Bálint Judit
Szerkesztő-riporter

border=0
border=0 border=0

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
kedd - szombat 02:00
hétfő - péntek 18:00
Mi történt ma?

Objektív hírháttér műsor minden hétköznap 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport… »

Időpont:
vasárnap 01:00
vasárnap 09:00
szombat 15:00
Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak. A Hetes stúdió a rádiózás klasszikus hagyományait is tisztelve 166 órányi periódust ölel fel, hetente, ennyi idő telik el két műsor között. A riportok, az interjúk nem csak a hét legizgalmasabb politikai, külpolitikai, gazdasági, kulturális ügyeiről szólnak, hanem arra is vállalkozik, hogy az éppen méltatlanul háttérbe szorult eseményekről is beszámoljon vagy a méltatlanul háttérbe szorult személyiségekkel is szót értsen. »

Időpont:
A Klubrádió mindenhol ott lesz, mindenről beszámolunk, ami ezen a napon történik. Várjuk a hallgató-riportereink telefonjait. Délelőtt 11 órától Korpás Kriszta és Dési János várja Önöket interaktív, beszélgetős műsorral, amelyben közismert emberekkel, véleményvezérekkel beszélgetnek politikáról, szavazásról, az ország dolgairól. A szerkesztő Jávor Dénes.

16 órakor Bolgár György veszi át a mikrofont. Vele két órán keresztül beszélgethetnek.

A stúdióban 18 órától Pikó András és Rózsa Péter veszi át a stafétát, 20 órakor csatlakozik hozzájuk Lakner Zoltán politológus, a 168 óra főszerkesztő-helyettese. Kapcsoljuk az eredményvárókat, külföldi és vidéki helyszíneket.

Beszélgetünk közvélemény-kutatókkal, szakértőkkel, Bálint Judit és Sándor Kata szeme pedig a képernyőre tapad, tőlük folyamatosan hallhatják az érkező eredményeket. Értékelünk, és közvetítjük a pártelnöki beszédeket is. Az esti műsorfolyam szerkesztője Eisen-Kiss Erika.

Hívjanak minket a 06-1/240-7953-as vagy a 06-1/240-6953-as telefonszámokon, illetve küldjenek sms-t a 30/30-30-953-ra, de írhatnak a Klubrádió Facebook oldalára is! »

Időpont:
hétfő - csütörtök 06:00
péntek 07:00
Tájékozatlanság ellen

Reggeli gyors

Minden munkanapon, amikor elindul az élet az országban, akkor a legfontosabb tudnivalók, egy helyen, a Reggeli gyorsban.

Negyedóránként időjárás jelentés, Friss közlekedési információk - folyamatosan és élőben a városból, Közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, és sport-hírösszefoglaló. »

FÓRUM: A műsorokon kívül / ?
Matyinkó | 2006-03-14 15:34 | Válasz erre
Van több zenével foglalkozó topic, ezek közül a Basszust, vagy a Grillázst tudnám ajánlani, ott közvetlenül Göczey Zsuzsának teheti fel a kérdést.
Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Halper László
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »