Neuman Gábor
Műsorvezető, szerkesztő

border=0
border=0 border=0
Úgy 35 éve rádiózom. Az Ötödik Sebességnél kezdtem, majd a Táskarádió főszerkesztője lettem, és dolgoztam a 168 Órába is, úgy 3-4 évig. 1994-ben engem is kirúgtak (a Csúcs féle tisztogatás...), majd visszavettek később.Írogattam mindenféle lapokba (168 Óra, Reform, Playboy, stb.) 98 óta tévézek. A TV2-nél kezdtem (Kakuk Show, Férfisztriptíz, Sztárok a porondon, stb.) most pedig a királyi tévénél vagyok. Az Élesben című műsornak vagyok a főszerkesztője, ami pillanatnyilag szünetel (állítólag nincs pénz rá most, de ősszel újraindul, ha az isten is úgy akarja...meg a Rudi). A Klubrádiónál az Ez itt a kérdés!, a Hetes stúdió, valamint az Egyébként műsorvezető szerkesztője vagyok. Egyébként két fiam van, Oszkár és Félix.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
vasárnap 01:00
vasárnap 09:00
szombat 15:00
Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak. A Hetes stúdió a rádiózás klasszikus hagyományait is tisztelve 166 órányi periódust ölel fel, hetente, ennyi idő telik el két műsor között. A riportok, az interjúk nem csak a hét legizgalmasabb politikai, külpolitikai, gazdasági, kulturális ügyeiről szólnak, hanem arra is vállalkozik, hogy az éppen méltatlanul háttérbe szorult eseményekről is beszámoljon vagy a méltatlanul háttérbe szorult személyiségekkel is szót értsen. »

Időpont:
kedd - szombat 00:00
hétfő - péntek 16:00
Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban.

A műsor telefonszámai:06 1/387-8452, 06 1/387-8453 »

Időpont:
hétfő 01:00
szombat 12:00
kedd 19:00
Vajon mi az öregedés? Az élet normális velejárója, vagy betegség? Milyen szakmákra lesz szükség 50-100 éve múlva? Hogyan és kik fogják irányítani a társadalmakat? Mi lesz a vallásokkal?

Kérdések, amelyekre még nincs biztos válasz, de mindenki keresi azokat.

A Klubrádió tudományos, ismeretterjesztő műsorában, az Utópiában a jövőkutatás legizgalmasabb kérdéseit boncolgatjuk hétről hétre, kiemelkedő tudósok segítségével. »

Séta

S az aranyba von t ég alatt, - mert beköszönt az ünnep - a szabadság sétára megy, hős népe ágat lenget, s ő kézen fogva vezeti szép gyermekét, a rendet, írja József Attila Május című versében, amit az előző kurzusban könnyes szemmel mondhatott a szavaló, a versmondó versenyeken, pedig az a szabadság, amiről József Attila írt, még csak nem is kacsingatott kádári huncutsággal az emberekre, de akkor hogy jön ez ide?, hát úgy, hogy felmérések szerint a felnőtt lakosság 22%-a, azt szeretné, hogy diktatúra legyen hazánkban.

FÓRUM: A műsorokon kívül / Egyébként - Neuman Gáborral
Jóska.bá | 2013-05-31 15:01 | Válasz erre
A faszol valójában a német 'fassen' = megfog igéből származik, ami katonai használatban már a
németben is 'átvesz, vételez' tartalmat jelentett.
A Monarhia közös hadseregében a német volt a vezénylési nyelv és annak használata során a
különböző nemzetiségek a saját nyelvükre "magyarosították" a német katonai kifejezéseket.
Hasek: Svejk regénye tele van ezzel a szóval.Anyukád "ki fogsz kapni " értelemben használja.
Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Zentai Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »