Harminc kilométeres a torlódás az M1-esen - 2018.05.10
Hallgassa meg
Rendkívüli méretű torlódást okoznak az M1-es Budapest fele tartó oldalán az útfelújítási munkák. A Magyar Közút közleménye szerint jelenleg 30 kilométeres a torlódás, de a fennakadás mértékét még ennél is jobban jelzi, hogy szerda éjjel se volt tíz kilométeresnél rövidebb a kocsisor.
AKADÁLYTÉRKÉP - Merre menjek, merre ne menjek? (útfelújítások, út- és sávlezárások, metróépítés) - Klubradio.hu


Geospace.hu - legyen Neked is térképed!
A cég jelenleg két szakaszon, a 40-es és a 28-as kilométerszelvények között folynak felújítási munkák. Ezek közül a 28-as kilométernél folyó javítások okozzák a nagyobb fennakadásokat. A Közút közleménye szerint azon dolgoznak, hogy innen "a lehető leggyorsabban levonulhasson" a kivitelező, hogy "a rendkívüli torlódás mérséklődhessen". De azt is jelzik, hogy a 40-es kilométernél folyó pályaszerkezeti javítások miatt ott nem lehet visszaadni a munkaterületet, ezért továbbra is torlódásokra kell majd számítani.


Gyakorlatilag rendkívüli helyzetről beszélhetünk az M1-es autópályán, mivel egyik napról a másikra nőtt meg drasztikusan a forgalom - mondta el a Klubrádiónak a Magyar Közút szóvivője. Pécsi Norbert Sándor a párhuzamosan futó utakon való közlekedést javasolja, noha már ezeken az utakon is megnövekedett már a forgalom. (444.hu/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Váradi Júlia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »