juthatnak hitelhez, megismerhessenek új pályázati lehetőségeket, együttműködési formákat, az üzleti élet kihívásait megkönnyítő megoldásokat.

A műsorban lehetőséget adunk arra, hogy a szakértők, a kormány képviselői vitatkozhassanak a hét aktuális gazdaságpolitikai, pénzügyi, esetleg üzleti eseményeiről.

A gazdasági magazinban heti gazdasági hírösszefoglalót is hallhatnak. Szerkesztő-műsorvezető: Kárpáti Iván »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Göczey Zsuzsa »
Időpont: péntek 02:00
Műsorvezető:
Gerenday Bars Ágnes »
Időpont: vasárnap 05:00; szerda 14:00
Na, tegye fel a kezét, aki tudja, mi az a környezetvédelem. Nem látom a kezeket… még mindig nem… na most már látok néhány bizonytalan jelentkezőt a monitorok mögött.
Szóval, ha ilyen kevesen, akkor elmondjuk. A környezetvédelem az, amikor nem szórom el a szemetet, nem kínzom a kutyámat és kitépkedem a parlagfüvet!!!
Szóval, aki nem ezekre gondolt, az mindenképpen hallgassa a Zöldklubot minden szerdán fél három és három között, aki pedig ezekre, az is, mert jó!
Zöldklub »
Műsorvezető:
Időpont:

Kedves Hallgató, kedves Klubtárs!

Húsz évvel a rendszerváltás után kiszolgáltatottabb a médiarendszer, mint azt józan ésszel korábban bárki képzelte volna.
A demokrácia, a szabadelvűség, a baloldaliság, a polgári eszme hirdetői könnyen fórumok nélkül maradhatnak, a szabad sajtó ma még létező maradványai is elveszíthetik önállóságukat, gazdasági és politikai érdekkörök kiszolgálójává válhatnak. »

Műsorvezető:
Ámon Betti »
Időpont: szerda 04:30; kedd 21:00
A műsorban a hazai jazz-élet kitűnő előadói, zeneszerzői és muzsikusai beszélnek pályafutásukról, a műfaj sokszínűségéről, az alkotás, a zenélés öröméről, e zenei kultúra fejlődéséről, változásairól. Így saját élményeik, tapasztalataik alapján kap látleletet a hallgató a kultúra e területének jelenéről. De nem csak beszélnek a meghívott művészek, örömzenében is lesz részük a hallgatóknak, hiszen mindenki hozza a legkedvesebb lemezét, számait, hogy bemutassák egyediségüket, hangulataikat. Eszembe jut Joe Muranyi, a magyar származású, New York-i jazz klarinétos, aki önvallomásában tömören fogalmazta meg a lényeget: "Életem a Jazz." - mondta, mellyel a műsor szereplői is nagy valószínűséggel egyetértenek. »
Műsorvezető:
Sugár Ágnes »
Szelestey Lajos »
Időpont:
Műsorvezető:
Bódy Gergő »
Időpont: kedd 10:00; kedd 22:00
Műsorvezető:
Falusi Mariann - Lang Györgyi »
Időpont: szerda 10:00; szerda 22:00
Műsorvezető:
Gálvölgyi János »
Időpont: szombat 03:30; péntek 10:00
Ugye Önök is gyakran vannak úgy bizonyos hírekkel, eseményekkel, sőt emberekkel, hogy csak rájuk csodálkoznak, nem értik, vagy ha igen, nem merik, nem akarják megérteni.

A világhírű bűvész, Rodolfo egyik szállóigévé vált mondata volt: „Hát nem érdekes ez?”

Én is ezt kérdezem: Hát nem érdekes ez? »
Műsorvezető:
Para-Kovács Imre »
Időpont: hétfő 00:00; hétfő 10:00
Műsorvezető:
Váradi Júlia »
Időpont: csütörtök 10:00; csütörtök 22:00
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
FÓRUM
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bolgár György
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »