Kun Zsuzsa
Műsorvezető
border=0
border=0 border=0
Régóta űzöm ezt a mesterséget, mármint az újságírást és a rádiós szerepléseket. A szüleimtől egész gyermek- és ifjúkoromban azt hallottam, hogy az életben való boldoguláshoz az embernek szüksége van egy diplomára. Először vegyésznek készültem, de miután a középiskolában kémia szakos voltam, sikerült alaposan megutálnom ezt a tantárgyat. Közeledett az érettségi és nekem fogalmam sem volt arról, hogy a nélkülözhetetlen diplomát melyik egyetemen szerezzem meg. Kizárásos alapon döntöttem: matekból és töriből jó voltam, jöhet a Közgáz. Nos, az egyetemi évek alatt már biztosan tudtam, hogy belőlem csak újságíró lehet. Négy éven keresztül a Közgazdász újság munkatársa voltam, majd diploma után a Gazdasás című havilapnál dolgoztam. Ezek után jöttek az üzemi lapos dolgos, de szerintem tanulságos évek: Magyar Papír, Volán Tefu, SzÍM Hírlap és végezetül a Hungarocamion. Sokakkal ellentétben szerettem ezeket a lapokat és a kollégáimat. De aztán rájöttem, hogy az igazi műfajom a rádiózás. Életem következő állomása a Magyar Rádió volt, Ötödik sebesség, Napközben, Családi tükör, Krónika és végezetül a Danubius rádió. Összesen 15 év. Gyönyörű volt és igazi csapatmunka folyt a Bródy Sándor utcai épület falain belül. Aztán megtörtént a privatizáció a Danubius rádiónál, megérkeztek Londonból kenyéradó gazdáink, akiknek sikerült nagyon hamar a magas színvonalú rádiózást a béka feneke alá süllyeszteni. Számomra egyetlen út létezett, a távozás, amit szerencsére megkönnyítettek, mert kirúgtak. „Csak zene szól, nincs szükség riporterre és riportokra"- hangzott az egyetlen szakmai érv. Ismét visszataláltam az írott sajtó birodalmába, jelen esetben alapító tagja voltam és a mai napig dolgozom a Story magazinnál. Szeretem csinálni, mert vallom, hogy mindent, még a bulvár műfajt is lehet jól és tisztességesen művelni.
Harmadik éve újból rám köszöntött a szerencse, a Klubrádió berkein belül ismét rádiózás folyik, mégpedig a legmagasabb színvonalon. Ahogy ezt valamikor az újságíró iskolákban megtanították nekünk. Végre lehet értelmes, okos emberekkel hosszan, mélyen beszélgetni, nem ragaszkodnak a főnökök ahhoz, hogy a szombati Klubdélelőtt műsorban két-három perces megszólalások legyenek. Négy órán keresztül megváltjuk a világot, szórakoztatunk, kulturális programokat ajánlunk, közéleti emberekkel, színészekkel, zenészekkel találkozunk.
Tehát valahogy így néz ki a szakmai önéletrajzom, ha bárki kevesli az információkat, nosza rajta, nézzen utánam!

Levél a szerkesztőnek: Kun Zsuzsa

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
vasárnap 00:00
szombat 09:00
szombat 22:00
A Klubrádió egyik legkedveltebb szombat délelőtti magazinműsora, érdekes emberekkel, színészekkel, művészekkel. Kun Zsuzsa mindent megkérdez az ország legnépszerűbb embereitől.

»

FÓRUM: A műsorokon kívül / Idegenforgalmi ismeretek
oxális | 2010-08-06 16:00 | Válasz erre
keresd meg jobb oldalon, lent a klubdélelőtt topicját és ott kérdezd meg, bár soha nem reagál!
Válasz heffneragi üzenetére | Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Törtei Takács Kriszta
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »