„Klubrádió

Szájer József közleményben ismerte el, hogy jelen volt a brüsszeli partin, majd gyorsan elérhetetlenné vált a közlemény

1/12/2020 15:51

| Szerző: Klubrádió

Szájer József lemondott fideszes EP-képviselő nyilatkozatban ismerte el, hogy jelen volt azon a brüsszeli illegális szexpartin, ahol pénteken razziáztak. A nyilatkozat azóta nem elérhető.

Délután közleményében ismerte el Szájer József, a Fidesz lemondott EP-képviselője, hogy ott volt a házibulin, de állítása szerint drogot nem fogyasztott.

Szájer József
 
Szájer József
 
A kép forrása: Szájer József honlapja
 

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom” – idézte a politikus nyilatkozatát a Telex, nem sokkal később azonban az írás elérhetetlenné vált. Az Index képernyőképen rögzítette korábban a nyilatkozatot.

Szájer József már elérhetetlen nyilatkozata
 
Szájer József már elérhetetlen nyilatkozata