Törtei Takács Kriszta
Szerkesztő-műsorvezető
border=0
border=0 border=0
Talán az egyetlen olyan ember vagyok a rádiózásban, aki mindent fordítva csinált. Először az írott sajtóban dolgoztam, s így lettem ingatlanos szakújságíró, majd mint szakújságíró kerültem a rádiózás közelébe. Ma már sokkal inkább rádiósnak érzem magam, mégpedig olyannak, aki azért ért az ingatlanhoz is.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
szerda 02:30
vasárnap 03:00
kedd 14:00
A műsor kedden délután 14 és 15 óra között hallható. Egy órában naprakész információkat közvetít az ingatlanpiac aktuális kérdéseiről. E mellett minden műsorban lehetőséget kapnak a hallgatók arra, hogy a meghívott szakértőktől kérdezzenek. Állandó szakértők hitelezéssel, lakástakarékokkal, földhivatali ügyekkel, ingatlan adózással, illetékfizetéssel, közjegyzői ügyekkel, lakásfelújítással, lakberendezéssel és ingatlan értékének meghatározásával foglalkoznak. »

Időpont:
vasárnap 06:00
csütörtök 14:00
Ha lehet jobb, kényelmesebb vagy izgalmasabb, színesebb vagy tartalmasabb az életünk, miért ne próbáljunk tenni érte? Pici lépéseket vagy nagyobbakat, lényeg, hogy magunk is kipipálhassuk: megpróbáltuk, legfeljebb… Nincs legfeljebb, sikerülnie kell.

A Nívó az „életminőségről és a minőségi életről” szól. Hogyan tegyük élvezhetőbbé hétköznapjainkat, mi javíthatná hangulatunkat, kényelmesebbé (élhetőbbé) környezetünket, mi tenné egyszerűbbé az ügyintézést, biztonságosabbá a vásárlást, kevésbé feszültté a közlekedést, praktikusabbá az utazást, pihentetővé a szabadidőt…. »

Időpont:
péntek 04:30
szerda 14:00
Érdekvédelmi műsor, amely egyrészt lehetőséget kínál a szakszervezeteknek, hogy elmondják aktuális és fontos ügyeiket. Rendszeresen teret ad olyan ügyeknek, melyek a munkavállalókat érintik.

Másrészt a hallgatók kéthetente kérdezhetnek nyugdíjjal, nyugdíjba vonulással, illetve munkajoggal kapcsolatban a műsor rendszeres szakértőitől. »

FÓRUM: A műsorokon kívül / Lezárt gázvezetékek
Mikiapa63 | 2010-02-09 17:43 | Válasz erre
Kedves Krisztián !

Attól függ mire kell a pénz. Ha nem akarok beruházni, ha alacsonyak a banki kamatok, ha pang az ingatlan piac, akkor valószínű jobb kiadni albérletbe. Ha pl. ki akarom cserélni a kocsimat, be akarok fizetni a gyerekemnek egy lakásra akkor valószínű a lakás eladása a kézenfekvő.
Üdv:
Válasz erszenyk üzenetére | Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Gergely Zsófia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »