Rangos Katalin
Műsorvezető
border=0
border=0 border=0
Joghallgatóként, a 70-es években megesketett a római jog professzora, ha átenged a szigorlaton nem leszek jogász. Azóta sem volt ennél könnyebben teljesíthető ígérete az életemnek. Még a diploma előtt felvettek gyakornoknak a Magyar Rádióba, ahol aztán a következő évtizedeket töltöttem, úgy, hogy időnként 5-6 évre átruccantam a Magyar Televízióhoz. Szakmai gyerekkoromtól kezdve hírmániákus voltam és a rendszerváltást megelőző évek médiabeli előjátékát az első csepptől, - vagy inkább az első hangtól az utolsóig követhettem hol mikrofonnal, hol kamerával. Pazar lehetőségek voltak, és nemcsak nekünk újságíróknak, hanem a tisztelt nagyérdeműnek is, ezt például onnan lehet tudni, hogy a Magyar Rádiót tartották akkoriban a második leghitelesebb közintézménynek. Az utolsó tíz évből ötöt a köztelevíziónál húztam le, nagy élvezettel szerkesztettem A szólás szabadságát, aztán jött egy kis kóstoló a médiaadminisztrációból: megválasztottak a Magyar Rádió Közalapítvány kuratóriuma elnökének. Most pedig visszabújok az eredeti kabátomba: riporter leszek a Klubrádiónál, ahol a kollégák zöme ugyanabból a "médiaoviból" jött, ahonnan én is.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
Időpont:
vasárnap 08:00
Elveszünk a részletekben

A műsor alcíméért erősen rajongok, mert elárulja Önöknek, ami az eredeti szándékom: beszélgethetek olyan ügyekről, olyan emberekkel, akik a hétköznapjaink érdekes vagy fontos, vagy idegesítő, vagy hátborzongató jelenségeiről érdemben képesek mondani valamit, - ami mindannyiunk számára jelentős lehet. És mert az ördög a részletekben lakik, sokszor a jelentéktelen kis vackok, az apróságok, a mellékkörülmények segítenek bennünket a tisztánlátásban. Vagy az ügyek valóságos megismerésében. Vagy abban, hogy egy emberről pontosabb képet kapjunk. Ezzel próbálkozom a műsorban.

»

FÓRUM: Szabad sáv / HOGY IS VAN EZ ?
sioux2 | 2012-07-12 18:51 | Válasz erre
Felteszi a kérdést Szócska, hogy hol lennének az eü biztosítók a mai válságban? Hát megmondom, itt, és jobban szolgálnák az eü-t, mint a mostani tré állami, szenvtelen paraszolvenciás rendszer, ahol még kardiológiára is 1 hónapra lehet vizsgálati időt kérni, és a beteget tárgyként kezelik.Tájékoztatást nem kap, ha reggelre kapott időpontra rendelésre megy, de csak vár, mert a doki félnapra elmegy. Nekem tetszett az orvos "előre fog köszöni a betegnek" Molnár féle szlogen (ha érdekeltsége lesz). Nincs megfelelő érdekeltség, hanem feudális hierarchikus viszonyok, valódi verseny nélkül- nem is ézem magam emberszámba véve ha beszippant a rendszerük.
Itt lennének az eü biztosítók, mint ahogy megmaradtak probléma nélkül Németo-ban, Hollandiában, Svédországban, Svájcban is, és ahogy megmaradtak Mo-n is az élet- és vagyonbiztosítók.
Válasz sioux2 üzenetére | Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
M. Dénes Tamás
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Mindent figyelembe véve 266 151 aláírás nem semmi »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »