„Klubrádió

DK: Végezzenek IQ-tesztet Kósa Lajoson!

16/02/2021 14:11

| Szerző: Klubrádió

Miután a Blikk azt írta, hogy a birtokába került szerződés szerint a fideszes politikus örömmel fogadta a csengeri örökösként elhíresült szélhámos ajándékát, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, Varga Zoltán pártja nevében követeli, hogy haladéktalanul végezzenek IQ-tesztet Kósa Lajoson. A politikus szerint ez nagyon aggasztó, és a magyarok nem ilyen "balek" minisztereket érdemelnek.

Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője közleményben tudatta, hogy pártja egyre szürreálisabbnak tartja Kósa Lajos esetét a csengeri örökösnővel. A frakciószóvivő – vélhetően a történet komikus jellegre utalva – azt írta, az már a Benny Hill Show-t idézi.

A 24.hu szerint  Varga Zoltán arra reagált, hogy a Blikk birtokába került szerződés szerint a fideszes politikus örömmel fogadta a csengeri örökösként elhíresült szélhámos ajándékát, abban a hitben, hogy jelentős részesedése lett az egyik legnagyobb francia bankban. Ezért „a Demokratikus Koalíció követeli, hogy Kósa Lajost az ország érdekében vessék alá intelligenciatesztnek!”

A Fidelitas XVI. tisztújító kongresszusa
Fotó: Kovács Attila
 

Varga úgy véli, roppant aggasztó, ha egy olyan ember lehet Magyarországon kormánytag, akinek a kapzsiság annyira elborítja az agyát, hogy gyakorlatilag bármit aláír, ami nem szalad el, mert a magyar emberek nagyon nem ilyen, miniszternek nevezett balekokat érdemelnek.

A portál annyival egészítette ki, hogy Kósa Lajos régóta nem kormánytag, noha rövid ideig valóban tárca nélküli miniszterként irányította a megyei jogú városok fejlesztését, a Modern Városok Program végrehajtását, illetve a feltételezett balekságot is kiterjeszti több miniszterre.