Kovács M. Veronika
Műsorvezető, szerkesztő-riporter

border=0
border=0border=0
Születtem 1967. szeptember 25-én a Kecske évében és a Mérleg jegyében. Jártam iskolába, okoztam fejfájást sok tanárnak, akik ma már – talán – büszkék arra, hogy a tanítványuk voltam. Aztán felnőtt fejjel úgy döntöttem megvalósítom a gyerekkori álmomat és „hajóvontás néni" leszek – így lettem a Komlósi Oktatási Stúdió diákja. Jelszavam akkoriban az volt: „ide nekem az oroszlánt is!", úgyhogy dolgoztam újságnál, TV-nél, hírügynökségnél és rádióban. Végül 2000-ben a Klubrádióban kötöttem ki és itt ragadtam. Szép lassan afféle „jolly joker" lettem, lassan mindenkit helyettesítettem már, talán csak az ügyvezető igazgatót nem. 


A rádió évtizedes működése alatt szinte minden műsorban közreműködtem valamilyen formában, sőt, a legtöbbet – legalább egy adás erejéig vezettem is.


Saját műsorom, olyan, amilyet magamnak (és persze a hallgatóknak) találtam ki soha nem volt – eddig. A Fülbevaló számomra nem csak ezért új terep, de azért is, mert végre kicsit félretehetem a politikát. Remélem, sikerült megtalálnom azt, ami igazán jól áll nekem…