A Gyárfást eltanácsoló úszókkal egyeztetett a MÚSZ új elnöke - 2017.02.01
A Magyar Úszó Szövetség nem régiben megválasztott elnöke találkozott a tavaly hétpontos nyilatkozatot megfogalmazó válogatott úszókkal. A szövetség közleménye szerint Bienerth Gusztáv ígéretet tett arra, hogy mindent megtesznek a kérések megoldása érdekében.
„Egy szolgáltató szövetségnek csakis az lehet a célja, hogy a válogatottak lehető legjobb felkészülését segítse elő" – nyilatkozta az úszóelnök, aki szerint a találkozón mindvégig nyílt, egyenes párbeszéd zajlott.

Cseh László a Digi Sport Reggeli start című műsorában kedden kifejtette: mivel úgy érzi, segítenie kell az úszókat, ezért elnökségi tagként ő tolmácsolta feléjük a lehetőséget az elnökkel való párbeszédre. A négyszeres olimpiai ezüstérmes versenyző hozzátette: sajnos, mindenki nem tud ott lenni a megbeszélésen, mert sokan edzőtáborban, vagy versenyen vannak.

November 21-én a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka mellett Gyurta Dániel, Kapás Boglárka, Bernek Péter, Kozma Dominik, Verrasztó Dávid, Verrasztó Evelyn, Financsek Gábor úszó, valamint Czakó Csaba és Shane Tusup edző közös nyilatkozatotban szólította fel Gyárfás Tamás akkori elnököt és a szövetség teljes vezetőségét a távozásra. Hosszúék hét pontba foglalták kéréseiket, amelyek között az első egy olyan új vezetőség felállításának igénye volt, amely "hajlandó a szervezet teljes körű felülvizsgálatára, megújítására".

(MTI) 
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Suba Krisztina
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »