Ötletpályázat a hőszivattyúk ismertségének növelésére - 2010.08.31
Ötletpályázatot hirdetett az ESB hőszivattyúkat forgalmazó kft. ügyvezetője annak érdekében, hogy ez a rendkívül takarékos fűtési megoldás Magyarországon jobban elterjedjen.
Mint azt Sulyok Tibor a Kft. igazgatója elmondta, sajnálatos módon igencsak alacsony az ismertsége hazánkban azoknak az energiatakarékos és környezetbarát fűtési technológiáknak, amelyek a környező nyugat európai országokban már sikert arattak. Itthon még mindig az elektromos és a gázkazánok uralják a piacot, holott a hőszivattyús kazánok egyszerűben telepíthetőek, energiaigényük nagyságrenddel alacsonyabb a hagyományosénál. A svédországi klímaviszonyokhoz tervezett hőszivattyúk -25 és + 35 fok között megállják a helyüket. Nincs szükség a drága gázkéményekre, a gázterv és a gázbekötés is felesleges, de ami a legnagyobb előnye, hogy ezeket a kazánokat a villamos áram mellett a levegő működteti. A jelentős hazai referenciával rendelkező Kft. most indított kampányában pénzjutalomban részesíti azt a céget vagy magánszemélyt, aki a legjobb és hasznosabb reklámtervet a hivatalos fűtési szezon előtt eljuttatja a www.esb-hoszivattyu.hu honlapon található email címre.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Többet ésszel / Fűtés hőszivattyúval?
stibi58 | 2010-09-08 20:40 | Válasz erre
[b]Tisztelt Olvasó![b]
Kérem azok jelentkezését, akinek van személyes tapasztalata a hőszivattyús fűtési rendszerekről, hogy vitassuk meg, van-e létjogosultsága ezeknek az megújuló energiát használó rendszereknek Magyarországon?
Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bencze József
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »