„Klubrádió
A lényeg

Persona non grata lett egy háromgyermekes anya egy nógrádi faluban

23/05/2022 16:31

| Szerző: Klubrádió

Nagylóc polgármestere Facebook-bejegyzése szerint egyre több bosszúságot okoz a betörés és lopás a faluban. A bűncselekményekkel egy helyi nőt gyanúsítanak, és szeretnék, ha elhagyná a települést, akár úgy is, hogy közösségi gyűjtésből megvennék a házát – írja a 24.hu.

"Visszatérő és egyre elhatalmasodó probléma a betörés és lopás a faluban. Hiába kerülgetjük a forró kását, ki kell mondanunk, hogy tudjuk, hogy ki csinálja és sajnos a hivatalos, rendőri út nem elég. Beszéltem a hölggyel az említett személy hajlandó eladni a házát és elköltözni a faluból örökre. Az ára: 1 millió forint. Véleményes, hogy ér-e az ingatlan ennyit, de azt gondolom a nyugalmunk miatt megéri. A bírósági per miatt jelenleg az Önkormányzatnak egy fillére sincs, így gyűjtést szervezek" – írja Szalai Gábor polgármester.

Hogy lássák a falubeliek is, hogy nem a levegőbe beszél, rögtön egy 100 ezer forintos felajánlást tett, hogy összejöjjön az egymillió: "Előljárva jó példával én magam 100.000 ft-ot ajánlok fel a cél elérése érdekében. Kérem Önöket, fogjunk össze, Nógrádsipek példáját követve vegyük kezünkbe saját sorsunkat és válogassuk meg mi saját szomszédjainkat!"

Fotó: Facebook