Veszélyben Miklós Edit téli olimpiai szereplése, szalagsérülése van - 2018.01.13
Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, és beütötte a fejét Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában, a szuperóriásműlesikló futamon Ausztriában. Az első vizsgálatok szerint szalagsérülése van, de még várni kell a pontos diagnózisra. Ha csak a belső szalag sérült meg, akkor elkerülhető a műtét, de ha a keresztszalag, akkor várhatóan megműtik a februári téli olimpiára készülő magyar versenyzőt.
Stark Márton szövetségi kapitány azt nyilatkozta, hogy Miklós Edit a célegyenes előtt túl közel ment az egyik kapuhoz, korrigált, de úgy érezte, mintha valami elvitte volna a lábát. Ezek után nem akarta megterhelni a jobb térdét, és ezért csak úgy tudott megállni a célban, hogy eldőlt.
Miklós Edit szinte napra pontosan egy évvel ezelőtti sérült meg az ausztriai világkupa edzésén, akkor mindkét térdét meg kellett műteni. December elején tért vissza, a világkupán a 14. helyen végzett lesiklásban. Nagy kérdés, hogy ezek után a téli olimpián el tud-e indulni.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Fábián László
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »