Rózsa Péter - 2016.01.13
műsorvezető, főszerkesztő-helyettes
border=0
border=0 border=0
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
kedd - szombat 02:00
hétfő - péntek 18:00
Mi történt ma?

Objektív hírháttér műsor minden hétköznap 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport… »

Időpont:
szombat 07:00
péntek 13:00
A Klubrádió külpolitikai magazinműsora minden pénteken. Állandó témáink az Európai Unió, benne Magyarország jelene és jövője, valamint a nagyvilág politikai, gazdasági, és társadalmi folyamatai.
»

Időpont:
vasárnap 01:00
vasárnap 09:00
szombat 15:00
Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak. A Hetes stúdió a rádiózás klasszikus hagyományait is tisztelve 166 órányi periódust ölel fel, hetente, ennyi idő telik el két műsor között. A riportok, az interjúk nem csak a hét legizgalmasabb politikai, külpolitikai, gazdasági, kulturális ügyeiről szólnak, hanem arra is vállalkozik, hogy az éppen méltatlanul háttérbe szorult eseményekről is beszámoljon vagy a méltatlanul háttérbe szorult személyiségekkel is szót értsen. »

Időpont:
A Klubrádió mindenhol ott lesz, mindenről beszámolunk, ami ezen a napon történik. Várjuk a hallgató-riportereink telefonjait. Délelőtt 11 órától Korpás Kriszta és Dési János várja Önöket interaktív, beszélgetős műsorral, amelyben közismert emberekkel, véleményvezérekkel beszélgetnek politikáról, szavazásról, az ország dolgairól. A szerkesztő Jávor Dénes.

16 órakor Bolgár György veszi át a mikrofont. Vele két órán keresztül beszélgethetnek.

A stúdióban 18 órától Pikó András és Rózsa Péter veszi át a stafétát, 20 órakor csatlakozik hozzájuk Lakner Zoltán politológus, a 168 óra főszerkesztő-helyettese. Kapcsoljuk az eredményvárókat, külföldi és vidéki helyszíneket.

Beszélgetünk közvélemény-kutatókkal, szakértőkkel, Bálint Judit és Sándor Kata szeme pedig a képernyőre tapad, tőlük folyamatosan hallhatják az érkező eredményeket. Értékelünk, és közvetítjük a pártelnöki beszédeket is. Az esti műsorfolyam szerkesztője Eisen-Kiss Erika.

Hívjanak minket a 06-1/240-7953-as vagy a 06-1/240-6953-as telefonszámokon, illetve küldjenek sms-t a 30/30-30-953-ra, de írhatnak a Klubrádió Facebook oldalára is! »

Időpont:
kedd - szombat 00:00
hétfő - péntek 16:00
Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban.

A műsor telefonszámai:06 1/387-8452, 06 1/387-8453 »

Időpont:
hétfő - csütörtök 06:00
péntek 07:00
Tájékozatlanság ellen

Reggeli gyors

Minden munkanapon, amikor elindul az élet az országban, akkor a legfontosabb tudnivalók, egy helyen, a Reggeli gyorsban.

Negyedóránként időjárás jelentés, Friss közlekedési információk - folyamatosan és élőben a városból, Közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, és sport-hírösszefoglaló. »

Időpont:
vasárnap 08:00
szombat 17:00
A Klubrádió heti, város- és környezetépítésről, tervezésről, közösségi kultúráról szóló új műsora.

Milyen Budapest ma és milyen lesz/lehet a belátható jövőben? Kiemelt fejlesztések és kiemelt elhanyagolások – avagy virágzó és szlömösödő városrészek múltja, jelene és jövője.

A műsorvezető Rózsa Péter, a szerkesztő Árva Brigitta.

Minden szombaton 17 órától, ismétlés csütörtökön 21 órától. »

Időpont:

Lopás - A nyolcadik parancsolat árnyékában

A Róth Miksa Múzeumban az idei Múzeumok Éjszakáján a lopás kultúr- és szocio-történetéről tartottak előadásokat neves szakértők. A bibliai időktől napjainkig terjedően tárgyalták a nyolcadik "főbűn" elkövetési és meg- illetve elítélésük módozatait. Az első részben több előadás egy-egy érdekes részletéből álló mix hangzik el: Heller Ágnes és Gábor György a biblia, Csepey Adrien a zenei világ, Nádasdy Ádám az Isteni színjáték pokla, Farkas Zoltán a rendszerváltáskori privatizáció, Mravik László pedig a II. Világháborúban a Szovjetunióba hurcolt magyar műkincs-gyűjtemények lopástörténetéről beszél. Rózsa Péter és Dési János műsora szombaton 14.00-től, ismétlés vasárnap 8.00-kor.

FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsahegyi Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »