„Klubrádió
A lényeg

Varga Judit kosaras csellel menekült el a riporter kérdéseitől

22/09/2021 08:46

| Szerző: Klubrádió

Az RTL Klub szerette volna megszólaltatni az igazságügyi minisztert, hogy ő adott-e ismét engedélyt újságírók megfigyelésére, de Varga Judit atletikus fürgeséggel és a Telex szerint a kosarasmúltját is felhasználva cselezte ki az őt kérdező riportert.

Ő adott-e engedélyt Németh Dániel megfigyelésére? - hangzott el a kérdés. Németh Dániel fotóriporter az elmúlt években Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor és Szijjártó Péter nyaralásait, jachtozásait, repülőgépezéseit dokumentálta, és kiderült, hogy júniusban az ő telefonjára is a Pegasus izraeli kémprogramot telepítették "ismeretlenek".

 

Az ilyen megfigyelési engedélyek elvileg az igazságügyi miniszterhez tartoznak, aki azonban kedden egy konferencia után előbb nagy lendülettel kisétált, majd a riportert kicselezve egy szűk folyosóra vonult vissza, ahonnan az emberei mentették ki.

A Guardian brit napilap kérdésére Mészáros Lőrinc cégének szóvivője közölte: „Mészáros Lőrinc nem foglakozik sem Németh Dániel, sem más paparazzik tevékenységével, hollétével és a velük kapcsolatos incidensekkel” - olvasható a 444.hu-n.

Varga Judit a Facebookon reagált: "A Fake news-hálózat működésbe lépett!"