Kiborult Hosszú Katinka - 2017.05.31
Hosszú Katinka keményen nekiment a Nemzetközi Úszószövetségnek az úszóvilágkupa szabályainak átalakítása miatt. Az olimpikon hihetetlennek tartja ezeket a változtatásokat és szerinte így csak unalmasabb lett a sport.
A FINA által bevezetett egyik fontos szabály, hogy egy-egy világkupa-fordulóban egy úszó csak négyszámban indulhat majd. "Innovatív ötlet a FINA részéről???! Maximum 4 start per úszó állomásonként a Világkupán??! Gratulálok FINA, így sikerült biztosítani, hogy nem úszhatok és nyerhetek annyit idén...de mást nem" – ezt írta facebook-oldalán Hosszú Katinka. Majd így folytatta: "A változások pozitív visszacsatolást kaptak az edzőktől és versenyzőktől - csak éppen minket nem kérdeztek." Az úszó azért is felháborodott, mert a világkupa-versenyeket részben meghívásossá teszik, ezzel pedig a döntőkbe nevezési idők alapján lehet majd bejutni. Szerinte így nehezen születnek majd új sztárok.
Shane Tusup, Hosszú Katinka edző-férje pedig azt írta, hogy összetöri a szívét, hogy végignézte azt a munkát, amit egy tehetséges úszó végigcsinált, amivel versenyelőnyöz jutott az ellenfeleivel szemben és ezért cserébe a sportágat irányító szervezet inkább visszahúzza őt.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Papp Réka Kinga
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »