Ismét visszahoznák a vasárnapi boltzárat - 2017.07.11
Hallgassa meg
Visszahoznák a vasárnapi boltzárat. A kiskereskedelmi dolgozók egy része ugyanis már nem csak a létszámhiány miatt fordulna segítségért a kormányhoz, hanem azt is kérnék, hogy vegye fontolóra a vasárnapi munkavégzés tilalmának ismételt bevezetését.
Minden szakszervezet és munkáltatói szervezet arról beszél, hogy a kiskereskedelemben óriási probléma van a létszámmal, amit a dolgozók a saját bőrükön éreznek, túlterheltek – mondta a Klubrádiónak a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete elnöke. Bubenkó Csaba hozzátette: ezért írt levelet Lázár János kancelláriaminiszternek, akitől a kormány segítségét kérik a munkaerőhiány megoldásában.

Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára , Vámos György azt mondta,nyitottak arra, hogy szakmai egyeztetések mentén a kormánnyal közösen megvizsgálják a javaslatokat a létszámkérdés megoldására.


(magyaridok.hu/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Nemes Nagy Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »