Döntőben bizonyíthat Babos Tímea az Australian Openen - 2018.01.26
Női párosban döntőt, vegyes párosban pedig elődöntőt játszhat a 24 éves magyar teniszcsillag az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal szerdán két szettben, 1 óra 20 perc alatt győzte le a nyolcadikként rangsorolt Hszieh Szu-vej, Peng Suaj tajvani-kínai kettőst, ezzel bejutott a pénteki döntőbe, ahol a tizedik helyen kiemelt román Irina Begu és Monica Niculescu vagy a másodikként rangsorolt orosz Jekatyerina Makarova és Jelena Vesznyina lesz az ellenfél.

A tavaly párosban WTA-világbajnoki címet szerző Babos vegyes párosban is jól szerepelt szerdán, a legjobb négy közé jutott az indiai Rohan Bopannával az oldalán, miután legyőzte az Abigail Spears-Juan Sebastian Cabal alkotta amerikai-kolumbiai duót.


Harminc éve nem nyert Grand Slam-tornát magyar teniszező, ez Babos Tímea pályafutásának eddigi legnagyobb sikere – mondta el a Klubrádiónak Szántó Petra, az Eurosport kommentátora.


(MTI/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bencze József
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »