Törvénymódosítások jönnek a foglalkoztatás növelése érdekében - 2017.04.06
Hallgassa meg
Hallgassa meg
Lesznek újabb jogalkotói kezdeményezések a foglalkoztatottság növelése érdekében – erről a nemzetgazdasági miniszter beszélt a Versenyképességi tanács mai ülése után.
Varga Mihály lehetőséget látnak arra, hogy az idősek, a fiatalok és a nők alkalmazásánál olyan új elemeket vezessenek be, amelyek növelik a foglalkoztatást. A részmunkaidőtől a nyugdíjasokra vonatkozó munkaügyi szabályokig terjedően lesznek kezdeményezések. A munkanélküliek, közfoglalkoztatottak körében is látnak még lehetőséget a foglalkoztatás bővítésére. Hamarosan itt is lesznek jogalkotási kezdeményezések - tette hozzá.

Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója ugyanitt arról beszélt, hogy a versenyképességi tanács tárgyalni fog az oktatás, a munkaerőpiac, a nyugdíj és az egészségügy és az intézményrendszerek működésének kérdéseiről is - a javaslataik bekerülnek a kormány elé, amiből konkrét jogszabályok születhetnek.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Arató András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »