Műsorvezető:
Szénási Sándor »
Időpont: hétfő 02:00; vasárnap 18:00; péntek 19:00
Új sorozatot indít a Klubrádió a 2018-as választásokig az Orbán-rendszer elmúlt nyolc évéről, arról az árnyékról, ami rátelepedett az oktatásra, az európai kapcsolatainkra, a médiára, a hatalmi elit szabadrablásának terepévé tett országra, az életünkre. Amiről beszélünk majd, az a múlt, és remélhetően nem a jövő is egyben. Valami más biztosan érik az időben, de erről még nem lehet mondanivalónk. Most az orbáni nyolc év áll előttünk. »
Műsorvezető:
Báder Tamás »
Kárpáti Iván »
Suba Krisztina »
Szabó Kati »
Időpont: hétfő - péntek 12:00
Műsorvezető:
Lay Viktória »
Időpont: vasárnap 14:00
Állatbarát - mire mennénk nélkülük? - Emberien az állatokról.

Az egyik legnépszerűbb hobbi, sokak számára a legfontosabb szeretet kapcsolat a kisállat tartás. A töménytelen reklám és hirdetés, az állatos internet oldalak népszerűsége és a számos állateledelt és felszereléseket kínáló szaküzlet igazolja, hogy a kis kedvencek a legjobb tartás, az odafigyelő gondoskodás kitüntetettjei.

Az Állatbarát egy műsor a hobbi állattartás mindennapjairól a gondoskodó szakértelem nyelvén. De több is ennél. Egy műsor állat és ember kapcsolatáról, műsor a természet védelméről.

Az állattartás ABC-je a cicáktól a lovakig. Mitől lesz boldog a halunk és hogyan nevelhetjük meg csípős nyelvű, netán csípős csőrű papagájunkat? Számtalan fontos kérdés és színes érdekesség kéthetente leendő gazdiknak, felelős állattartóknak, állatbarátoknak. Meghívott vendégekkel, helyszíni riportokkal, utca embere interjúkkal. A műsorban megszólalnak orvosok, tudományos szakemberek, tartási, táplálkozási és nevelési tanácsadók, állatszeretők és állatvédők.

Műsorgazda: Lay Viktória, Ivanovics Dalma, Tenner Anna

Adás kéthetente vasárnap 14-15 óra között.  »
Műsorvezető:
Pálinkás Szűts Róbert »
Időpont: szerda 05:00; kedd 15:00
A hallgatók emlékeiből rakja össze a főváros képét Pálinkás Szűts Róbert, csütörtökönként 15 órától.

És arra emlékszik, amikor beszakadt a MOL-székház teteje? Nézett autót a most lebontott Martinelli téri autószalonban? Na ugye!

Olyan mint az „Addig jó...”, de az „Anno...” nem csak addig jó!  »
Műsorvezető:
Bencsik Gyula »
Göczey Zsuzsa »
Időpont: szombat 19:00; kedd 20:00
Nyitott fülű zenészekről, nyitott fülű hallgatóknak. Szerkesztő Göczey Zsuzsa. »
Műsorvezető:
Marton Éva »
Szegő János »
Időpont: kedd 04:30; hétfő 20:00
Hétfőnként jelentkezik a Belső közlés, a Klubrádió, zenés irodalmi műsora, Pályi Márk szerkesztésében. A rádió erényt próbál kovácsolni a kényszerű műsorstruktúra-váltásból, és a zenét nem az okos szó elhallgattatására, hanem az ahhoz fűződő viszonyunk elmélyítésére próbálja fölhasználni azóta is. Az új műsorban hétről hétre költők, írók olvassák föl megjelenés előtt álló szövegeiket, és zeneszámokat hoznak mellé, amelyek befolyásolták a szövegek megszületését, alkotói pályájukat, meghatározták életük fordulópontjait. Fiatal pályakezdőktől kezdve a szakma nagyjaiig sok mindenki megfordult már a stúdióban. Időről időre pedig rendhagyó adásokkal lepik meg a hallgatókat a műsor készítői: egy-egy ismeretlen, de nagyon érdekes témáról vagy szövegről esik szó. A beszélgetések minden hétfőn este 20-tól 21 óráig hallhatóak. A műsorok az adás után a rádió honlapjának archívumában és a http://belsokozles.blog.hu címen is meghallgathatóak. »
Műsorvezető:
Váradi Júlia »
Időpont: vasárnap 07:00; péntek 20:00
A Café Péntek kívül-belül, elől-hátul kultúra.
Váradi Júlia új magazinműsorában szó lesz művészetről, irodalomról, filmről, színházról, táncról, zenéről és gondolkodó emberekről. A szerkesztő-műsorvezető szándékai szerint azokról az aktuális kulturális eseményekről ad számot, amelyek akár pozitív, akár negatív irányban meghatározzák mindennapjainkat. Ezekről beszélget, vitázik az alkotókkal, a szakemberekkel és a közönséggel. »
Műsorvezető:
Váradi Júlia »
Időpont: vasárnap 12:00; szerda 20:00
A Klubrádióban induló mûsorom címe: DOBSZERDA, sugárzási ideje mikor is lehetne máskor, mint szerdánként, este 9 és 10 között.
A téma minden alkalommal egy olyan ember alapos bemutatása, aki épp azon a héten valamiért fontos, érdekes szereplője a kulturális életünknek. (Elsősorban a hazai kultúrára gondolok, de alkalmanként az országhatáron túlra szeretnék kitekinteni).  »
Műsorvezető:
Bubnó Márk »
Időpont: hétfő 05:00; péntek 15:00; vasárnap 19:00
A Dr. Bubnó Roll Bubnó Márk klasszikus zenei műsora nem klasszikus felfogásban. Dr Bubnó és vendégei megkísérlik a klasszikus zenei művekkel és művészekkel egy szintre emelni a zenehallgatás villamosmegállójának peronját. Ha eközben egy pár tabu is legyalultatik, azt leírjuk adóba. A műsor élőben a Klubrádióban hallható felvételről. :) »
Műsorvezető:
Szente László »
Időpont: szombat 05:00; péntek 14:00
Műsorvezető: Szente László »
Műsorvezető:
Fábián László »
Időpont: csütörtök 03:30; szombat 08:00; szerda 13:00
Az Élőben a városból 2.0 autós és közlekedési műsor egyben. Alcíme sokat elárul:Autótól a Zebráig A-tól Z-ig; minden, ami közlekedés. A szerkesztők igyekeznek a legszélesebb körben tájékoztatni a rádióhallgatókat az aktuális és érdekes, de mindenképpen közlekedéssel kapcsolatos kérdésekről.
A témák... úgy nagy általánosságban: autómárkák bemutatása, a tömegközlekedés hírei-változásai, KRESZ, autótechnika közérthetően, az autózás körülményei (biztosítás, törvények, adók, továbbá üzemanyag, gumiabroncsok...), baleset-megelőzés, autótörténelem, gyermekek az autóban, gyalogosok védelme, motorkerékpár és bicikli. »
Műsorvezető:
Báder Tamás »
Bálint Judit »
Dési János »
Gergely Zsófia »
Kárpáti Iván »
Kárpáti János »
Pikó András »
Rózsa Péter »
Szénási Sándor »
Időpont: kedd - szombat 02:00; hétfő - péntek 18:00
Mi történt ma?

Objektív hírháttér műsor minden hétköznap 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…  »
Műsorvezető:
Kárpáti János »
Rózsa Péter »
Zentai Péter »
Időpont: szombat 07:00; péntek 13:00
Integrációs heti műsor. A műsor tematikus felépítésű, az Uniós csatlakozás gyakorlati kérdéseivel foglalkozik. Szerkesztő: Zentai Péter. »
Műsorvezető:
Neuman Gábor »
Időpont: kedd - péntek 11:45
Műsorvezető:
Molnár Szabolcs »
Időpont: szombat 03:00; csütörtök 04:00; szerda 21:00
A Klubrádió műsora a klasszikus zenei élet aktualitásaival foglalkozik. Adásonként általában két témát és ezekhez kapcsolódóan – kifejezetten előzetes jelleggel – két zenei eseményt jár körül, melyekhez az előadókkal, zeneszerzőkkel, szakértőkkel beszélgetve, és persze sok-sok zenei részlettel igyekszik kedvet csinálni a műsorvezető, Molnár Szabolcs és a szerkesztő, Belinszky Anna zenetörténész. »
Műsorvezető:
Rózsa Péter »
Időpont: szombat 14:00
Műsorvezető:
Kelen Károly - Rab László »
Időpont: szombat 06:00; csütörtök 20:00
Folyt. köv - Volt egyszer egy Népszabadság. Magyarországon kétféle ember van, az egyik Kelen Karcsi gimnáziumi osztálytársa vagy katonacimborája volt, a másik Rab László riportalanya. Aki a véletlen folytán kimaradt volna az ország felnőtt lakosságát jelentősen lefedő valamelyik halmazból, ne essen kétségbe, most újra alkalma lesz találkozni a népszabisokkal. Volt egyszer egy Népszabadság. Műsor a majd hatvan évet megélt újság szellemiségében, nem csak az örökké évődő, civódó öregfiúkkal, de fiatal szózsonglőrökkel, asztaltáncoltató politikusokkal, önjelölt tűznyelőkkel, és mindazokkal, akik vállalják a vízhordást a száraz pusztaságban. Folyt. köv. Minden csütörtökön este nyolctól a Klubrádióban. »
Műsorvezető:
Kovács M. Veronika »
Időpont: szerda 03:30; vasárnap 04:00; kedd 13:00
Fülbevaló – magazin az életről igazi nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket.

Egy igazi nő sokszínű, és mindenre figyel; nyitott a világra és százféle szerepben is helyt áll. Egy igazi nő anya, társ, munkatárs, divatdiktátor, szépészeti tanácsadó, cukrász, szakács és még sok minden más egyszerre.

Ehhez kínál sorvezetőt, a Fülbevaló – egy nőcis darab nem csak nőknek.  »
Műsorvezető:
Göczey Zsuzsa »
Időpont:
Jó a jó édesség, az egyik legjobb a grillázs: karamellbe sütött dió. Nagyon tömény, nem kell belőle túl sok, kevés is hatásos.

A műsoridő, amikor nem beszélnek a kollegák, a próza felől „luk”, de a zenei szerkesztőnek „Grillázs”! Zenei finomságok a gazdag kollekcióból, ha csak 25 percig, hát addig, ha hosszabban, akkor hosszabban, hétfőn, kedden,szombaton, bármikor!

Édes világzene, blues, rock, alter, electro, klasszikus, pop, csakis a legjobbaktól, magyar és nem magyar előadóktól.
 »
Műsorvezető:
Borgula András »
Bóta Gábor »
Megyeri Szabolcs »
Időpont: hétfő 00:00; vasárnap 15:00; vasárnap 16:00; vasárnap 22:00
Egy kis kikapcsolódás a hétköznapi zsongásból. A közélet, a politika, a mindennapok felkavaró történései után, most figyeljünk magunkra! Tudnivalók, érdekességek, furcsaságok rólunk, emberekről. Céljainkról és vágyainkról, kapcsolatainkról és értékeinkről, mindazon dolgokról, amelyekkel együtt élünk, de mégsem mindig értünk. Kéthetente vasárnap Sugár Ágnes ül a mikrofonnál. A köztes vasárnapokon Borgula András és Megyeri Szabolcs váltják egymást. Egy nő máshogyan közelít. Az érzelmek oldaláról. Sugár Ágnessel felfedezzük a mesék üzenetét, megfejtjük életfordulóink titkait, megismerjük nagy emberek, nagyon is emberi, nem is mindig nagyszerű életét. A férfiak mások. Ők a felfedezés bajnokai. Borgula András és Megyeri Szabolcs kalandokra hív. Lesz náluk science fiction, utazás, katonás dolgok és csajozás, és lesz, aki az apa szerepben tündököl.

Sugár Ágnes, Borgula András és Fábián László műsora vasárnap délután kettőtől hatig.

Ne csak hallgassanak, beszéljenek is! Hívjanak minket az adás témáival kapcsolatban, az adás idejében a +3630 3030 953-as telefonszámon.
 »
Műsorvezető:
Dési János »
Kárpáti Iván »
Neuman Gábor »
Rózsa Péter »
Szakonyi Péter »
Időpont: vasárnap 01:00; vasárnap 09:00; szombat 15:00
Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak. A Hetes stúdió a rádiózás klasszikus hagyományait is tisztelve 166 órányi periódust ölel fel, hetente, ennyi idő telik el két műsor között. A riportok, az interjúk nem csak a hét legizgalmasabb politikai, külpolitikai, gazdasági, kulturális ügyeiről szólnak, hanem arra is vállalkozik, hogy az éppen méltatlanul háttérbe szorult eseményekről is beszámoljon vagy a méltatlanul háttérbe szorult személyiségekkel is szót értsen. »
Műsorvezető:
Báder Tamás »
Szabó Kati »
Időpont:
A Klubrádió műsorfolyamában kiemelkedő helyet foglalnak el a hírek és a hírműsorok. A nap 24 órájában külön stáb dolgozik azon, hogy hallgatóink a legfrissebb információkat kapják meg. Függetlenül attól, hogy közéletről, politikáról, közlekedésről vagy éppen sportról van szó. »
Műsorvezető:
Időpont: csütörtök 03:00; hétfő 21:00
Hosszabbítás - mert a meccsek a pályán nem érnek véget

Műsorvezető:
Rév Dániel
Farkasvölgyi Gábor
Minden hétfőn 9 órától hosszabbítjuk meg az elmúlt hét sporteseményeit egy egyórás magazinműsor keretein belül, amelyben igyekszünk megtárgyalni majdnem minden sikert és bukást is A következő hetekben kiemelten foglalkozunk a közelgő labdarúgó Eb-vel és az Olimpiával is.

Részletesebb híreinket http://hosszabbitas.hu/ - weboldalon is elolvashatják. »
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: szerda 02:30; vasárnap 03:00; kedd 14:00
A műsor kedden délután 14 és 15 óra között hallható. Egy órában naprakész információkat közvetít az ingatlanpiac aktuális kérdéseiről. E mellett minden műsorban lehetőséget kapnak a hallgatók arra, hogy a meghívott szakértőktől kérdezzenek. Állandó szakértők hitelezéssel, lakástakarékokkal, földhivatali ügyekkel, ingatlan adózással, illetékfizetéssel, közjegyzői ügyekkel, lakásfelújítással, lakberendezéssel és ingatlan értékének meghatározásával foglalkoznak. »
Műsorvezető:
Halper László »
Időpont: vasárnap 20:00
A Jazzteszt című műsorban barangolunk a jazz világában, bemutatva a műfaj sokszínűségét. Ebben a vasárnap esti két órában helyet kapnak a jazz-zel rokon műfajokban alkotó művészek felvételei is. »
Műsorvezető:
Nemes Nagy Péter »
Időpont: hétfő 04:00; szombat 20:00
A műsorban hazai előadók felvételei szólalnak meg elsősorban a blues műfajból, de annak rokon területeiről is. Elhangozhat rock, funky, jazz is. Alkalmanként vendégeket hívok, lehetőleg hangszerrel. Hiszen az élő előadásnak – szerintem – párja nincsen.
Műsorom mottója: Megelégedését másokkal, panaszát csak velem közölje!
Szombat esti zenei kalandozásaimhoz kívánok jó vételt és jó szórakozást!  »
Műsorvezető:
Borgula András »
Időpont: vasárnap 08:00
Kinevetsz a végén! – a Klubrádió közéleti dumapartija
Műsorvezető: a műsort a (köz)élet vezeti, Borgula András moderálja

A legizgalmasabb közéleti eseményeket minden hónap utolsó hétvégéjén, nyilvános felvétel keretében tárgyalja ki Kerekes Viktória, Kálmán László, Kálid Artúr, Borgula András és Arató András. A szerkesztett műsor a felvételt követő szombaton 14 órakor kerül adásba, egy héttel később pedig megismételjük.

Tudták? Megdumáljuk, kinevetjük.
 »
Műsorvezető:
Kun Zsuzsa »
Időpont: vasárnap 00:00; szombat 09:00; szombat 22:00
A Klubrádió egyik legkedveltebb szombat délelőtti magazinműsora, érdekes emberekkel, színészekkel, művészekkel. Kun Zsuzsa mindent megkérdez az ország legnépszerűbb embereitől.

 »
Műsorvezető:
Böcskei Balázs »
Időpont: kedd 05:00; hétfő 15:00
Közéleti-politikai egyóra áltények, mellébeszélés és jóslás nélkül. 100% valóság, 100% konkrétum.

Minden hétfőn 15 órától.  »
Műsorvezető:
Gerenday Bars Ágnes »
Időpont: kedd 03:30; hétfő; szombat; vasárnap 13:00
Könyvklub – a Klubrádió könyvekkel foglalkozó műsora, minden nap kétszer 5 perc reggelente és egy óra hétfőn 13 órától (ismétlés vasárnap 13 órától) »
Műsorvezető:
Csík Juci »
Időpont: péntek 05:00; csütörtök 15:00
Kötőtű – vagy ami még szúrja a szemed – Csík Juci műsora minden csütörtökön 15 órától

Egy székely bácsihoz elmennek a távoli rokonok látogatóba. Üldögélnek a konyhában, beszélgetnek, eszegetnek és fél szemmel nézegetik a sarokban fekvő kutyát.
- Bátyám ott a sarokban fekszik egy kutya.
- Fekszik ám!
- De hát nyüszög.
- Nyüszög ám!
- De mér nyüszög?
- Mert, benne fekszik egy szegben.
- Egy szegben?
- Igen, egy szegben.
- Oszt mér nem száll le róla?
- Mert, annyira még nem fáj neki. »
Műsorvezető:
Szentpéteri Nagy Richard »
Időpont: szombat 17:00; csütörtök 19:00
A Mandátum a Klubrádió választási műsora. Segít eligazodni a választási rendszerek és választási metódusok útvesztőiben, elemzi a véleménykutatási és választási eredményeket - Tóth Zoltánnal, Szoboszlai Györggyel és Wiener Györggyel, valamint további választási szakértőkkel és alkotmányjogászokkal - minden csütörtökön és szombaton. »
Műsorvezető:
Bódy Gergő »
Bolgár György »
Dési János »
Pikó András »
Rózsa Péter »
Időpont: kedd - szombat 00:00; hétfő - péntek 16:00
A műsor telefonszámai: 1/387-8452 és a 1/387-8453
A Megbeszéljük régi és új műsor egyszerre. Régi, mert már 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban, sőt még ennél is régebbi, mert elődje, a Beszéljük meg! 1992-től ment a Kossuth Rádióban.  »
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: vasárnap 06:00; csütörtök 14:00
Ha lehet jobb, kényelmesebb vagy izgalmasabb, színesebb vagy tartalmasabb az életünk, miért ne próbáljunk tenni érte? Pici lépéseket vagy nagyobbakat, lényeg, hogy magunk is kipipálhassuk: megpróbáltuk, legfeljebb… Nincs legfeljebb, sikerülnie kell.

A Nívó az „életminőségről és a minőségi életről” szól. Hogyan tegyük élvezhetőbbé hétköznapjainkat, mi javíthatná hangulatunkat, kényelmesebbé (élhetőbbé) környezetünket, mi tenné egyszerűbbé az ügyintézést, biztonságosabbá a vásárlást, kevésbé feszültté a közlekedést, praktikusabbá az utazást, pihentetővé a szabadidőt…. »
Műsorvezető:
Csepelyi Adrienn »
Időpont: csütörtök 05:00; szerda 15:00
Popfilter - szűrjük a zajt Csepelyi Adrienn műsora minden szerdán 15 órától.

Azt mondják: bolond, aki ott is összefüggéseket keres, ahol nincsenek. Szerintem meg az a bolond, aki nem látja, hogy minden mindennel összefügg. Nem paranoiás vagyok, hanem újságíró, aki zene, szöveg, kép és kontextus egységében gondolkodik, s aki folyton azt kutatja, mi miért történik a videoklipekben, a kifutón, a könyvekben, a múzeumokban – vagy akár a sportpályákon. A popkultúra észrevétlenül szövi át az egész életünket, így a legtöbbször fel sem tűnik, milyen lenyűgöző. A Popfilter segít kiszűrni a lényeget.
 »
Műsorvezető:
Papp Réka Kinga »
Időpont: szombat 02:30; csütörtök 21:00
Műsorvezető:
Bálint Judit »
Dési János »
Kovács M. Veronika »
Pikó András »
Pikó András - Pálinkás Szűts Róbert »
Rózsa Péter »
Szénási Sándor »
Időpont: hétfő - péntek 06:00
Tájékozatlanság ellen

Reggeli gyors

Minden munkanapon, amikor elindul az élet az országban, akkor a legfontosabb tudnivalók, egy helyen, a Reggeli gyorsban.

Negyedóránként időjárás jelentés, Friss közlekedési információk - folyamatosan és élőben a városból, Közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, és sport-hírösszefoglaló.  »
Műsorvezető:
Fon Gabi »
Időpont: hétfő 03:00; szombat 13:30
Műsorvezető:
Kovács M. Veronika »
Időpont: szombat 04:00; péntek 21:00
Egy műsor, amelyben egy-egytekintélyes hetilap, folyóirat szerkesztői és meghívott vendégei beszélgetnek az általuk szabadon választott témáról, vagy akár többről is, a rendelkezésükre bocsátott egy órában, vasárnap, este 8-kor illetve 9-től.

Mi abban bízunk, hogy az új szerkesztőségek új megközelítéseket, új szereplőket, új témákat hoznak a Klubrádióba és nekünk felelősségünk minél tágabbra nyitni a kaput az éterben.

Nem mellesleg kísérleti terepet kínálunk a szerkesztőségeknek.

Azt látjuk, hogy a hetilapok és a folyóiratok sok izgalmas ügyet felvetnek, és aztán nem mindig van alkalmuk a visszhangot is bemutatni.

A Szabad a pálya erre is jó lehet »
Műsorvezető:
Bíró Bori »
Időpont: szombat 18:00
Főszerepben a társadalom annak a riportsorozatnak a címe, amelyben rászorulók és támogatottak valamint támogatóik beszélnek arról, hogy a cégek társadalmi szerepvállalásával milyen gondokat sikerült enyhíteniük a szolidaritásban nem csupán szurkoló, de tevékenyen is közreműködő vállalkozásoknak. A Klubrádió 'Média a társadalomért' különdíjjal kitüntetett műsora. »
Műsorvezető:
Törtei Takács Kriszta »
Időpont: péntek 04:30; szerda 14:00
Az érdekképviseletek, a szakszervezetek fóruma, ahol elmondhatják érveiket, ahol szembesíthetik álláspontjukat a munkaadókkal, a magántulajdonosokkal és az államigazgatás valamint a törvényhozás képviselőivel. »
Műsorvezető:
Kálmán László - Nádasdy Ádám »
Időpont: vasárnap 11:00; szerda 19:00
A Szószátyár új folyamában Kálmán László és Nádasdy Ádám minden műsorban egy-egy témát vitat meg egymással vagy szakértőkkel. A műsor második részében válaszolnak a hallgatók néhány kérdésére, amelyeket az üzenetrögzítős telefonon (30 183 7007) vagy a műsor Facebook-oldalán tehetnek fel.

A műsor nem tanácsadó-nyelvművelő, hanem ismeretterjesztő jellegű. Ennek ellenére szakértőink bizonyára minden témáról elmondják majd azt is, hogy az ő ízlésüknek milyen megfogalmazások felelnek meg a legjobban.

 »
Műsorvezető:
Szunyogh Szabolcs »
Időpont: kedd 02:30; vasárnap 05:00; hétfő 19:00
Sorsok és alkotások, programok és kihívások, művek és életművek, ügyek és csalafintaságok, sok finomság, amit az idő egymásra rakott.  »
Műsorvezető:
Pataki Gábor »
Zsíros László Róbert »
Időpont: péntek 02:30; csütörtök 13:00
Műsorvezető:
Neuman Gábor »
Időpont: hétfő 01:00; szombat 12:00; kedd 19:00
Műsorvezető:
Kárpáti Iván »
Időpont: péntek 03:30; hétfő 14:30
A műsor célja a gazdasági összefüggések elemzése, a háttér megvilágítása.

Szakértőket kérdezünk a folyamatokról, azt szeretnénk, hogy a hallgatók a legfontosabb információkról értesüljenek. A szerkesztő arra is törekszik, hogy a cégek irányítói tudjanak azokról a kezdeményezésekről, amelyekkel könnyebben juthatnak hitelhez, megismerhessenek új pályázati lehetőségeket, együttműködési formákat, az üzleti élet kihívásait megkönnyítő megoldásokat.

A műsorban lehetőséget adunk arra, hogy a szakértők, a kormány képviselői vitatkozhassanak a hét aktuális gazdaságpolitikai, pénzügyi, esetleg üzleti eseményeiről.

A gazdasági magazinban heti gazdasági hírösszefoglalót is hallhatnak. Szerkesztő-műsorvezető: Kárpáti Iván »
Műsorvezető:
Lay Viktória »
Időpont: péntek 04:00; hétfő 14:00; szombat 18:30
Vény nélkül – egészségügyi félóra a Klubrádióban

Műsorvezető: Lay Viktória

A műsor egy hagyományos egészségmegőrző magazin, vírusokról, baktériumokról, népbetegségekről, egyedi esetekről. A szokványos háziorvosi praktikák mellett, a biológus-szerkesztő célja, hogy bemutassa az emberi test működését.  »
Műsorvezető:
Időpont:
Műsorvezető:
Göczey Zsuzsa »
Időpont:
Műsorvezető:
Ámon Betti »
Időpont: szerda 04:30; kedd 21:00
A műsorban a hazai jazz-élet kitűnő előadói, zeneszerzői és muzsikusai beszélnek pályafutásukról, a műfaj sokszínűségéről, az alkotás, a zenélés öröméről, e zenei kultúra fejlődéséről, változásairól. Így saját élményeik, tapasztalataik alapján kap látleletet a hallgató a kultúra e területének jelenéről. De nem csak beszélnek a meghívott művészek, örömzenében is lesz részük a hallgatóknak, hiszen mindenki hozza a legkedvesebb lemezét, számait, hogy bemutassák egyediségüket, hangulataikat. Eszembe jut Joe Muranyi, a magyar származású, New York-i jazz klarinétos, aki önvallomásában tömören fogalmazta meg a lényeget: "Életem a Jazz." - mondta, mellyel a műsor szereplői is nagy valószínűséggel egyetértenek. »
Műsorvezető:
Bóta Gábor »
Csákvári Géza »
Hamvas Dániel »
Időpont: csütörtök 10:00; csütörtök 22:00
Műsorvezető:
Bódy Gergő »
Időpont: kedd 10:00; kedd 22:00
Műsorvezető:
Falusi Mariann - Lang Györgyi »
Időpont: szerda 10:00; szerda 22:00
Műsorvezető:
Gálvölgyi János »
Időpont: péntek 10:00; péntek 22:00
Ugye Önök is gyakran vannak úgy bizonyos hírekkel, eseményekkel, sőt emberekkel, hogy csak rájuk csodálkoznak, nem értik, vagy ha igen, nem merik, nem akarják megérteni.

A világhírű bűvész, Rodolfo egyik szállóigévé vált mondata volt: „Hát nem érdekes ez?”

Én is ezt kérdezem: Hát nem érdekes ez? »
Műsorvezető:
Para-Kovács Imre »
Időpont: hétfő 10:00; hétfő 22:00
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Halper László
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »