Tényleg leépítés jöhet a Tesco-nál - 2018.02.01
A magyarországi Tesco részben elismerte, hogy leépítés várható a cégnél. Korábban a kormányközeli Magyar Idők londoni forrásokra hivatkozva arról írt, hogy a központ utasítására itthon is egyszerűsítik a vezetői szinteket a munkakörök összevonásával, így a magyarországi Tescókban is pozíciók szűnnek meg.
A kiskereskedelmi multi korában cáfolta a sajtóhíreket, azt írták, csak az angliai részleget érintik a változások. Az aktuális közleményben viszont az áll, "a Tesco a mai napon tájékoztatja munkavállalóit azokról a változásokról, melyek annak érdekében történnek, hogy vásárlóit minél hatékonyabban tudja kiszolgálni".
A vállalati kommunikációért felelős Hevesi Nóra közölte, a cég célja, hogy "minden, a változásokban érintett munkakörökben dolgozó kollégájának új munkakört találjon a vállalton belül, és a lehető legkevesebb kollégájának kelljen távoznia".

(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Nagy Nikolett
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »