Megyeri Szabolcs - 2016.01.14
műsorvezető, kertész
border=0
border=0border=0
1980 – ban születtem egy átlagos zuglói családi házban és kertben nőttem fel. Négyen voltunk testvérek és én már óvodáskoromban tudtam: kertész leszek. Mindezt, azért mert szerettem kint lenni a növények között, emberek nélkül, mondhatni visszahúzódó természetű gyerek voltam. Aztán kertészeti technikum, főiskola, kertészkedés külföldön, saját kertészet nyitása és máris felnőttem. Huszonévesen hamar rájöttem, a nagy lehetőségek korszakát az átalakulásnak nevezett zűrzavar homályos időszakát – a rendszerváltást - lekéstem vagy tíz évvel, így én már csak a szakmámban kialakult tulajdonosok alkalmazottja lehetek. Ami persze, ha itthon minden legalább fele úgy működne, mint nyugaton, nem is lenne baj. Beleásva magam saját szakmámba azonban rájöttem: szó sincs semmiféle összeesküvésről, egészen egyszerűen mindaz, ami jellemző országunkra nagyban, az kicsiben is éppúgy tetten érhető. Aztán jött az internet, és ha nem is úgy, ahogyan 89-90-ben, de az élet elkezdte újra osztani a lapokat. Innen húztam én is egyet: szeretném megmutatni, közel hozni és fogyaszthatóan tálalni mindazt, amire rájöttem.
Egy kertben lehetünk egyedül, de sohasem leszünk magányosak. Többek vagyunk, ha növényekkel vesszük magunkat körbe, Egy növény nevelése során visszatérünk az idő rendes kerékvágásába. A fast food, az azonnal reagáló okostelefonok és a minden egyszerre egyidőben történik, illúziója után végtelenül lassúnak tűnik egy fát elültetni és nevelgetni hosszú éveken át. Azonban igazi és szívet melengető élményt képes nekünk nyújtani. Egyik kedvenc mondásom, hogy egy kezdő Kertbarátnak elsősorban sikerélményre van szüksége a kertészkedés során. Én erről az élményről szeretek mesélni és hallgatni beszélgető társaimmal együtt. A kert sohasem unalmas, ott mindig történik velünk valami.
E-mail: szabolcs.megyeri@gmail.com
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
vasárnap 15:00
vasárnap 16:00
vasárnap 17:00
vasárnap 22:00
Egy kis kikapcsolódás a hétköznapi zsongásból. A közélet, a politika, a mindennapok felkavaró történései után, most figyeljünk magunkra! Tudnivalók, érdekességek, furcsaságok rólunk, emberekről. Céljainkról és vágyainkról, kapcsolatainkról és értékeinkről, mindazon dolgokról, amelyekkel együtt élünk, de mégsem mindig értünk. Kéthetente vasárnap Sugár Ágnes ül a mikrofonnál. A köztes vasárnapokon Borgula András és Megyeri Szabolcs váltják egymást. Egy nő máshogyan közelít. Az érzelmek oldaláról. Sugár Ágnessel felfedezzük a mesék üzenetét, megfejtjük életfordulóink titkait, megismerjük nagy emberek, nagyon is emberi, nem is mindig nagyszerű életét. A férfiak mások. Ők a felfedezés bajnokai. Borgula András és Megyeri Szabolcs kalandokra hív. Lesz náluk science fiction, utazás, katonás dolgok és csajozás, és lesz, aki az apa szerepben tündököl.

Sugár Ágnes, Borgula András és Fábián László műsora vasárnap délután kettőtől hatig.

Ne csak hallgassanak, beszéljenek is! Hívjanak minket az adás témáival kapcsolatban, az adás idejében a +3630 3030 953-as telefonszámon.
»

FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bubnó Márk
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »