„Klubrádió

Bródy János: Nem értem Szörényi Levente kifakadását

20/11/2020 12:03

| Szerző: Klubrádió

Szörényi Levente a Mandinernek adott interjújában lesújtó véleményt fogalmazott meg nemcsak zenésztársáról, Bródy Jánosról, de az SZFE-ről is. Bródy értetlenül áll a kritika előtt, amit szerinte szemtől szemben sosem jelezett felé Szörényi.

Szörényi Levente „tabudöntögető” interjút adott a Mandiner.hu-nak, amelyben már-már gyűlölettel beszél szerzőtársáról, egykori zenésztársáról, Bródy Jánosról. Az Illés és a Fonográf zenekar egykori énekese például azt mondja: „Bródy az SZFE-s szerepvállalással eddig nem látott mélységekbe pengette le magát...” – írja a Blikk.

Bródy János döbbenetét fejezte ki zenésztársa vele szemben megfogalmazott kritikájával kapcsolatban.

Bródy János születésnapi koncertje Budapesten
 
 Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
 

 

„Én úgy nőttem fel, hogy ha valakivel bajom van, azt szemtől-szemben megmondom. Leventével körülbelül egy hónapja találkoztam az Erkel Színházban, az István a király operai bemutatóján. Hosszú ideig álltunk egymás mellett a színpadon, együtt zenéltünk, együtt beszéltünk át mindent, ám ott, az Erkelben Levente egy szóval sem mondta, hogy valami baja lenne velem, vagy azzal, hogy véleményt mondok különböző ügyekben. Most pedig itt van ez a kifakadás, amit egyszerűen nem értek. Az biztos, hogy jó ideig nem szeretnék találkozni Szörényi Leventével...” – idézi a portál Bródyt.