„Klubrádió

Szájert nem hívta a szexparti házigazdája

2/12/2020 08:58

| Szerző: Klubrádió

A Szájer József részvételével zajlott múlt heti brüsszeli szexparti szervezője azt állítja, nem ismerte korábban a magyar politikust, nem ő hívta a buliba, és ott sem tudta meg, milyen tisztséget visel. Azt is mondta, nem drogoztak az orgián. 

Szájer József nem volt meghívva a múlt hét pénteken Brüsszelben rendezett orgiára, amelyet aznap este végül a rendőrség vetett véget – írta a Blikk. A lap értesülése szerint a szexpartit David Manzheley doktori hallgató szervezte, és azt állítja, korábban nem ismerte a magyar európai parlamenti képviselőt, és a járványügyi korlátozások miatt eredetileg csak tíz vendéget hívott meg a buliba, arra kérve őket, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is, amelynek helyszínét fekete pókhálók, izzó szemű koponyák és falra festett ördögvillák díszítették

A 29 éve szervező szerint a rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót. „Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?' – nyilatkozta Manzheley a belga HLN hírcsatorna riporterének.

A szervező szerint a szexparti vendégei között számos nemzet tagjai voltak, mert – mint mondta – a közösség igen kiterjedt. Azt azonban tagadta, hogy drogot is fogyasztottak volna.

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Miután este fél 10 körül a rendőrök betörték az ajtót, és amíg a társaság többi tagjával voltak elfoglalva, a fideszes magyar politikus kimászott az ablakon, majd – az ereszcsatornába kapaszkodva – leereszkedett az utcára. Szájert azonban meglátta őt egy járókelő, aki szólt a rendőröknek. A képviselő keze erősen vérzett, mert a menekülés közben felsértette. A hátizsákjában a rendőrök drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda.

Az EP-képviselő még azon a hétvégén bejelentette, hogy lemond mandátumáról, de a brüsszeli buliról akkor nem tett említést.