Dési János
Műsorvezető
border=0
border=0 border=0
Magyar Nemzet 1985-1991, Magyar Hírlap 1991-1996, Népszava
(főszerkesztő-helyettes) 1996-
Magyar ATV 2000-, Klubrádió 2001- Kulinária, életízesítő gasztronómiai magazin (főszerk) 2004- A Roma Sajtóközpont elnöke 1994-
Könyvek: Ki kicsoda a magyar parlamentben, Bp, 1994; Who Is Who In The Hungarian Parliament, Bp., 1994; Választás - 2002 (szerk.) Bp, 2002, Szabad Lexikon Bp. 2003, Magyar szürke 48 árnyalata (2014)
Gyermekek: Ádám, Áron

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
kedd - szombat 02:00
hétfő - péntek 18:00
Mi történt ma?

Objektív hírháttér műsor minden hétköznap 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport… »

Időpont:
vasárnap 01:00
vasárnap 09:00
szombat 15:00
Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak. A Hetes stúdió a rádiózás klasszikus hagyományait is tisztelve 166 órányi periódust ölel fel, hetente, ennyi idő telik el két műsor között. A riportok, az interjúk nem csak a hét legizgalmasabb politikai, külpolitikai, gazdasági, kulturális ügyeiről szólnak, hanem arra is vállalkozik, hogy az éppen méltatlanul háttérbe szorult eseményekről is beszámoljon vagy a méltatlanul háttérbe szorult személyiségekkel is szót értsen. »

Időpont:
kedd - szombat 00:00
hétfő - péntek 16:00
Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban.

A műsor telefonszámai:06 1/387-8452, 06 1/387-8453 »

Időpont:
hétfő - csütörtök 06:00
péntek 07:00
Tájékozatlanság ellen

Reggeli gyors

Minden munkanapon, amikor elindul az élet az országban, akkor a legfontosabb tudnivalók, egy helyen, a Reggeli gyorsban.

Negyedóránként időjárás jelentés, Friss közlekedési információk - folyamatosan és élőben a városból, Közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, és sport-hírösszefoglaló. »

Időpont:

Lopás - A nyolcadik parancsolat árnyékában

A Róth Miksa Múzeumban az idei Múzeumok Éjszakáján a lopás kultúr- és szocio-történetéről tartottak előadásokat neves szakértők. A bibliai időktől napjainkig terjedően tárgyalták a nyolcadik "főbűn" elkövetési és meg- illetve elítélésük módozatait. Az első részben több előadás egy-egy érdekes részletéből álló mix hangzik el: Heller Ágnes és Gábor György a biblia, Csepey Adrien a zenei világ, Nádasdy Ádám az Isteni színjáték pokla, Farkas Zoltán a rendszerváltáskori privatizáció, Mravik László pedig a II. Világháborúban a Szovjetunióba hurcolt magyar műkincs-gyűjtemények lopástörténetéről beszél. Rózsa Péter és Dési János műsora szombaton 14.00-től, ismétlés vasárnap 8.00-kor.

FÓRUM: MŰSORVÁLTOZÁS! / Választás
e-migrans | 2012-01-23 15:52 | Válasz erre
Megbeszélésre érdemes levelem jött!
"Egyszerűen teljesen le vagyok dermedve. Én a Kossuth-tér mellett, a Falk Miksa utcában lakok. Gondnokként teszek-veszek. Megyek ki a ház elé, áll ott egy társaság. Rögtön levettem, hogy romániai magyarok. Nagyváradról jöttek. Kérdezem tőlük, hogy segíthetek-e valamit. Kérdezték, hogy a Népligethez milyen módon jutnak el, elmondtam nekik. E...zt követően szó-szót követett. Kiderült, hogy fejenként 3500-forintot és egy ebédet kaptak azért, hogy legyenek. A busz, amivel jöttek, azzal a lendülettel, hogy kiszálltak hazament. Gyakorlatilag itt hagyta őket. A beszélgetés közben jött egy idős házaspár, akik szintén kérdezték, hogy merre kell menni a Népligethez. Elmondták, hogy 1000-forintot és egy ebédet kaptak azért, hogy itt legyenek. A busz persze őket is itt hagyta őket, oldják meg jelszóval. Ők Pécsről jöttek. Beszélgetés közben szinte megszégyenülve tekerték össze a magyar zászlót és tették el a táska mélyére. Emberek, én gyerek koromban - már pedig voltam - a tanítónéni a favonalzóval ütött szét rajtunk, ha valakin nem volt kokárda. Március 16-án pedig azért, hogy miért van rajtunk. Most - higgyétek el, az átlag életkor 60 év volt az általam látott emberek között - szinte mindenki díszelgett a kokárdával!! Teljesen szét vagyok esve, egy jelképet ennyire és ilyen módon kisajátítani??? És!!!!!!! láttam olyan molinót, amit már Szolis demón is láttam. Akkor most mi van??? Nem tudja, tudják - két emberes molinó - hogy hol vannak? Vagy csak azért jönnek, voltak hogy legyenek??? -------------(Csak annyit teszek hozzá, hogx az idézett beszélgetés részveői nem románok, hanem magyarok, romániai MAGYAROKvoltak -ezt fontos lenne tudatosítanunk magunkban!!!!!! Írom én: F Zs)"
Válasz ovidili üzenetére | Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »