Gerenday Bars Ágnes
Műsorvezető, riporter
border=0
border=0 border=0

 1977-ben születtem Budapesten, szüleim villamosmérnökök, de a családban akad újságíró, műfordító, zenész, könyvkiadó, jogász és matematikus is. Havas Henrik újságíró iskolájában (SZTE) szereztem diplomát, 2003-ban. 1999-2002 között a Petőfi rádió riportere, majd Gödöllőn a Másik rádió (ma már régi új nevén Pelikán rádió) műsorvezetője voltam. 2004-ben klubrádiós pályafutásomat londoni tudósítóként kezdtem, később már Budapesten riporter, szerkesztő és műsorvezető lettem. 2006-ban a könyvheti irodalmi est rendezvénysorozat moderátoraként kezdtem írókkal, közéleti szereplőkkel „stúdión kívül” is beszélgetni, és ezt követően több könyvbemutatón lehettem a szerzők beszélgetőpartnere. Jelenleg a Klubrádióban a Könyvklub c. műsor riportere, a Dinamó Effekt, a Zöldklub és a Borklub szerkesztő- műsorvezetője, illetve az Eurozóna műsorvezetője vagyok. 

Szeretek olvasni, filmet nézni, és leginkább utazni, más kultúrák képviselőivel ismerkedni. Újabban nagyon érdekel a lélektan, de bármikor kapható vagyok egy fizikai kutatóintézet – beli látogatásra, vagy egy kirándulásra valamelyik borvidékre. Vonzódom az állatokhoz, sokáig állatorvosnak készültem, de amikor megtudtam milyen véres szakma ez, már inkább állattenyésztő szerettem volna lenni. 8 év zenei képzés és 5 év zongoratanulás után kiderült, hogy sose lesz belőlem zenész, és az is világossá vált, hogy a nagyvárosi közeg, amiben olyan otthonosan mozgok, nem alkalmas a mennyiségi állattartásra. A főváros kiváló terep, hogy mérhetetlen kíváncsiságomat kielégítsem, azt szeretem a legjobban, ha új, izgalmas ügyekkel foglalkozhatok, ha ismeretlen területeket hódíthatok meg magamnak, és mutathatok meg másoknak. Kedvenc szavaim a miért és a hogyan. 

Munkám során mindig szem előtt tartom (szinte vesszőparipám), hogy a kulturális igényesség összefér a szórakoztatással, a kereskedelmi rádiózás a szellemi értékek népszerűsítésével. Egyszerűbben: ami nívós, nem feltétlenül dögunalmas.

 


 

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
kedd 03:30
hétfő, szombat, vasárnap 13:00
Könyvklub – a Klubrádió könyvekkel foglalkozó műsora, minden nap kétszer 5 perc reggelente és egy óra hétfőn 13 órától (ismétlés vasárnap 13 órától) »

FÓRUM: Borklub / Ráspi
oxális | 2008-03-21 12:14 | Válasz erre
ne mondd,hogy nem jobb ott kívűl?
Válasz zsuzsko üzenetére | Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Józsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »