„Klubrádió
A lényeg

Jakab a karlendítős jelöltjükről: Eszemben sincs megvonni a támogatásomat!

27/09/2021 16:16

| Szerző: Klubrádió

Ózd alpolgármesteréről, Farkas Péter Barnabásról előkerült egy régi fotó, amin karlendítő mozdulatot tesz. A kép egy, a holokausztot bemutató lengyelországi múzeumban készült, antiszemita feliratok vannak a háttérben. Farkas elismerte, hogy ő látható a képen, de azt tagadja, hogy karlendített volna, szerinte csak integetett a többieknek, hogy álljanak össze csoportképre. A Momentum, az LMP, majd pedig Karácsony Gergely is kihátrált mögüle. Dobrev Klára azonban elhiszi az ózdi jelöltnek, hogy csak integetett a képen. Jakab Péter továbbra is támogatja a jelöltet, mondván, hogy Farkas képes legyőzni a Fideszes ellenfelét.

Ha ma lennének a választások, Farkas Péter Barnabás, a Jobbik képviselőjelöltje Ózdon és környékén 6 százalékkal verné meg a Fidesz jelöltjét
Erre Budapest főpolgármestere arra szólít fel, hogy vonjam meg a támogatásomat a vidéki jelöltünktől, mert előkerült róla egy régi fénykép, ahol szerinte kart lendít. 
A jelölt szerint meg nem. Hogy rövidre zárjam: eszemben sincs megvonni a támogatásomat! 
Aki képes legyőzni a Fideszt, azt minden erőmmel támogatom! – írja Facebook-posztjában Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.