Műsorvezető:
Báder Tamás »
Kárpáti Iván »
Suba Krisztina »
Szabó Kati »
Időpont: hétfő - péntek 12:00
Műsorvezető:
Pálinkás Szűts Róbert »
Időpont:
Műsorvezető:
Lay Viktória, Ivanovics Dalma,Tenner Anna »
Időpont: szombat 02:30
Állatbarát - mire mennénk nélkülük? - Emberien az állatokról.

Az egyik legnépszerűbb hobbi, sokak számára a legfontosabb szeretet kapcsolat a kisállat tartás. A töménytelen reklám és hirdetés, az állatos internet oldalak népszerűsége és a számos állateledelt és felszereléseket kínáló szaküzlet igazolja, hogy a kis kedvencek a legjobb tartás, az odafigyelő gondoskodás kitüntetetttjei.

Az Állatbarát egy műsor a hobbi állattartás mindennapjairól a gondoskodó szakértelem nyelvén. De több is ennél. Egy műsor állat és ember kapcsolatáról, műsor a természet védelméről.
Az állattartás ABC-je a cicáktól a lovakig. Mitől lesz boldog a halunk és hogyan nevelhetjük meg csípős nyelvű, netán csípős csőrű papagájunkat? Számtalan fontos kérdés és színes érdekesség kéthetente leendő gazdiknak, felelős állattartóknak, állatbarátoknak. Meghívott vendégekkel, helyszíni riportokkal, utca embere interjúkkal. A műsorban megszólalnak orvosok, tudományos szakemberek, tartási, táplálkozási és nevelési tanácsadók, állatszeretők és állatvédők.

Műsorgazda: Lay Viktória, Ivanovics Dalma, Hajdu Zsófia, Tenner Anna

Adás kéthetente vasárnap 14-15 óra között.  »
Műsorvezető:
Szénási Sándor »
Időpont: vasárnap 18:00; péntek 20:00
A legtöbb európai vágya a szabadság, a béke, a jogállamiság, a jólét, a sokszínűség és a szolidaritás. Honnan jöttünk, hova tartunk, merre kellene haladnunk? Európa történetét Szénási Sándorral fejtjük fel. A szerkesztő Kovács Gabriella Anna.
 »
Műsorvezető:
Rózsa Péter »
Időpont: szombat 18:00
A későn és nagyon súlyos kompromisszumokkal létrejött baloldali választási szövetség amint alulmaradt a 2014. április 6-i parlamenti választáson, szétesett. A május 25-i EU-választáson elszenvedett újabb vereség pedig sokkolta a résztvevőket. Az őszi önkormányzati választásokig annyira kevés idő maradt, amennyi alatt elképzelhetetlen, hogy a demokratikus, köztársaság- és szabadságpárti formációk új alternatívát kínáljanak a megjegecesedett Fidesz hatalommal szemben. Látni-e egy új doktrínát, egy új, modern, európai, az eddigi bal-jobb és liberális politikai krédót meghaladó programot? Ebben a műsorban az egyetemi kutatóhelyeken, konferenciákon, újságok, blogok oldalain megjelenő fiatal szakemberek szállnak vitába az ismert baloldali és liberális véleményvezérekkel.
 »
Műsorvezető:
Bencsik Gyula »
Göczey Zsuzsa »
Időpont: szombat 19:00; kedd 20:00
Nyitott fülű zenészekről, nyitott fülű hallgatóknak. Szerkesztő Göczey Zsuzsa. »
Műsorvezető:
Marton Éva »
Szegő János »
Időpont: kedd 04:30; hétfő 20:00
Hétfőnként jelentkezik a Belső közlés, a Klubrádió, zenés irodalmi műsora, Pályi Márk szerkesztésében. A rádió erényt próbál kovácsolni a kényszerű műsorstruktúra-váltásból, és a zenét nem az okos szó elhallgattatására, hanem az ahhoz fűződő viszonyunk elmélyítésére próbálja fölhasználni azóta is. Az új műsorban hétről hétre költők, írók olvassák föl megjelenés előtt álló szövegeiket, és zeneszámokat hoznak mellé, amelyek befolyásolták a szövegek megszületését, alkotói pályájukat, meghatározták életük fordulópontjait. Fiatal pályakezdőktől kezdve a szakma nagyjaiig sok mindenki megfordult már a stúdióban. Időről időre pedig rendhagyó adásokkal lepik meg a hallgatókat a műsor készítői: egy-egy ismeretlen, de nagyon érdekes témáról vagy szövegről esik szó. A beszélgetések minden hétfőn este 20-tól 21 óráig hallhatóak. A műsorok az adás után a rádió honlapjának archívumában és a http://belsokozles.blog.hu címen is meghallgathatóak. »
Műsorvezető:
Fon Gabi »
Gerenday Bars Ágnes »
Timár Ágnes  »
Időpont:
Hetente háromszor jelentkező könyvbemutató műsor, ahogy a címe is jelzi: Bemutatópéldány! Hétfőn szerdán és pénteken a déli hírek után jelentkezik.
Itt értesülhetnek a hallgatók, hogy milyen könyvek jelentek meg mostanában, ugyanis szinte csak újdonságokkal foglalkozunk... Illetve a szerzők... Az írókról lehet többet megtudni ebből a műsorból, ugyanis az ő életük is szóba kerül egy-egy beszélgetésben... »
Műsorvezető:
Váradi Júlia »
Időpont: vasárnap 12:00; szerda 20:00
A Klubrádióban induló mûsorom címe: DOBSZERDA, sugárzási ideje mikor is lehetne máskor, mint szerdánként, este 9 és 10 között.
A téma minden alkalommal egy olyan ember alapos bemutatása, aki épp azon a héten valamiért fontos, érdekes szereplője a kulturális életünknek. (Elsősorban a hazai kultúrára gondolok, de alkalmanként az országhatáron túlra szeretnék kitekinteni).  »
Műsorvezető:
Szente László »
Időpont: vasárnap 06:00; péntek 15:00
Műsorvezető: Szente László »
Műsorvezető:
Fábián László »
Időpont: csütörtök 03:30; szombat 08:00; szerda 13:00
Az Élőben a városból 2.0 autós és közlekedési műsor egyben. Alcíme sokat elárul:Autótól a Zebráig A-tól Z-ig; minden, ami közlekedés. A szerkesztők igyekeznek a legszélesebb körben tájékoztatni a rádióhallgatókat az aktuális és érdekes, de mindenképpen közlekedéssel kapcsolatos kérdésekről.
A témák... úgy nagy általánosságban: autómárkák bemutatása, a tömegközlekedés hírei-változásai, KRESZ, autótechnika közérthetően, az autózás körülményei (biztosítás, törvények, adók, továbbá üzemanyag, gumiabroncsok...), baleset-megelőzés, autótörténelem, gyermekek az autóban, gyalogosok védelme, motorkerékpár és bicikli. »
Műsorvezető:
Báder Tamás »
Balla Györgyi »
Dési János »
Kárpáti Iván »
Kovács Gabriella Anna »
Lampé Ágnes »
Pikó András »
Rózsa Péter »
Szénási Sándor »
Időpont: szerda - szombat 02:00; hétfő - péntek 18:00
Mi történt ma?

Objektív hírháttér műsor minden hétköznap 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…  »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Rózsa Péter »
Zentai Péter »
Időpont: szombat 07:00; péntek 13:00
Integrációs heti műsor. A műsor tematikus felépítésű, az Uniós csatlakozás gyakorlati kérdéseivel foglalkozik. Szerkesztő: Zentai Péter. »
Műsorvezető:
Neuman Gábor »
Időpont: hétfő - szerda 11:45
Műsorvezető:
Eszes Kinga »
Molnár Szabolcs »
Időpont: csütörtök 04:30; szombat 06:00; szerda 21:00
A Klubrádió új műsora a klasszikus zenei élet aktualitásaival foglalkozik. Adásonként általában két témát és ezekhez kapcsolódóan – kifejezetten előzetes jelleggel – két zenei eseményt jár körül, melyekhez az előadókkal, zeneszerzőkkel, szakértőkkel beszélgetve, és persze sok-sok zenei részlettel igyekszik kedvet csinálni a műsorvezető, Molnár Szabolcs és a szerkesztő, Eszes Kinga.  »
Műsorvezető:
Kovács M. Veronika »
Időpont: szerda 03:30; vasárnap 04:00; kedd 13:00
Fülbevaló – magazin az életről igazi nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket.

Egy igazi nő sokszínű, és mindenre figyel; nyitott a világra és százféle szerepben is helyt áll. Egy igazi nő anya, társ, munkatárs, divatdiktátor, szépészeti tanácsadó, cukrász, szakács és még sok minden más egyszerre.

