„Klubrádió
A lényeg

Kovács Ákos: A koronavírus amerikai pénzből kifőzött víruska

23/01/2022 19:14

| Szerző: Klubrádió

Két év után ismét a Papp László Arénában adott koncertet Kovács Ákos. Az ezt követő interjúban igyekezett adott hangot annak, hogy szerinte a koronavírus mesterségesen az Egyesült Államok pénzén kitenyésztett "víruska". Azt is hozzátette, nem tudja, hogy "a világ urai szeretnék-e", ha a zenészek visszakapnák normális életüket.

Koncertet tartott a Papp László Arénában Kovács Ákos, ha máshonnan nem, Orbán Viktor Facebook-oldaláról sokan értesülhettek az eseményről – írja a 444.

A portál szemlézte a Blikk a koncert után az énekessel készített interjúját. Az énekes nem tudja, hogy "a világ urai szeretnék-e", ha a zenészek visszakapnák normális életüket. Ákos azonban itt nem állt meg, azzal folytatta, hogy "nagyon érdekes volt látni, amikor a zenésztársak pozitív tesztet produkáltak, az egyik oltott volt, a másik nem volt oltott. Igazából nem nagyon válogat ez a gyönyörű kínai laboratóriumban amerikai pénzből kifőzött kis víruska".

Majd kitekintett a világra: „Én nem tudom, hogy mit hoz a jövő, mindenesetre azt gondolom, hogy ha a józan ész nagyon hamar nem kerekedik felül a világon vagy mi normálisabb, visszafogottabb, józanabb emberek nem hallatjuk a szavunkat és nem állunk ki magunkért és nem teszünk valamit, akkor nagyon nagy gáz lesz. Mert ez most már nem játék. Ha Ausztriára nézek, Ausztráliára nézek, az Egyesült Államokra nézek, csupa rossz példát látok magam előtt. Tehát aggódom magunkért, aggódom a hazánkért, aggódom a hazánkban élő minden emberét, nyilván a családomért, aggódom a világért. Nyilván ez nem úgy néz ki, hogy ülök otthon és embriópózba pöngörödve aggódom, hanem hát szeretném a szavamat hallatni. A dalaimban minden benne van, amit erről gondolok, nem is kell a sorok között olvasni, ha valaki meg akarja érteni, hogy miről van itt szó”.