Sugár Ágnes - 2012.09.30
műsorvezető
border=0
border=0 border=0
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
hétfő 00:00
vasárnap 15:00
vasárnap 22:00
Egy kis kikapcsolódás a hétköznapi zsongásból. A közélet, a politika, a mindennapok felkavaró történései után, most figyeljünk magunkra! Tudnivalók, érdekességek, furcsaságok rólunk, emberekről. Céljainkról és vágyainkról, kapcsolatainkról és értékeinkről, mindazon dolgokról, amelyekkel együtt élünk, de mégsem mindig értünk. Kéthetente vasárnap Sugár Ágnes ül a mikrofonnál. A köztes vasárnapokon Borgula András és Megyeri Szabolcs váltják egymást. Egy nő máshogyan közelít. Az érzelmek oldaláról. Sugár Ágnessel felfedezzük a mesék üzenetét, megfejtjük életfordulóink titkait, megismerjük nagy emberek, nagyon is emberi, nem is mindig nagyszerű életét. A férfiak mások. Ők a felfedezés bajnokai. Borgula András és Megyeri Szabolcs kalandokra hív. Lesz náluk science fiction, utazás, katonás dolgok és csajozás, és lesz, aki az apa szerepben tündököl.

Sugár Ágnes, Borgula András és Fábián László műsora vasárnap délután kettőtől hatig.

Ne csak hallgassanak, beszéljenek is! Hívjanak minket az adás témáival kapcsolatban, az adás idejében a +3630 3030 953-as telefonszámon.
»

Időpont:
Körkép a közoktatás hétköznapjairól.
„Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy tegyünk valamit az oktatás érdekében” – ismerte el Lovász László az MTA elnöke egy konferencián. Ennek érdekében tudományos módszerekkel dolgoznak azon, hogy mit és hogyan lehet tanítani ma az iskolákban. Programjuk 5-10 évre tervezett munka. De ennyi idő nincs a változtatásra. Sokkal sürgetőbb a baj. Nyílt levelek, civil összefogás, tüntetések, sztrájk, mindez széleskörű társadalmi támogatással. Ez zajlik ma az oktatásügyben. A túlterhelés, a tankönyvpiac, az óraszámok, a nagy létszámban leszakadó tanulók, a gúzsba kötött iskolák és még sorolhatnánk a problémákat. Mindenki hallott róluk, de talán keveset érzékelünk mindebből, pedig ha nem lesz érdemi változás a közoktatás mindennapjaiban, az nem csak az elégedetlenkedők számát, a tehetetlen feszültséget növeli, de nem is olyan hosszú távon mindannyiunknak, az egész országnak súlyos gondot jelent.

Mi újság a suliban?

Körkép a közoktatás hétköznapjairól. Megszólalnak az érintettek, tanárok, szülők, diákok. Minden hétfőn délután kettőkor a Klubrádióban. Műsorvezető Sugár Ágnes
»

FÓRUM: A műsorokon kívül / Játssz-ma
oxális | 2013-06-08 21:16 | Válasz erre
nyári szünet.:((
Válasz Cafe üzenetére | Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bóta Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Immár hivatalos: Gulyás Gergely a Fidesz-frakció új vezetője a posztot két éve betöltő Kósa Lajos után »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »