„Klubrádió
A lényeg

"Milyen ízű Orbán alfele?" – kérdezte Jon Stewart Tucker Carlsontól

5/08/2022 17:01

| Szerző: Klubrádió

Az amerikai humorista arra tippel, hogy esetleg gulyásízű lehet. Tucker Carlson Orbán Viktor nagy rajongója, Magyarországon is járt, és nemrég Orbán Balázstól kért elnézést az amerikai média nevében, amiért kritizálták a magyar miniszterelnök fajozós beszédét. 

„Barátaim. Nagyon szomorú vagyok. Tucker Carlson úgy gondolja, túl alacsony vagyok még ahhoz is, hogy randizzak. Pedig érdekes, meglepő módon ahhoz pont elég magas vagyok, hogy ne tudjam, milyen íze van Orbán Viktor seggének! Gulyásízű, Tucky? Szerintem valószínűleg gulyásízű lehet.”

Ezt a tweetet osztotta meg másfélmillió követőjével az amerikai humorista és műsorvezető, Jon Stewart pénteken.

Az ügy előzménye, hogy az Orbán Viktor iránti rajongását már sokszor kifejtő, Magyarországra is ellátogató Tucker Carlson – aki legutóbb pár napja szörnyülködött azon a Fox Newson, miért is hozta fel a zsidótörvényeket a CNN Orbán fajkeveredést ellenző beszédével kapcsolatban, és kért bocsánatot az amerikai média nevében – csütörtökön egy műsorban The Daily Show egykori, legendás műsorvezetőjéről, Jon Stewartról beszélt a Fox Newson. Amikor feltűnt a képernyőn Stewart, Carlson közölte: „Ez a híres Jon Stewart? Úgy néz ki, mint egy hajléktalan bolond. És nagyon alacsony, tényleg nagyon alacsony, még ahhoz is alacsony, hogy randizzon.”

Stewart és Carlson viszálya régebbre nyúlik vissza – olvasható a Yahoo-n. Carlson akkor még nem kritizálta a CNN-t, az ott futó Crossfire című műsorába hívta meg 2004-ben Stewartot, aki arra használta a lehetőséget, hogy a főként egymással ordibálást tartalmazó show-t kritizálja. Carlson többször is felhozta, azt hitte, Stewart viccesebb lesz, majd egy idő után közölte: „Te sokkal viccesebb vagy a saját műsorodban.” Erre Stewart azt felelte: „Tudod, mi az érdekes? Hogy te pont ugyanakkora f*sz vagy a saját műsorodban, mint bármelyik másikban”.

(forrás: hvg.hu, kép: Orbán Viktor Facebook-oldala)