Göczey Zsuzsa
Zenei főszerkesztő

border=0
border=0 border=0
A Klubrádió zenei főszerkesztője vagyok 2001 decembere, az indulás óta, hihetetlen!

Életem addig eltelt ideje a Magyar Rádióban zajlott, szinte teljes egészében, mivel a híres gyermekkórusban kezdtem, 9 éves kislányként. Az odajáró gyerekek nem kaptak más fizetséget, mint ingyenes zene- és hangszertanulást. Én a klasszikus gitárt választottam a zongora után, mert szerelmes lettem Szendrey-Karper Lászlóba, aki akkoriban ott tanított. Szereztem egy gitáros diplomát a Zeneművészeti Főiskolán, amivel a tanításon kívül egyebet nem nagyon lehetett kezdeni s ennek köszönhetem a rádiós pályafutásomat. Jelentkeztem a Zenei főosztályon, hogy ha tudnak, használjanak valamire. 1980-ig állandó külsős munkatársuk lettem, ebből 8 évig "A Komjáthy" jobbkeze, forgatója voltam s ez volt az oka, hogy a könnyüzenei területre csúsztam. Amikor végre sikerült "rendes" szerkesztővé lennem, megkezdődött életem legjobb 10 éve. Nem volt olyan műsorötletem, amit előbb-utóbb meg ne valósíthattam volna. Rockújság, Lemezbörze helyett, életmű sorozatok (Rolling Stones, Frank Zappa, Pink Floyd stb), Bagoly...A rendszerváltás, amire úgy vártunk, engem a Petőfi rádió zenei főszerkesztőjévé tett, erre Vicsek kért fel, (akivel most megint azonos rádióban dolgozunk)majd együtt buktunk, mielőtt kiderült volna, jól csináljuk-e. 1994-ben egyike voltam a 129-nek. Még volt a visszavételem után 2 petőfis évem, majd a távozásomig a Bartók rádió szerkesztője voltam.
Nem cifrázom, a Klubrádió alakulása izgalommal töltött el, s amikor megkerestek, boldogan mondtam igent, na jó, 2 tépelődő hét után. Az új rádióban új technikát kellett megtanulnom (köszönöm ezt Horváth Bobnak!) s ettől kezdve minden zene  Klubrádióban az én felelősségem, szóval engem kell szidni vagy dícsérni miattuk. Amikor nincs próza, akkor jövök én a Grillázsommal. (kedvenc édességem, sokat nem lehet belőle...)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
szombat 19:00
kedd 20:00
Nyitott fülű zenészekről, nyitott fülű hallgatóknak. Szerkesztő Göczey Zsuzsa. »

Időpont:
Jó a jó édesség, az egyik legjobb a grillázs: karamellbe sütött dió. Nagyon tömény, nem kell belőle túl sok, kevés is hatásos.

A műsoridő, amikor nem beszélnek a kollegák, a próza felől „luk”, de a zenei szerkesztőnek „Grillázs”! Zenei finomságok a gazdag kollekcióból, ha csak 25 percig, hát addig, ha hosszabban, akkor hosszabban, hétfőn, kedden,szombaton, bármikor!

Édes világzene, blues, rock, alter, electro, klasszikus, pop, csakis a legjobbaktól, magyar és nem magyar előadóktól.
»

Időpont:
hétfő - péntek 12:15
vasárnap 21:00

FÓRUM: MŰSORVÁLTOZÁS! / Göczey
gezius | 2013-08-07 00:20 | Válasz erre
Jóskabá számomra nem világos,hogy most dicsérted vagy fikáztad a Zsuzsa zenei ízlését?
Válasz Jóska.bá üzenetére | Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Timár Ágnes
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »