„Klubrádió

Nagy Ervin: Nem volt jó ötlet rálépni a művészek bütykére

17/12/2019 16:43

| Szerző: RTL Klub/Klubrádió

"Egy ilyen típusú csávó azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni. (...) Ez öngyilkosság, öngyilkosság azt a fajta kultúrát kicsinálni, ami nemcsak a baloldalé, hanem a jobboldalé is" - nyilatkozta Nagy Ervin színész a színházak elleni támadásokról és az azokat irányító politikusokról, illetve Kocsis Mátéról.

Nagy Ervin színész meglehetősen indulatosan nyilatkozott az RTL Klub Házon kívül című műsorának a Katona József Színházat ért kormányzati támadások és a színházi törvény módosítása után. Egy 

A magyar politikai életet egy pöcegödöszerű képződménynek látja. "Nagyon komoly indulatokat gerjeszt bennem egy-egy ilyen félnótás országgyűlési seggnyalónak a megnyilvánulása. (...) És most jön egy ilyen Kocsis Máté szerű képződmény (...) és egy ilyen típusú csávó azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni."

Házon kívül - Nagy Ervint még sosem láttuk ilyen dühösnek!

Kattints még több Házon kívül tartalomért!

Nem tartja jó ötletnek, hogy a művészeket kóstolgatja a kormány, mert ha a kreatív energiáikat elkezdik a politika ellen használni, "akkor nagy szarban lesznek".