Ehhez kínál sorvezetőt, a Fülbevaló – egy nőcis darab nem csak nőknek.  »
Műsorvezető:
Göczey Zsuzsa »
Időpont:
Jó a jó édesség, az egyik legjobb a grillázs: karamellbe sütött dió. Nagyon tömény, nem kell belőle túl sok, kevés is hatásos.

A műsoridő, amikor nem beszélnek a kollegák, a próza felől „luk”, de a zenei szerkesztőnek „Grillázs”! Zenei finomságok a gazdag kollekcióból, ha csak 25 percig, hát addig, ha hosszabban, akkor hosszabban, hétfőn, kedden,szombaton, bármikor!

Édes világzene, blues, rock, alter, electro, klasszikus, pop, csakis a legjobbaktól, magyar és nem magyar előadóktól.
 »
Műsorvezető:
Borgula András »
Megyeri Szabolcs »
Sugár Ágnes »
Időpont: hétfő 00:00; vasárnap 15:00; vasárnap 22:00
Egy kis kikapcsolódás a hétköznapi zsongásból. A közélet, a politika, a mindennapok felkavaró történései után, most figyeljünk magunkra! Tudnivalók, érdekességek, furcsaságok rólunk, emberekről. Céljainkról és vágyainkról, kapcsolatainkról és értékeinkről, mindazon dolgokról, amelyekkel együtt élünk, de mégsem mindig értünk. Kéthetente vasárnap Sugár Ágnes ül a mikrofonnál. A köztes vasárnapokon Borgula András és Megyeri Szabolcs váltják egymást. Egy nő máshogyan közelít. Az érzelmek oldaláról. Sugár Ágnessel felfedezzük a mesék üzenetét, megfejtjük életfordulóink titkait, megismerjük nagy emberek, nagyon is emberi, nem is mindig nagyszerű életét. A férfiak mások. Ők a felfedezés bajnokai. Borgula András és Megyeri Szabolcs kalandokra hív. Lesz náluk science fiction, utazás, katonás dolgok és csajozás, és lesz, aki az apa szerepben tündököl.

Sugár Ágnes, Borgula András és Fábián László műsora vasárnap délután kettőtől hatig.

Ne csak hallgassanak, beszéljenek is! Hívjanak minket az adás témáival kapcsolatban, az adás idejében a +3630 3030 953-as telefonszámon.
 »
Műsorvezető:
Végh Fruzsina »
Időpont: szombat 05:00
Interaktív Slam Poetry magazin a Klubrádióban, minden hétfőn este 10 órától. Szó, szót követ. »
Műsorvezető:
Dési János »
Neuman Gábor »
Rózsa Péter »
Szakonyi Péter »
Időpont: vasárnap 01:00; vasárnap 09:00; szombat 15:00
Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak. A Hetes stúdió a rádiózás klasszikus hagyományait is tisztelve 166 órányi periódust ölel fel, hetente, ennyi idő telik el két műsor között. A riportok, az interjúk nem csak a hét legizgalmasabb politikai, külpolitikai, gazdasági, kulturális ügyeiről szólnak, hanem arra is vállalkozik, hogy az éppen méltatlanul háttérbe szorult eseményekről is beszámoljon vagy a méltatlanul háttérbe szorult személyiségekkel is szót értsen. »
Műsorvezető:
Báder Tamás »
Szabó Kati »
Időpont:
A Klubrádió műsorfolyamában kiemelkedő helyet foglalnak el a hírek és a hírműsorok. A nap 24 órájában külön stáb dolgozik azon, hogy hallgatóink a legfrissebb információkat kapják meg. Függetlenül attól, hogy közéletről, politikáról, közlekedésről vagy éppen sportról van szó. »
Műsorvezető:
Időpont: hétfő 21:00
Hosszabbítás - mert a meccsek a pályán nem érnek véget

Műsorvezető:
Rév Dániel
Farkasvölgyi Gábor
Minden hétfőn 9 órától hosszabbítjuk meg az elmúlt hét sporteseményeit egy egyórás magazinműsor keretein belül, amelyben igyekszünk megtárgyalni majdnem minden sikert és bukást is A következő hetekben kiemelten foglalkozunk a közelgő labdarúgó Eb-vel és az Olimpiával is.

Részletesebb híreinket http://hosszabbitas.hu/ - weboldalon is elolvashatják. »
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: szerda 02:30; vasárnap 03:00; kedd 15:00
A műsor kedden délután 15 és 16 óra között hallható. Egy órában naprakész információkat közvetít az ingatlanpiac aktuális kérdéseiről. E mellett minden műsorban lehetőséget kapnak a hallgatók arra, hogy a meghívott szakértőktől kérdezzenek. Állandó szakértők hitelezéssel, lakástakarékokkal, földhivatali ügyekkel, ingatlan adózással, illetékfizetéssel, közjegyzői ügyekkel, lakásfelújítással, lakberendezéssel és ingatlan értékének meghatározásával foglalkoznak. »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Halper László »
Időpont: vasárnap 20:00
A Jazzteszt című műsorban barangolunk a jazz világában, bemutatva a műfaj sokszínűségét. Ebben a vasárnap esti két órában helyet kapnak a jazz-zel rokon műfajokban alkotó művészek felvételei is. »
Műsorvezető:
Gulyás Zoltán »
Időpont:
Ha érdekel, hogy ki lesz az első női miniszterelnöknő, vagy, ha szeretnéd tudni, hogy lehet-e fekélyt műteni vietnámi papuccsal, ráadásul, ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan kebelezi be a magyar üzleti élet nyugat európát, akkor ott a helyed a Klubrádió Kabaréjának nyilvános hangfelvételén, a New Orleans Clubban.

A műsor állandó szereplői, Gálvölgyi János, Bajor Imre, Bach Szilvia, Kerekes József, Tényi Anett és Gulyás Zoltán. »
Műsorvezető:
Nemes Nagy Péter »
Időpont: hétfő 04:00; szombat 20:00
A műsorban a blues műfaj színes palettáját tárjuk a Kedves Hallgatók elé. Szó esik a műfaj elnevezéséről, kialakulásáról, különböző stílusairól, meghatározó személyeiről és természetesen bemutatásra kerülnek az aktuális újdonságok is. Az Észak-Amerikában született műfaj mára világszerte elterjedt, így a Mississppitől a Földet megkerülve eljutunk a Duna mellé is. Szombat esti kalandozásainkhoz kíván jó szórakozást Nemes Nagy Péter. »
Műsorvezető:
Kun Zsuzsa »
Időpont: vasárnap 00:00; szombat 09:00; szombat 22:00
A Klubrádió egyik legkedveltebb szombat délelőtti magazinműsora, érdekes emberekkel, színészekkel, művészekkel. Kun Zsuzsa mindent megkérdez az ország legnépszerűbb embereitől.

 »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Gerenday Bars Ágnes »
Időpont: kedd 03:30; hétfő; szombat; vasárnap 13:00
Könyvklub – a Klubrádió új könyvekkel foglalkozó műsora, minden nap kétszer 5 perc reggelente és egy óra hétfőn 13 órától (ismétlés vasárnap 14 órától) »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
B. Bíró Zoltán »
Időpont: hétfő 01:00
Kedves Hallgatóim örvendeznék, és természetesen szeretném is, ha Önök a műsorban rendre zenei érdekességek, színes hírek és információk szórakoztató gyűjteményéből csemegézhetnének.
Szóval művészetről, az emberi cselevések lehetőségeinek korlátjairól, korunk kulturális alapélményeiről, az ősi művészetek és a ma élő művészek - köztünk élő emberek - ihlette napi aktualitásokról beszélek, melyeknek ma látható-hallható szépségei szerintem messze, az ősi múltban gyökereznek.
 »
Műsorvezető:
Időpont:
Levegőt ! - csütörtökön 21 órától

Misetcs Bálint és Udvarhelyi Tessza műsora az elnyomásról és az
ellenállásról! »
Műsorvezető:
Balog József »
Időpont:
A Mecénás azokat szólítja meg, akik tudják, a kortárs művészet nem csupán az idegek harca.
A Mecénás azokkal találkozik, akik tudják, kortárs művészet valójában nem létezik.
A Mecénás olyan áramvonalas kiadása a kortárs művészetnek, hogy sokszor csak elsuhan mellettünk.
A Mecénás különkiadása a kortárs művészetnek, de nem feledkezik meg arról, hogy kortárs minden ember.
A Mecénás azzal is főz, amit mások már megelégeltek és az feledés lassú halálával borítottak.
A Mecénás fölfedezi azt, ami az orrunk előtt hever, azt, ami kiüti a szemünket.
A Mecénás nem fokozza a fokozhatatlan, ám rezignáltam cseresznyézget a kortárs művészet egytáljából.
A Mecénás egy mecénás jóvoltából csütörtökönként 13 órakor rajtol a Klubrádióban.
A Mecénás nem bánja, ha mecénások jönnek-mecénások mennek.
A Mecénás eltulajdonított egy mondatot Hús Zoltántól és most megköszöni.
A Mecénás köszöni A szem tükre a világ. mondatot Hús Zoltán festőnek.
A Mecénás mindössze annyit fűz a mondathoz: Több fület a tükörbe!
 »
Műsorvezető:
Bolgár György »
Dési János »
Neuman Gábor »
Pikó András »
Rózsa Péter »
Időpont: kedd - szombat 00:00; hétfő - péntek 16:00
A műsor telefonszámai: 1/387-8452 és a 1/387-8253
A Megbeszéljük régi és új műsor egyszerre. Régi, mert már 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban, sőt még ennél is régebbi, mert elődje, a Beszéljük meg! 1992-től ment a Kossuth Rádióban.  »
Műsorvezető:
Sugár Ágnes »
Időpont: kedd 02:30; péntek 04:30; hétfő 14:00; csütörtök 20:00
Körkép a közoktatás hétköznapjairól.
„Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy tegyünk valamit az oktatás érdekében” – ismerte el Lovász László az MTA elnöke egy konferencián. Ennek érdekében tudományos módszerekkel dolgoznak azon, hogy mit és hogyan lehet tanítani ma az iskolákban. Programjuk 5-10 évre tervezett munka. De ennyi idő nincs a változtatásra. Sokkal sürgetőbb a baj. Nyílt levelek, civil összefogás, tüntetések, sztrájk, mindez széleskörű társadalmi támogatással. Ez zajlik ma az oktatásügyben. A túlterhelés, a tankönyvpiac, az óraszámok, a nagy létszámban leszakadó tanulók, a gúzsba kötött iskolák és még sorolhatnánk a problémákat. Mindenki hallott róluk, de talán keveset érzékelünk mindebből, pedig ha nem lesz érdemi változás a közoktatás mindennapjaiban, az nem csak az elégedetlenkedők számát, a tehetetlen feszültséget növeli, de nem is olyan hosszú távon mindannyiunknak, az egész országnak súlyos gondot jelent.

Mi újság a suliban?

Körkép a közoktatás hétköznapjairól. Megszólalnak az érintettek, tanárok, szülők, diákok. Minden hétfőn délután kettőkor a Klubrádióban. Műsorvezető Sugár Ágnes
 »
Műsorvezető:
Zebra »
Időpont:
Műsorvezető:
Időpont:
Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc élőben a Klubrádióban

Orbán Viktor évértékelő beszédét élőben közvetíti a Klubrádió vasárnap délután két órától és a rendezvény után politológusok értékelik a Fidesz elnökének üzeneteit. A beszédet este 10 órakor megismételjük

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök évértékelő beszédét és a frakcióvezetők reakcióit is élőben közvetíti hétfőn délután a Klubrádió.

Értéket értékkel, véleményt véleménnyel, nézetet nézettel, kockázatot kockázattal szembesítünk:
Választás 2006 - Klubrádió »
Műsorvezető:
Mélykuti Ilona »
Időpont: csütörtök 02:30; vasárnap 11:00; szerda 15:00
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: szombat 14:00; csütörtök 15:00
Ha lehet jobb, kényelmesebb vagy izgalmasabb, színesebb vagy tartalmasabb az életünk, miért ne próbáljunk tenni érte? Pici lépéseket vagy nagyobbakat, lényeg, hogy magunk is kipipálhassuk: megpróbáltuk, legfeljebb… Nincs legfeljebb, sikerülnie kell.

A Nívó az „életminőségről és a minőségi életről” szól. Hogyan tegyük élvezhetőbbé hétköznapjainkat, mi javíthatná hangulatunkat, kényelmesebbé (élhetőbbé) környezetünket, mi tenné egyszerűbbé az ügyintézést, biztonságosabbá a vásárlást, kevésbé feszültté a közlekedést, praktikusabbá az utazást, pihentetővé a szabadidőt…. »
Műsorvezető:
Papp Réka Kinga »
Időpont: vasárnap 14:00; csütörtök 21:00
Műsorvezető:
Dési János »
Kovács M. Veronika »
Lampé Ágnes »
Pikó András »
Pikó András - Pálinkás Szűts Róbert »
Rózsa Péter »
Szénási Sándor »
Időpont: hétfő - péntek 06:00
Tájékozatlanság ellen

Reggeli gyors

Minden munkanapon, amikor elindul az élet az országban, akkor a legfontosabb tudnivalók, egy helyen, a Reggeli gyorsban.

Negyedóránként időjárás jelentés, Friss közlekedési információk - folyamatosan és élőben a városból, Közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, és sport-hírösszefoglaló.  »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Fon Gabi »
Időpont: szombat 13:30
Műsorvezető:
Szentpéteri Nagy Richard »
Időpont: csütörtök 14:00; szombat 17:00
Műsorvezető:
Kovács M. Veronika »
Időpont: hétfő 03:00; szombat 04:00; péntek 21:00
Egy műsor, amelyben egy-egytekintélyes hetilap, folyóirat szerkesztői és meghívott vendégei beszélgetnek az általuk szabadon választott témáról, vagy akár többről is, a rendelkezésükre bocsátott egy órában, vasárnap, este 8-kor illetve 9-től.

Mi abban bízunk, hogy az új szerkesztőségek új megközelítéseket, új szereplőket, új témákat hoznak a Klubrádióba és nekünk felelősségünk minél tágabbra nyitni a kaput az éterben.

Nem mellesleg kísérleti terepet kínálunk a szerkesztőségeknek.

Azt látjuk, hogy a hetilapok és a folyóiratok sok izgalmas ügyet felvetnek, és aztán nem mindig van alkalmuk a visszhangot is bemutatni.

A Szabad a pálya erre is jó lehet »
Műsorvezető:
Rangos Katalin »
Időpont: hétfő - péntek 05:00; vasárnap 08:00; hétfő - péntek 19:00
Elveszünk a részletekben

A műsor alcíméért erősen rajongok, mert elárulja Önöknek, ami az eredeti szándékom: beszélgethetek olyan ügyekről, olyan emberekkel, akik a hétköznapjaink érdekes vagy fontos, vagy idegesítő, vagy hátborzongató jelenségeiről érdemben képesek mondani valamit, - ami mindannyiunk számára jelentős lehet. És mert az ördög a részletekben lakik, sokszor a jelentéktelen kis vackok, az apróságok, a mellékkörülmények segítenek bennünket a tisztánlátásban. Vagy az ügyek valóságos megismerésében. Vagy abban, hogy egy emberről pontosabb képet kapjunk. Ezzel próbálkozom a műsorban.

 »
Műsorvezető:
Bíró Bori »
Időpont: kedd 14:30
Főszerepben a társadalom annak a riportsorozatnak a címe, amelyben rászorulók és támogatottak valamint támogatóik beszélnek arról, hogy a cégek társadalmi szerepvállalásával milyen gondokat sikerült enyhíteniük a szolidaritásban nem csupán szurkoló, de tevékenyen is közreműködő vállalkozásoknak. A Klubrádió 'Média a társadalomért' különdíjjal kitüntetett műsora. »
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: hétfő 15:00
Az érdekképviseletek, a szakszervezetek fóruma, ahol elmondhatják érveiket, ahol szembesíthetik álláspontjukat a munkaadókkal, a magántulajdonosokkal és az államigazgatás valamint a törvényhozás képviselőivel. »
Műsorvezető:
Neuman Gábor »
Időpont: szombat 03:00; szombat 12:00; péntek 14:00
Szószátyár – a Klubrádió kéthetente jelentkező nyelvészeti műsora Neuman Gáborral és Kálmán Lászlóval, az MTA Nyelvtudományi Intézet munkatársával.

Válaszolunk a hallgatók nyelvészeti kérdéseire. Telefonszámaink:

24-07-953
24-06-953 »
Műsorvezető:
Dési János »
Időpont:
Műsorvezető:
Szunyogh Szabolcs »
Időpont: hétfő 02:00; péntek 03:30
Sorsok és alkotások, programok és kihívások, művek és életművek, ügyek és csalafintaságok, sok finomság, amit az idő egymásra rakott.  »
Műsorvezető:
Joós Andrea »
Pataki Gábor »
Időpont: péntek 02:30; csütörtök 13:00
Műsorvezető:
Kárpáti Iván »
Időpont: kedd 14:00
A műsor célja a gazdasági összefüggések elemzése, a háttér megvilágítása.

Szakértőket kérdezünk a folyamatokról, azt szeretnénk, hogy a hallgatók a legfontosabb információkról értesüljenek. A szerkesztő arra is törekszik, hogy a cégek irányítói tudjanak azokról a kezdeményezésekről, amelyekkel könnyebben juthatnak hitelhez, megismerhessenek új pályázati lehetőségeket, együttműködési formákat, az üzleti élet kihívásait megkönnyítő megoldásokat.

A műsorban lehetőséget adunk arra, hogy a szakértők, a kormány képviselői vitatkozhassanak a hét aktuális gazdaságpolitikai, pénzügyi, esetleg üzleti eseményeiről.

A gazdasági magazinban heti gazdasági hírösszefoglalót is hallhatnak. Szerkesztő-műsorvezető: Kárpáti Iván »
Műsorvezető:
Joós Andrea »
Időpont: péntek 12:30
Vény nélkül – egészségügyi félóra a Klubrádióban (minden pénteken 12:30)

Műsorvezető: Joós Andrea

A műsor egy hagyományos egészségmegőrző magazin, vírusokról, baktériumokról, népbetegségekről, egyedi esetekről. A szokványos háziorvosi praktikák mellett, a biológus-szerkesztő célja, hogy bemutassa az emberi test működését.  »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Göczey Zsuzsa »
Időpont:
Műsorvezető:
Gerenday Bars Ágnes »
Időpont: vasárnap 05:00; szerda 14:00
Na, tegye fel a kezét, aki tudja, mi az a környezetvédelem. Nem látom a kezeket… még mindig nem… na most már látok néhány bizonytalan jelentkezőt a monitorok mögött.
Szóval, ha ilyen kevesen, akkor elmondjuk. A környezetvédelem az, amikor nem szórom el a szemetet, nem kínzom a kutyámat és kitépkedem a parlagfüvet!!!
Szóval, aki nem ezekre gondolt, az mindenképpen hallgassa a Zöldklubot minden szerdán fél három és három között, aki pedig ezekre, az is, mert jó!
Zöldklub »
Műsorvezető:
Ámon Betti »
Időpont: szerda 04:30; kedd 21:00
A műsorban a hazai jazz-élet kitűnő előadói, zeneszerzői és muzsikusai beszélnek pályafutásukról, a műfaj sokszínűségéről, az alkotás, a zenélés öröméről, e zenei kultúra fejlődéséről, változásairól. Így saját élményeik, tapasztalataik alapján kap látleletet a hallgató a kultúra e területének jelenéről. De nem csak beszélnek a meghívott művészek, örömzenében is lesz részük a hallgatóknak, hiszen mindenki hozza a legkedvesebb lemezét, számait, hogy bemutassák egyediségüket, hangulataikat. Eszembe jut Joe Muranyi, a magyar származású, New York-i jazz klarinétos, aki önvallomásában tömören fogalmazta meg a lényeget: "Életem a Jazz." - mondta, mellyel a műsor szereplői is nagy valószínűséggel egyetértenek. »
Műsorvezető:
Bóta Gábor »
Sugár Ágnes »
Szelestey Lajos »
Időpont:
Műsorvezető:
Bódy Gergő »
Időpont: kedd 10:00; kedd 22:00
Műsorvezető:
Falusi Mariann - Lang Györgyi »
Időpont: szerda 10:00; szerda 22:00
Műsorvezető:
Gálvölgyi János »
Időpont: péntek 10:00; péntek 22:00
Ugye Önök is gyakran vannak úgy bizonyos hírekkel, eseményekkel, sőt emberekkel, hogy csak rájuk csodálkoznak, nem értik, vagy ha igen, nem merik, nem akarják megérteni.

A világhírű bűvész, Rodolfo egyik szállóigévé vált mondata volt: „Hát nem érdekes ez?”

Én is ezt kérdezem: Hát nem érdekes ez? »
Műsorvezető:
Para-Kovács Imre »
Időpont: hétfő 10:00; hétfő 22:00
Műsorvezető:
Váradi Júlia »
Időpont: csütörtök 10:00; csütörtök 22:00
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Jávor Dénes Marcell
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »