Kovács M. Veronika
Műsorvezető, szerkesztő-riporter

border=0
border=0border=0
Születtem 1967. szeptember 25-én a Kecske évében és a Mérleg jegyében. Jártam iskolába, okoztam fejfájást sok tanárnak, akik ma már – talán – büszkék arra, hogy a tanítványuk voltam. Aztán felnőtt fejjel úgy döntöttem megvalósítom a gyerekkori álmomat és „hajóvontás néni" leszek – így lettem a Komlósi Oktatási Stúdió diákja. Jelszavam akkoriban az volt: „ide nekem az oroszlánt is!", úgyhogy dolgoztam újságnál, TV-nél, hírügynökségnél és rádióban. Végül 2000-ben a Klubrádióban kötöttem ki és itt ragadtam. Szép lassan afféle „jolly joker" lettem, lassan mindenkit helyettesítettem már, talán csak az ügyvezető igazgatót nem. 


A rádió évtizedes működése alatt szinte minden műsorban közreműködtem valamilyen formában, sőt, a legtöbbet – legalább egy adás erejéig vezettem is.


Saját műsorom, olyan, amilyet magamnak (és persze a hallgatóknak) találtam ki soha nem volt – eddig. A Fülbevaló számomra nem csak ezért új terep, de azért is, mert végre kicsit félretehetem a politikát. Remélem, sikerült megtalálnom azt, ami igazán jól áll nekem… 


Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
szerda 03:30
vasárnap 04:00
kedd 13:00
Fülbevaló – magazin az életről igazi nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket.

Egy igazi nő sokszínű, és mindenre figyel; nyitott a világra és százféle szerepben is helyt áll. Egy igazi nő anya, társ, munkatárs, divatdiktátor, szépészeti tanácsadó, cukrász, szakács és még sok minden más egyszerre.

Ehhez kínál sorvezetőt, a Fülbevaló – egy nőcis darab nem csak nőknek. »

Időpont:
hétfő - csütörtök 06:00
péntek 07:00
Tájékozatlanság ellen

Reggeli gyors

Minden munkanapon, amikor elindul az élet az országban, akkor a legfontosabb tudnivalók, egy helyen, a Reggeli gyorsban.

Negyedóránként időjárás jelentés, Friss közlekedési információk - folyamatosan és élőben a városból, Közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, és sport-hírösszefoglaló. »

Időpont:
szombat 04:00
péntek 21:00
A műsorban folyóiratok szerkesztőségeinek szabad a pálya. Ők hoznak új megközelítéseket, új szereplőket, új témákat a Klubrádióba, és nyitnak új kapukat az éterben.

A Beszélő, a Múltunk, az Esély, a Mozgó Világ és a BBC History kerekasztala, illetve az Ő vendégeik váltják egymást. Változatos témák, olvasásra csábító beszélgetések - ezt kínálja a műsor péntek 21 órától.

A Klubrádió szerkesztőségét Kovács M. Veronika képviseli. »

FÓRUM: A műsorokon kívül / Klubrádió elhallgattatása
szvetter | 2012-06-07 23:14 | Válasz erre
Aztán megjött a hang is, kissé megnyugodtam......
Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szentpéteri Nagy Richard
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »