Drograzziákat tartott a rendőrség a Hős utcában és a Pillangó parkban - 2018.09.07
Egy hét alatt 67 embert fogtak el a rendőrök a X. és XIV. kerületben "kábítószerrel kapcsolatos bűnesetek miatt" egy kiemelt ellenőrzési akcióban.
Erről Bucsek Gábor rendőrfőkapitány számolt be a zuglói és kőbányai önkormányzat részvételével tartott kábítószerügyi egyeztető fórumot. Bucsek elmondta, augusztus 31 és szeptember 7-e közötti akció során 67 esetből 54-ben éltek szabálysértési feljelentéssel, 12 ember esetében biztonsági intézkedést foganatosítottak. Hozzátette: a rendőrség intézkedései során figyelembe veszi a lakosság biztonság iránti igényét és folyamatosan dolgozik a zavartalan közrend és a közbiztonság fenntartásáért. A fórumra meghívták mindkét érintett kerület polgármesterét és jegyzőjét és a kormányhivatalok vezetőit, illetve a Fővárosi Önkormányzat rendészeti igazgatóját, az Országos Mentőszolgálat Közép-Magyarországi regionális igazgatóját, a Budapesti Polgárőr Szövetség elnökét és a feladatellátásban érintett szervek munkatársait is.

A közösen kiadott közlemény szerint egyetértettek abban, hogy elsődleges cél a kábítószert és az egyéb bódítószereket fogyasztók társadalomba integrálása, és ennek hatékony eszköze az egységes Budapesti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum életre hívása lehet.

(index.hu)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szénási Sándor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »