„Klubrádió

Távozik posztjáról a jobboldal fő kultúrharcosa

4/02/2020 17:55

| Szerző: Azonnali.hu/Klubrádió

A jobboldali kultúrharcról elhíresült Szakács Árpádot a Veszprém Megyei Napló főszerkesztője, Néző László váltja a Mediaworks központi szerkesztősége élén - írja az Azonnali.hu.

Új főszerkesztőt kap a Mediaworks központi szerkesztősége, miután az eddig azt vezető Szakács Árpád hosszabb fizetés nélküli szabadságra megy – értesült az Azonnali. A Mediaworks központi szerkesztősége a hozzájuk tartozó, nyomtatott megyei napilapoknak ad tartalmat. Úgy tudják, az ideiglenes szabadság hátterében mindössze az áll, hogy alkotói szabadságra megy az érintett.

Szakács Árpád azzal vált ismertté az elmúlt években, hogy még a Magyar Idők Magyar Nemzetté átnevezése előtt „Kinek a kulturális diktatúrája?” címmel cikksorozatban bírálta a kormányt, amiért még mindig nem sikerült kiszorítaniuk a jobboldali köröknek a balliberális oldalt a kultúrából, és szerinte sokszor éppen állami pénzen kritizálják a jobboldalt.

A volt főszerkesztő, miután átvette a Lovas István újságíróról elnevezett díjat, köszönőbeszédében a többi között olyanokat mondott, hogy:

„A mindent uraló globális tudatipar, a Facebook, a Google, az Instagram és mások által uralt közgondolkodás megspórolja számukra a vért, ma már nem a guillotine alól kihulló fejeket gyűjtik a kosárba, hanem a lelkeket. A halálkultusz lélekkufár sakálai terelik az emberkísérleti laboratóriumba a népeket, a mai nácik, a liberálisok új fajelméletet hirdettek, az LMBTQ, a gender, a homoszexualitás egyvelegéből egy új darwinizmus bontakozik ki, az aberráció, a szellemi sötétség végtelen megnyilvánulási formái lassan felhőként fedik el a normalitás egét."