Elképesztő pénzszórás folyik az európai labdarúgásban - 2017.09.06
Hallgassa meg
A spanyol labdarúgó-bajnokság képviselői az UEFA-hoz fordultak, mert nehezményezik rivális pontvadászatok csapatainak költéseit.
Elképesztő pénzszórás folyik az európai labdarúgásban, a klubok látszólag semmibe veszik az egyébként érvényben lévő szabályozást, az úgynevezett financial fair playt, ami pont arra lett volna hivatott, hogy az egyesületek ne költsenek többet, mint amennyi bevételük van. A visszásságok egyre többeknek szúrnak szemet és úgy tűnik, a különböző országok szövetségei most feljelentgetésekbe kezdenek egymás csapatai ellen – ezúttal a spanyolok fordultak az UEFA-hoz a Paris Saint-Germain és a Manchester City költései miatt. Az Európai Labdarúgó-szövetség azonban ezúttal az angolokat nem, csak a franciákat vizsgálja. A helyzetről Dénes Ferenc sportközgazdásszal beszélgettünk.

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa szerint habár a magyar labdarúgás nem hasonlítható az európai topversengésekhez, de az MLSZ az UEFA-hoz képest kifejezetten szigorúan ellenőrzi és tartatja be saját szabályait.

Dénes Ferenc úgy véli, a helyzetet az UEFA nem fogja tudni megoldani és az európai labdarúgás jelentős átalakuláson mehet át.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bubnó Márk
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »